Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#2976 Re:

2015-07-14 09:13

#2974: -  

Emberek! Ne egymást bántsuk (Budapest-vidék), tudnék én olyat akit ütni kellene. Pl: Szegény Otp-s ügyintézőkön csattan az ostor pedig ők végképp nem tehetnek a főnökük dolgairól. A protokoll szerint meg kell kérdezniük, hogy a kedves ügyfél mit kíván tenni a pénzével, esetleg ajánlanának valamilyen lehetőséget. Na szegények amit ekkor kapnak... még a legenyhébb ha visszakérdeznek, hogy azt a kutyát essem aki belém harapott?? Sz. al hogy így alakult nem a kisembereken múlik. Az ügyintézés flottul megy. Más kérdés, hogy mi lesz a további még ki nem fizetett követelésekkel. A benn ragadt és Tbsz és főként NYESZ számlákkal? Ezek áthelyezhetőségét törvény biztosítja!, csak senki nem tudja hogyan és mikor lehet áthelyezni. Tudjuk jól, nem az első törvény a jelenlegi ügy kapcsán amit a jogalkalmazók nem tartanak be! Szerintem azoknak van igazuk, akik szerint tesztelik a károsultak érdekérvényesítő képességét, és egy lagymatag demonstráció nem segíti vagy gyorsítja ügyünket. Tehát én ott leszek! És ne verjen meg a Jóisten, de a keservesen megdolgozott, lakásra gyűjtögetett pénzem visszaszerzésért (így lettem hitelkárosult helyett Qaestor károsult) még az ördöggel is cimborálok, legyen az a Fidesz, Mszp, Gyurcsány vagy a Jobbik, csak a szavak helyett tegyenek is érte! (a libsik nálam már a törvény megszavazásakor leírták magukat). Szóval 25-én mindenkinek aki érintett vagy lojális a becsapott emberekhez – ott a helye!

Válaszok

Vendég

#2977 Re: Re:

2015-07-14 09:35:16

#2976: - Re:  

Ott leszünk! Mindenki jöjjön!

IGAZ MONDÓ

#5629 Re: Re:

2016-01-27 10:47:37

#2976: - Re:  

SZIA!   PSFN VETTE ÁT AZ ÜGYET A BACSY ZSILINSZKY UT. 76. EIFFEL PALACE BAN NA MOST OTT NYUGODTAN LEHET REKLAMÁLNI MERT KÖZTERÜLET AZ EIFFEL PALACE FÖLDSZINT KÜLFÖLDIEK IS BEJÁRNAK FOTOZKODNI.