Quaestor károsultak megmentéséért
Quoted post
Anonim |
#1137 Re: Re: Re: timur2015-03-25 07:44Szeretném megkérdezni, hogy ügyfelenként vagy kötvényenként kárpótol a BEVA? Nekem 4 kötvényben van több mint tíz millióm (örökség)? Ha kötvényenként vizsgálják a legális és illegális arányát ( ez megint csak azért van így, hogy pénzt nyerjenek maguknak), akkor elvileg kötvényenként húzza meg a 6 milliós határt, nem? Én január végén vittem a Quaestorba a pénzemet, de előtte alaposan körül jártam a témát. Elhoztam a vásárolható kötvények listáját és kötvény számonként lekértem a MNB engedélyszámokat (hogy, van-e), illetve a tavalyi kereskedőházak megnyitása, és amit kommunikáltak magukról, illusztris politikusok társasága vette körül a céget és a vezetőket, teljesen azt az érzetet kelttett az emberbe, hogy minden a legnagyobb rendben van. Bár, a politika nálunk nem a tisztességről szól, most ismét bebizonyosodott. 2013-ban átesett a Quaestor egy átfogó vizsgálaton, akkor mindent rendben találtak. Azt gondoltam ilyen magas szinten, ahol a Quaestor jár (t), biztosítva van a befektetésem. Nem is értem, hogy miért volt kérdés a kártalanítás és miért nem egyértelmű a TELJES kártalanítás, miért a befektetőket büntetik, azért amit az állam követett el azzal, hogy olyan jogszabályi hátteret biztosított ennek a csaló bandának, amivel kizsebelt bennünket. Mi erről nem tehetünk, ha a befektető társaságok működésének szabályozása és az ellenőrzési rendszere jól működik, ez nem fordulhatott volna elő! Arról nem is beszélve, hogy a fiktív kötvény kibocsátásával nem történt meg a valós adás-vétel, amire Mi szerződést kötöttünk önhibánkon kívül), tehát ez a kötelem nem is jött létre, tehát, vissza kell állítani az eredeti állapotot, kvázi: minden pénz visszajár! A felügyeleti szervek hibájából garázdálkodó társaság helyett kártalanítson az aki ezeket a csalásokat lehetővé tették! Én főkönyvelőként dolgozom, hallom és tapasztalom, hogy és apró kis elírásokért vagy mulasztásokért felfüggesztik a cégek adószámát, korlátozzák működést és büntetnek ezerrel. Kész rettegésben élnek a könyvelő és a cégek vezetői, mert az őket ellenőrző és szabályozó rendszer igen csak szigorú, kissé el is lehetetlenítve a vállalkozások életét. Ha a vállalkozások esetekben megtalálják a felelősöket, és egyértelműen tudnak szankcionálni, miért nincs ez így a Quaestor ügyében? Teljesen felháborító ami itt és most történik, teljesen hülyének nézik az embereket! |
Válaszok
Vendég |
#1140 Re: Re: Re: Re: timur2015-03-25 07:50:23#1137: Anonim - Re: Re: Re: timur Ügyfelenként kártalanít a BEVA. Végig giondolva ez is hülyeség, mert pl. feleség betesz 10 millát, de ez házastársi közös vagyon, annak a fele a férjéé. Feleség saját nevére köt értékpapítszámla szerződést, mert közös megegyezés alapján ő kezeli a pénzügyeket, vagy ő ér meg bankokba járkálni. A BEVA szabályok miatt csak feleség kap 5,5 milliót, a férj meg semmit. |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
556 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
456 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1488 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1357 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
157 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
139 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
114 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
51 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26
Tiltakozzunk a csepel.hu-n közölt óvodaösszevonási tervezet ellen
44 Létrehozva: 2024-11-22
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
156 Létrehozva: 2024-03-18