Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Károsult

#3320 Kifizetés infó

2015-07-31 09:04

Sziasztok!

Március 10-én mikor bejelentették a "CSŐDÖT" a számlaegyenlegem a WebBrókeren 1.218.000 Ft-t mutatott. Végigmentem az általatok is ismert adminisztrációs folyamatokon. Rendre jöttek az értesítők e-mailben, postán, illetve én is érdeklődtem telefonon, és pórul járt ismerősöknél.

Ahogy elindult a kifizetés (talán július 6-án), postázták az elszámolómat. Ez július 13-án délután megérkezett. A munkából hazaérve délután várt a BEVA tájékoztatója, hogy mekkora összegre vagyok jogosult. Elmentem a városi OTP fiókba, ahol délután 16.30-kor nem volt egy ügyfél sem. Azonnal sorra kerültem, és a kötelező formaságokat letudva kb. 5 perc alatt megtörtént a kifizetés (talán én voltam az első "Károsult").

Az "eredeti" 1.218.000 Ft-ra megállapítottak 1.175.402 Ft-ot, melyből az első körben 895.402 Ft-ot fizettek ki. A fennmaradó 280.000 Ft-ot fedezet hiányában csak későbbi időpontban fogják teljesíteni, amiről értesíteni fognak. 

A stresszt meg az adminisztratív dolgokat leszámítva ez zökkenő mentesen zajlott, 280.000 Ft még lóg a levegőben, remélem hamarosan ahhoz is hozzájutok.

Ez a csalás az elmúlt évek egyik legaljasabb pénzügyi bűncselekménye, bízom benne, hogy a szereplők - machinátorok és a megvezetett befektetők (MI!) - elnyerik méltő büntetésüket, illetve a megfelelő kártalanítást. 

Ami biztos a magyar bankrendszerben, a brókercégekben alapjaiban rengett meg a bizalmam... 10-15 évenként el lehet sütni ezt a poént, a magyar ember sajnos gyorsan felejt... 

Sorstársaim remélem hamarosan rendeződnek a dolgaink! Akiket komolyabb veszteség ért, fogadja őszinte együtérzésemet és részvétemet! 

Üdvölettel:

...

Válaszok

Vendég

#3322 Re: Kifizetés infó

2015-07-31 12:00:18

#3320: Károsult - Kifizetés infó 

Kedves Károsult! aki a szerencsésebbek között vagy!

Örülök.

Szerencsésebbek közt vagy, mert megkaptad a nagyobb részét! Kb. a fele még nem kapott semmi (legfeljebb idegrohamot a sok a hazugságtól). Elsőkörben több mint 10.000-ren állítólag, azonban

sokan nem voltak olyan szerencsések, mert 0-20-30%-ot kaptak,

voltak akik hiánypótlást (törvényt hajtották volna végre, akkor nem kellett volna)

voltak akik még várják minden nap a postást (noo meg a levelet, mert postás jön, levél is, de szolgáltatótól)

voltak, akiknek az OTP-vel gyűlt meg a bajuk, mert pl. közjegyzői meghatalmazást nem akartak elfogadni (hajmeresztő)

vannak cikkek, amelyek úgy ferdítik el a valóságot....

s HOGY MIKOR KAPOD MEG A TÖBBIT? csak A JÓ ISTEN TUDJA, HA NEM TARTJÁK BE A TÖRVÉNYT

(DE A többségnél nem ilyen kicsi lenne a veszteség!!!!!)