Quaestor károsultak megmentéséért
Quoted post
kis naiv |
#17892015-04-04 10:55Én is egy vagyok a "keményen dolgozó kisemberek" közül. Növérként dolgozom és 60 éves vagyok. A szüleim és az én megtakaritásom van a Q-nál. 5 millió forint. Én és a növértársaim cserélik a pelenkát, jó szót és mindent, amit megtehetünk adunk a beteg embereknek, és szeretjük a munkánkat. Nem voltam "haszonleső" "gondatlan befektető" stb. Mindig csak 1 évre kötöttem le a pénzt nyugdijas napjaimra és a gyermekeim boldogulására. Ha kérdeztem, a Q-t akkor mindig az volt a válasz, hogy biztonságban van a kis pénzem, a Beva szavatol.A kamat sem volt kiriróan magas. A Fidesz húsvéti üzenete az, hogy a pártok az ünnepre való tekintettel ne foglalkozzanak ezzel az üggyel. De kérdem én, aki egy pártnak sem tagja, a mi hangunkat ki hallja meg? Hogy "ünnepeljünk" igy, amikor életünk munkája veszett el? A politikai pártok hangját talán meghallja valaki. Én már nem tudok gyüjteni a fizetésemből, talán azokat kellene elszámoltatni akik hagyták ezt, akik még tavaly is aláirták és hagyták, hogy tovább müködjön a Questor. Terelést érzek, hogy miellenünk probálják forditani a többi embert. Én nem azoktól kérem a pénzemet, akik semmiről sem tehetnek, hanem azoktól, akik félrevezettek, akik csaltak és akik jól éltek, élnek és élni fognak az én megtakaritott pénzemből. Nem kell a hangulatkeltés ellenünk, ez csak elterelés. Már nincs pénzem ügyvédre sem, csak azt szeretném visszakapni, amit odaadtam. Miért nem gondol a vezetés (Fidesz, MNB, Pszáf, Kereszténydemokrata Párt) arra, hogy milyen Húsvéti ünnepek vannak nekünk, akik bizonytalanságban vagyunk, életünk megtakaritása van veszélyben?(nem is tudom szavakkal érzékeltetni a kétségbeesést, a kilátástalanságot, és a csalódást) A Questor oldalán van a közlemény, hogy márc.30-tól felveszik velünk a kapcsolatot. Még egyetlen ilyen értesitésről sem tudok. Velem együtt sok ember nem számitógép értő, (a saját munkámhoz értek és azt szeretem és büszke vagyok rá, hogy a beteg embereket szolgálom, és ez nagy örömmel tölt el, hogy nem hiába vagyok a földön). Mindenki végezze a munkáját, nézzen a tükörbe és ne hazudozzanak nekünk és ne keltsenek rossz hangulatot ellenünk, én tényleg egy keményen dolgozó kisember vagyok, bocsi, aki lop attól vegyék el, és attól is, aki ebben segédkezet nyújt. Tudom, hogy sok-sok idős ember van, aki nem tudja az érdekeit érvényesiteni, nekik is csak a kétségbeesés marad. Igy ünnepeljük a Húsvétot.
|
Válaszok
Vendég |
#1790 Re:2015-04-04 13:02:00Reggel bemondta a Kossuth rádió 7óra 5 perckor a hírekben (de azóta egyszer sem) hogy 6 millióig mindenkit kártalanítanak a BEVA által.(és nemcsak a fiktívre) Fülöp Zsuzsanna MNB szóvivő is nyilatkozott, kicsit másképpen szerintem.Leírva egyik hírportálon sem találom, a híreket interneten vissza lehet hallgatni.A károsultakon kívül már mindenki az ünneppel foglalkozik, nem tudom hogy tudják-e hogy milyen szerencsések? |
balek |
#1791 Re:2015-04-04 13:33:46Szerintem az államnak kártalanítani kellene mindenkit és megtiltani az összes cégnél a hasonló ügyleteket. Persze, hogy biztonságos befektetést ígér mindegyik. Ez a csali. Én nem a.Q. cég károsultja vagyok. Engem is rábeszéltek, és beugrottam. Az ilyen és ehhez hasonló dolgok küldik az embereket a világban terroristának, szélsőbalosnak, szélsőjobbosnak. A kapitalista rendszer a hibás az egész világon. Növekedni kell és időnként lenullázódni kevesek haszonjának érdekében a többség elszegényesíítésével. |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
556 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
456 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1488 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1357 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
157 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
139 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
114 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
52 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26
Tiltakozzunk a csepel.hu-n közölt óvodaösszevonási tervezet ellen
44 Létrehozva: 2024-11-22
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
156 Létrehozva: 2024-03-18