Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#2778 Re: Re: Re: Kifizetés

2015-06-28 13:44

#2777: - Re: Re: Kifizetés 

Kedveském!  Miért lepődik meg azon,ha csend van és semmi hír?

Már,mindenki tudja,hogy csak a kifizetésre várnak a károsúltak. Ez nem elég hír önnek? Rogán Úr is azt igérte,hogy legkésőbb július végéig pénzükhöz jutnak a Quaestor károsúltak.Egy minitszer szavait pedig,komolyan kell venni!  Én nagyon is eltudom képzelni,hogy az illetékesek,rendkivűli modón,keményen dolgoznak azon,hogy a károsúltak mielőbb a pénzükhöz jussanak! Nem egy összecsapott munkát akarnak végeznek hanem,nagyon precízet. Erre szokták azt mondani,hogy a jó munkához idő kell!  Ha,július végéig türelmesen vár,akkor megfogja látni, fillérre pontosan meg kapja a pénzét! 

További szép napot kívánok önnek és mindenkinek!

Válaszok

Vendég

#2800 Re: Re: Re: Re: Kifizetés

2015-07-05 08:26:56

#2778: - Re: Re: Re: Kifizetés 

"Kedveském!...." Önnek is "További szép napot kívánok önnek és mindenkinek!"

"Egy minitszer szavait pedig,komolyan kell venni!" Ugye most csak VICCEL? Arról beszélhetnénk mikor lehetett komolyan venni! Rogán ÚR azt is mondta, hogy mindenki megkapja a BEFEKTETÉSÉT! Többször szó volt, hogy névérték nem =  befektetéssel!!!!!

Többen vannak, akik NEM kapják meg még a befektetésüket sem !!!!!!!!!!!!!!  A törvényben, sőt a leváltott BVA ügyvezető is június közepéről beszélt (az első kifizetések)! Tehát IDŐHÚZÁS!

Azonkívül a többszörös EGYENLEGKÖZLŐ helyett egyszerűbben is megoldhatták volna, akinek egyezett! Fordítva ültek a lóra!

A kérelmek felcserélésének riogatásával is maguknak csináltak munkát !!!!!!!!!!!!!!!!! ILLetve a kérelmekkel foglalkozó alkalmazottaknak!

HA ÖNNEK A MEGÉLHETÉSÉRŐL LENNE SZÓ vagy épp lakás vásárlás kellős közepén, ill. más nehéz helyzetben. Egyébként is MINDENNAP VESZÍT ÉRTÉKÉBŐL. NEM ÍGY VÉLEKEDNE, ha szüksége lenne a saját pénzére! Több MINT 3 hónapja NEM RENDELKEZHET A SAJÁT PÉNZÜKKEL AZ EMBEREK!!!

Ha valamelyik miniszternek lenne bent ragadva gyorsabb lenne!

Ön viccel!!!! Vagy nincs tisztában a dolgokkal!!!! (Régebben voltam gyerek, hogy higgyek a mesékben! Pedig naiv vagyok)

BŰNCSELEKMÉNY történt nem rossz döntés következménye!

További szép napot kívánok önnek és mindenkinek!