Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Demokratata

#2320 Re: Litánia a demokráciáért

2011-09-17 20:24

#2260: Demokrata, a Legigazabb - Litánia a demokráciáért

Egy igazi demokrata ilyeneket (van belőle néhány!!) nem ír, az igaz és helyes része is hiteltelenedik emiatt!!.. mégcsak nem is gondol, vagy ha igen, utána szégyelli magát..  (provokátorok kímélhetnék ezt az oldalt!!)

Válaszok

Demokrata, a Legigazabb

#2326 Re: Re: Litánia a demokráciáért

2011-09-17 21:11:38

#2320: Demokratata - Re: Litánia a demokráciáért

Én egy teljesen igazi demokrata vagyok és biztos vagyok benne, hogy te is nagyon demokrata vagy.

Nagyon, nagyon aggódom a Miniszterelnök Úrért! (Természetesen nem a felcsúti cigány focistára gondolok, hanem az igazira.)   És nagyon rettegek is, ez most már tiszta 50-es évek!  Mi, igazi demokraták, fogjunk össze és állítsunk helyre a jogállamot , űzzük el a pusztai Putyint!  Ez a rengeteg aláírás is bizonyítja, hogy igazunk van és a nép velünk van! Jogállamot, Gyurcsány Ferencet miniszterelnöknek!  Vagy államfőnek! Tűrhetetlen, hogy egy volt miniszterelnököt bíróság elé merjen állítani a pöffeszkedő hatalom!  Féljünk együtt a demokráciáért!

Forduljunk az ENSZ-hez! Ki az utcára, demokraták!  Ne engedjük Gyurcsány Ferencet bíróság elé állítani!  Gyurcsány = jogállam és demokrácia!!