Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

tanácsot kérek

#3037 vélemény

2015-07-16 18:25

Sziasztok!

Olvasgatom már egy ideje ki mit írogat a fórum részébe. Vagyok gondban, és ebben kérném a segítségeteket, vagyis tanácsotokat.

A lényeg, hogy Angliában dolgozok, most pont az az időszak van, hogy egyedül, ha hazarepülnék 2-3napra, hogy felvegyem a pénzem az csak maga 200e-be kerülne minimum. És bevallom egy picit sokallom. Tudom, tisztában vagyok, hogy a magyar államnak ami elmúlt sajnos csak azt lehet elhinni, de vajon szerintetek ha várnék szeptemberig amikor a jegyárak már mérséklődnek(kevesebb mint fele összegre), és persze akkor már engem is jobban engednének szabadságra is, akkor még az OTP-ben lesz a leigazolt összeg? Ma beszéltem a Bevával, ők esküdöztek, hogy jövő julius 13ig ott lesz az összeg, de volt már törvényünk is (vagyis van még, de sz*rnak rá).

Erős bennem az érzés, hogy ne higgyek ezeknek, de próbálok racionálisan gondolkozni, hisz nem azért vagyok külföldön, hogy csak elverjem a pénzem.

Szóval van még valaki esetleg hasonló helyzetben? Vagy hasonló döntés előtt?

Válaszok

Vendég

#3042 Re: vélemény

2015-07-17 01:58:50

#3037: tanácsot kérek - vélemény 

a pénzt az OTP-be 2016 májusáig fel lehet venni,csak az értesitő papirra vigyázzatok.aki megkapta az el tudja neked

olvasni