Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

2015-03-30 22:04

Most olvasom, hogy milliárdokat küldenek haza a külföldön dolgozók Link. Én is így tettem, 15 évig dolgoztam külföldön. Küldtem a pénzt, spóroltam, távol a családtól. A lányom felnőtt alig látott. Abban bíztam, hogy a most született unokámmal eltölthetek jó pár gyönyörű évet, és valamelyest kárpótlást kapok az érzelemszegény távollét után. A rendszer első lépése, hogy elvette a magánnyugdíjamat, és arra költötte, amire. Ezután még jobban spóroltam, hogy ne kelljen vénségemre a most kalkulált 42.000 forintos nyugdíjamból éhen halnom. Gyűltek a forintocskák, ami mostanra szép kis vagyonná gyarapodott. Csakhogy felsőbb erők szemet vetettek az Én és mások megtakarításaira egyaránt. Úgy látszik ebben az országban mindent megcsinálhat a hatalom. Szerintem nagy tévedésben van az "elit", mert nem világosítjuk fel Őket: A közpénz nem azért van, hogy ellopják. A fizetésük, amit megállapítanak maguknak minden realitást nélkülöz (Én 35 év alatt gyűjtöttem össze annyit, amennyi egyes állami tisztviselők egy havi fizetése). De ha már ennyit keres igazán elolvashatná a munkaköri leírását, és lelkiismeretesen dolgozhatna a KÖZ-ért. Nem igaz, hogy néhány megalomániás focirajongó a kárunkra elégítheti ki rejtett vágyait.

Most befejezem, mert már megint nem látok a könnyektől. 

Válaszok

Gallicus Hungaricus

#1567 Re:

2015-03-31 09:11:28

#1552: -  

Együttérzek Veled és hasonszőrű sortársainkkal