Legyen vége az ellenzéki puccskísérletnek és a tudatlanságnak!!

Quoted post

Stadler Mária

#17 CÖF támogatja az éves drogtesztet!

2014-12-08 15:49

Mint a CÖF aktivistája és az ifjúság irányában érzett feelőség jegyében támogatom az éves drogteszt bevezetését- kiterjesztve a 18-48 éves korosztályra is.
Akinél a kábítószerfogyasztás gyanúja felmerül azt azonnal helyezzék vizsgálati fogságba, majd a teszt eredménye után hirdessenek ítéletet, vagy engedjék szabadon.
Akinél a drog fogyasztásának a gyanúja felmerül az nyilván okot is ad a gyanúra ezért mindenkit akinél a gyanú felmerül kötelezzék közmunkára, vagy pénzbüntetés fizetésére- függetlenül a teszt eredményétől.
A tesztet alkalmazzák első körben az ellenzéki megmozdulások szervezőivel akik feltételezhetően alkoholos, vagy kábítószeres befolyásoltság alatt állhatnak. A tudatlansággal sajnos együtt jár a kábítószer fogyasztás is- ezt sajnos statisztikák bizonyítják.
A kábítószer fogasztókkal szemben felszólítjuk a kormányt, hogy alkalmazzák a legszigorúbb büntetést- ne csak a fogyasztók, de közvetlen barátaik- családtagjaikkal szemben is.
Ha valaki kábítószert fogyaszt az általában nem marad titok környezete számára sem- így bűnpártolás miatt lehet a szükséges eljárásokat megindítani.
A jövőben kötelessége lesz mindenkinek a kábítószer fogyasztókat- vagy annak gyanuját jelenteni!

Stadler Mária CÖF

Válaszok

Máriának!

#18 Re: CÖF támogatja az éves drogtesztet!

2014-12-08 18:20:30

#17: Stadler Mária - CÖF támogatja az éves drogtesztet! 

Kedves Mária!!!!!!!!!!!!
-jól átgondolta ezt?????????????

Én 12 órában dolgozom és voltmár, nem egyszer, hogy a fáradságtól kimerülve reggel 6-kor zombi módjára mentem haza!
Volt, hogy narkósnak néztek, pedig csak fáradt voltam- eztán minden éjszakai műszak után számíthatok egy kis közmunkára??????????

15 éve végeztem a középiskolával-akkor volt egy nagyon szigorú drog törvény. Egy problémás szakközépbe jártam ahol rendszeresen volt ellenőrzés. Három gyereket vitt el a rendőrség ilyen ellenőrzéskor-persze közük nem volt a kábítószerhez, csak egyszerűen bele csempészték a táskájukba-tudták előre mikor lesz ellenőrzés.
Ez is egy olyan rendelet ami egy valag pénzbe fog kerülni, de néhány lúzeren kívül nem fog senki sem fennakadni a szűrőn.

Vendég

#20 Re: CÖF támogatja az éves drogtesztet!

2014-12-09 11:06:29

Szerintem a politikusokkal kéne kezdeni és minden nap szondáztatni is!

Vendég

#21 Az ilyen őrülteknek meg pszichiátriai tesztet...

2014-12-09 11:11:14

"A jövőben kötelessége lesz mindenkinek a kábítószer fogyasztókat- vagy annak gyanuját jelenteni!"

Tényleg?! Visszatérünk az előző rendszerbe?! Szánalmas!

Vendég

#28 Re: CÖF támogatja az éves drogtesztet!

2014-12-12 10:44:58

Miért csak 48 éves korig? Dajcstomika elmúlt már annyi idős? Kezdjük már vele a tesztet...EU parlamentből köztér taklaritásba átugrani, ha majd ezt látom, akkor elhiszem, komolyan gondolták, és valóban azt is akarják, amit mondanak, nem pedig konspiráció, terelés.

Ja, és ki dönti el, mi a drog, és mi csak gyógyszer, amit emleorvosok tömnek a betegükbe?

Miért nem az ezer-milliárdos ÁFA-csalásokról, Vida és társai ügyében a vizsgálatokról hallok, miért van terelve-tagadva a két éve átadott iratok tartalma?

Ha annyira rendet akarnának tenni az országban, van bőven sok más, amivel kezdhetnék, ez csak terelés.

átlagpolgár

#29 Re: CÖF támogatja az éves drogtesztet!

2014-12-12 11:20:50

BRAAJEN

#53 Re: CÖF támogatja az éves drogtesztet!

2015-01-03 09:24:20