Legyen vége az ellenzéki puccskísérletnek és a tudatlanságnak!!

Quoted post

Békemenet!

#8 Újabb békemenetet

2014-12-04 10:43

Nézzetek végig a mostani és a 2006-os tüntetéseken!
Mi célt értünk 2006-ban!
Mi legálisan nyertünk másodszorra választást ellentétben a szocikkal akik hazugsággal győztek 2006-ban.
Nézzétek meg, hogy mivé lett a fiatalság az előző nyolc évben és nézzétek meg, hogy most hol tart az oktatás!
-végre nem egy liberális oktatási rendszerben tanulnak a gyerekeink.
-végre nem a diploma és láblógatás 30 éves korukig a szüleik nyakán a céljuk, hanem az értékes és hasznos munka végzése.
Akik most kinn tüntetnek és ágálnak azok megérdemelnék, hogy még a nyolc általánosukat is visszavegyék és a gyogyóban kössenek ki gyöngyfűzőként!
OK van egy kis megszorítás, de mit vár az ember az új kormánytól, ha úgy kerül kormányra, hogy előtte nyolc évig loptak csaltak hazudtak!
A megzorítások dacára nagyon sok indent adott a mai kormány.
Igen meg lehet élni 47 ezerből!
-csak nem kell annyit inni, nem kell plazma tv és minden nap új ruha

Kellene egy újabb béke menet és igen berendelhetnék egy kis kiképzésre a fiatalságot- fiúkat-lányokat egyaránt.
Ha tüntetésre van idő, pénz és energia akkor arra is van, hogy a hazát egy kicsit szolgálják!
Nem véletlen, hogy az utóbbi időben annyi a panaszkodó a megélhetés meg a gyerek rossz tanulmányi eredménye miatt!
Nem tüntetni kell hanem dolgozni és tanulni!
-akkor nem rúg ki a főnök és nem kap 1-est a gyerek. Foglalkozzon mindenki a dolgával és hagyják, hogy a szakemberek odafenn végezzék a dolgukat. Fogadják el végre, hogy a választásokon a fidesz győzött, ahogy anno mi is elfogadtuk 2002-ben és 2006-ban!

És én ezt úgy írom, hogy 22 éves vagyok és a családomban fejenként senki sem keres 60 ezernél többet- és nagyon jól megélünk!
Nincs 50 pár cipőnk és 500 márkás nadrágunk. Nincs plazma tévénk, tabletünk és nem a mekibe járunk napjában kétszer kajálni.
Tájékozottak vagyunk ezért tudjuk elviselni a megszorításokat és támogatni a mostani kormányt, mert tudjuk ezeket az állapotokat nem ők idézték elő- ellenkezőleg azon, vannak, hogy jobb legyen.
Na persze a tanulatlanok körében -akik az ecserin vették még az óvodai végbizonyítványukat és a barátok köztből indulnak ki - a korrupció nagy úr. Külföldi ügynökök könnyen tévútra vezethetik-főleg ha még pénzt is adnak nekik.
Örüljetek, hogy Vida Ildikó nem rendelt még el ellenetek NAV vizsgálatot!

Válaszok

Vendég

#10 Re: Újabb békemenetet

2014-12-05 10:35:21

#8: Békemenet! - Újabb békemenetet 

Igen, tényleg végig lehet nézni!

2006-ban vandál, bérelt, eszement gyújtogató fosztogató csürhe volt az utcán, mondvacsinált ürüggyel, most pedig békés tüntetők egy korrupt kormány ellen.

Persze, neked jól jön a békementért kapott pénz, de csak olcsó színjáték az egész, megfélemlített és fizetett menetelőkkel. Szánalmas!

Vendég

#13 Re: Újabb békemenetet

2014-12-05 11:24:50

"Nem tüntetni kell hanem dolgozni és tanulni!
-akkor nem rúg ki a főnök és nem kap 1-est a gyerek. Foglalkozzon mindenki a dolgával és hagyják, hogy a szakemberek odafenn végezzék a dolgukat."

Kíváncsi lennék arra, hogy például Zsigó Róbert szakembersége mennyire elfogadható arra a posztra, ahová pakolták. Van több is, véletlenül éppen ő jutott eszembe.

"Fogadják el végre, hogy a választásokon a fidesz győzött, ahogy anno mi is elfogadtuk 2002-ben és 2006-ban!"

Már hogy fogadnánk el, hiszen ti sem fogadtátok el, és miért is tettétek volna??? Mi egy kicsit másképp nem fogadjuk el, sokkal nagyobb létszámú tüntetéseink voltak, legalább akkora érdeksérelmekre, mint 2006-ban a tietek volt, ennek ellenére nem dobáltunk a minket felügyelő rendőrükre macskaköveket, molotov koktélokat, nem gyújtottuk fel civil emberek kocsijait, kukáit. Törekszünk arra, hogy ne romboljunk, próbálunk kommunikálni vélt igazunkról erőszak nélkül.

BRAAJEN

#52 Re: Újabb békemenetet

2015-01-03 09:20:11

téged kéne drogtesztre berendelni...

mivel kábít ez a rendszer...

de, még számolni sem tudsz... idióta...

22 éves... :) és 2002 ben vesztettetek....

csak nem te ültél annak a kedves kurvaanyázó"úriember" nyakában a téren, 10 évesen?

ott a video, a youtubon, megnézheted...

ezzel a fasisztadumával legfeljebb fideSS birkákat hüjíthetel...

Csak egy ember

#59 Re: Újabb békemenetet

2015-01-05 12:07:04

Ember hogy beszélhetsz, a kötelező sorkatonai szolgálatról, amikor még a homokot szortad a fejedre a játszótéren, amikor eltörőlték! Én letöltöttem a szolgálatot, ezek szerint, jó hazafi vagyok, de te, a saját logikád szerint csak egy senki vagy! 47 ezerből meg lehet élni és a fiatalok 30 éves korukig a szüleik nyakán élnek..... te farok, én 34 évesen, pár éve tudtam megvenni az első lakásom úgy, hogy 20 évre eladósodtam (forintban) és a havi törlesztésem 60 ezer.... szerinted hogy lehet megélni akkor 47 ezerből? és hidd el én sem akartam ennyi éves koromig az "anyámék nyakán élni", de ekkorra tudtam annyit összehozni, hogy ezt meg tudjam lépni.... és 17 éves korom óta pénzt keresek vagy dolgozok és munka mellett elvégeztem egy főiskolát.... tehát nem egy tanulatlan bunkó vagyok, aki csak úgy höbörg, hogy sok ruhája, plazma tvje, autója és luxus dolgai legyenek, csak egyszerűen azt szeretném, ha hagynának élni!

Résztvevő

#60 Re: Újabb békemenetet

2015-01-05 13:57:22

Na ne mond. 14 évesen ott voltál. Nem láttalak kis hazudozó, de a Fidesz sem volt ott,csak megpróbált ránktelepedni.Egyre nehezebb az élet,és elviselhetetlenül pofátlan a csaló, korrupt hatalom.