Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#1507 Re: Re: KELER nyilvántartás

2015-03-29 19:47

#1498: - Re: KELER nyilvántartás 

A KELER hivatalos oldalán azt lehet megnézni többek között, hogy egy adott kibocsátónak milyen kötvényei illetve részvényei vannak a KELER aktuális hivatalos nyilvántartása szerint.

Ennek lépései:

0. A keresés eredménye új ablakban jelenik meg, s emiatt az ISIN-kereső használatához a böngészőben le kell tiltani az előugró ablakok blokkolását.

1. Meg kell nyitni a KELER ISIN KERESŐ oldalát, ennek címe:

http://www.keler.hu/keler/keler.isinfinder.page?cmd=0

2. Be kell írni pld. a kibocsátó nevét, ami esetünkben

QUAESTOR FINANCIAL HRURIRA Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

3. Meg kell nyomni az ELKÜLD gombot

4. A keresés eredményeként megjelennek az adott kötvényt kibocsátó cég KELER hivatalos rendszerében aktuálisan nyilvántartott összes értékpapírjai. Vannak ezek között nem aktív vagy törölt, valamint aktív kötvények is.

5. A lekérdezés eredménye egyszerűen átmásolható egy Excel táblázatba, ahonnan nyomtathatjuk vagy kiszűrhetjük az Adatok-Szűrő-Autoszűrővel az összes aktív, azaz élő kötvényt.

Én ezt elvégeztem pár napja, és a végén összegeztem a hivatalosan KELER által nyilvántartott Quaestor saját kötvényállományt, és kb. 58 milliárd jött ki.

Válaszok

Vendég

#1510 Re: Re: Re: KELER nyilvántartás

2015-03-29 20:04:45

#1507: - Re: Re: KELER nyilvántartás 

Azt meg lehet-e nézni a KELER-ben, hogy államkötvényt tartottak-e a Q-ban, és abból mennyi "szűnt meg" 2015.03.01. és 03.10. között mondjuk?