Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

kis naiv

2015-04-04 10:55

Én is egy vagyok a "keményen dolgozó kisemberek" közül.

Növérként dolgozom és 60 éves vagyok. A szüleim és az én megtakaritásom van a Q-nál. 5 millió forint.

Én és a növértársaim cserélik a pelenkát, jó szót és mindent, amit megtehetünk adunk a beteg embereknek, és szeretjük a munkánkat. Nem voltam "haszonleső" "gondatlan befektető" stb. Mindig csak 1 évre kötöttem le a pénzt nyugdijas napjaimra és a gyermekeim boldogulására. Ha kérdeztem, a Q-t akkor mindig az volt a válasz, hogy biztonságban van a kis pénzem, a Beva  szavatol.A kamat sem volt kiriróan magas.  A Fidesz húsvéti üzenete az, hogy a pártok az ünnepre való tekintettel ne foglalkozzanak ezzel az üggyel. De kérdem én, aki egy pártnak sem tagja, a mi hangunkat ki hallja meg? Hogy "ünnepeljünk" igy, amikor életünk munkája veszett el? A politikai pártok hangját talán meghallja valaki.  Én már  nem tudok gyüjteni a fizetésemből, talán azokat kellene elszámoltatni akik hagyták ezt, akik még tavaly is aláirták  és hagyták, hogy tovább müködjön  a Questor. Terelést érzek, hogy miellenünk probálják forditani a többi embert. Én nem azoktól kérem a pénzemet, akik semmiről sem tehetnek, hanem azoktól, akik félrevezettek, akik csaltak és akik jól éltek, élnek és élni fognak az én megtakaritott pénzemből. Nem kell a hangulatkeltés ellenünk, ez csak elterelés. Már nincs pénzem ügyvédre sem, csak azt  szeretném visszakapni, amit odaadtam.

Miért nem gondol a vezetés (Fidesz, MNB, Pszáf, Kereszténydemokrata Párt) arra, hogy milyen Húsvéti ünnepek vannak nekünk, akik bizonytalanságban vagyunk, életünk megtakaritása van veszélyben?(nem is tudom szavakkal érzékeltetni a kétségbeesést, a kilátástalanságot, és a csalódást)

A Questor oldalán van a közlemény, hogy márc.30-tól felveszik velünk a kapcsolatot. Még egyetlen ilyen értesitésről sem  tudok. Velem együtt sok ember nem számitógép értő, (a saját munkámhoz értek és azt szeretem és büszke vagyok rá, hogy a beteg embereket szolgálom, és ez nagy örömmel tölt el, hogy nem hiába vagyok a földön).

Mindenki végezze a munkáját, nézzen a tükörbe és ne hazudozzanak nekünk és ne keltsenek rossz hangulatot ellenünk, én tényleg egy keményen dolgozó kisember vagyok, bocsi, aki lop attól vegyék el, és attól is, aki ebben segédkezet nyújt. 

Tudom, hogy sok-sok idős ember van, aki nem tudja az érdekeit érvényesiteni, nekik is csak a kétségbeesés marad.  Igy ünnepeljük a Húsvétot.

Válaszok

Vendég

#1790 Re:

2015-04-04 13:02:00

#1789: kis naiv -  

Reggel bemondta a Kossuth rádió 7óra 5 perckor a hírekben (de azóta egyszer sem) hogy 6 millióig mindenkit kártalanítanak a BEVA által.(és nemcsak a fiktívre) Fülöp Zsuzsanna MNB szóvivő is nyilatkozott, kicsit másképpen szerintem.Leírva egyik hírportálon sem találom, a híreket interneten vissza lehet hallgatni.A károsultakon kívül már mindenki az ünneppel foglalkozik, nem tudom hogy tudják-e hogy milyen szerencsések? 

balek

#1791 Re:

2015-04-04 13:33:46

#1789: kis naiv - 

Szerintem az államnak kártalanítani kellene mindenkit és megtiltani az összes cégnél a hasonló ügyleteket. Persze, hogy biztonságos befektetést ígér mindegyik. Ez a csali. Én nem  a.Q. cég károsultja vagyok. Engem is rábeszéltek, és beugrottam.  Az ilyen és ehhez hasonló dolgok küldik az embereket a világban terroristának, szélsőbalosnak, szélsőjobbosnak. A kapitalista rendszer a hibás az egész világon.  Növekedni kell  és időnként lenullázódni kevesek haszonjának érdekében a többség elszegényesíítésével.