Quaestor károsultak megmentéséért
Quoted post
Vendég |
#36582015-08-29 17:29Tisztelt károsult társaim! Elég rég óta talán a kezdetektől követem a fórumot. Az elsők között voltam akik májusban benyújtották kárigényüket a Kárrendezési alaphoz az összes szükséges dokumentumokkal (egyenlegközlő, szerződések) együtt. Június 03.-án kaptam meg az értesítést, hogy a követelésként megjelölt kötvények száma fajtája megegyezik a nyilvántartással és értesítenek a kifizetés módjáról, vagy ha szükséges további adatot kérnek be. A kötvényeket interneten a Quaestor webbróker rendszerén keresztül vettem 3, 7 millió Ft értékben. Nyugodtan vártam az értesítést, hogy mikor mehetek felvenni valamelyik OTP fiókba a pénzemet. AZÓTA IS VÁROK!!!. Irtam e-mailt, nem válaszoltak, telefonáltam a Beva ügyfélszolgálatnak, igérték felhívnak, nem hívtak. A hét elején tértivevényes levelet írtam a Beva-nak még nem jött vissza a tértivevény. Nem tudom, hogy mit tehetenék a továbbiakban. Van esetleg valaki aki hasonló helyzetben van mint én? Úgy látom megy a "parasztvakítás" és eszük ágában sincs fizetni. Egy fillért nem kaptam vissza még, ugyanakkor állítólag már 30 ezer ügyfelet kártalanítottak. Tudna valaki esetleg tanácsot adni, hogy hová fordulhatok még? (lassan orvoshoz az idegbaj miatt). Köszönöm: egy károsult társuk |
Válaszok
Vendég |
#3660 Re:2015-08-29 18:01:4430 ezret kártalanitottak részben! Teljesen senkit! Arról csak a sajtó ír hülyeségeket. |
Vendég |
#3661 Re:2015-08-29 18:18:34Mondjuk jó lett volna ha megírta volna milyen kötvénysorozata volt. Van olyan sorozat ugyanis amire a jelenlegi állás alapján a BEVA egy fillért sem fizet... ebben az esetben feleslegesen várja a levelet arról mikor mehet a bankba. A hibát (ÓRIÁSIT) ott követte el, mikor a csőd első bejelentése után nem rohant a Questorhoz, s nem kérte a ki a neten vett kötvények adásvételi igazolásait - azt ugyanis a Q tárolta, sőt AKKOR kérésre ki is adta, pecséttel, aláírással, adott kötvényvásárlási napra igazolva. Én magam is március 27-én kértem ki legalább 10 ilyen igazolást (volt közte majd akkor 1 éves is) amit elötte telefonon, neten, ügyintézőn keresztül kötöttem. S kiadták a papírokat, beküldtem, ki is fizettek részlegesen. Azt hiszem aki elhitte, hogy nem kell papír mindenről az most igen keservesen csalódik... vagy vár jó sokat. A netes boltolást nagyon nehéz lesz itt kibogozni, a papírt meg nem kell, mert látják a BEVA-nál a saját szemükkel... az hogy az egyenlegközlő, a felszámoló egyenlegközlője, a Q egyenlegközlő, az MNB-s felügyelőbiztos által kiadott egyenlegközlő eggyezik az - bár igérték hogy elég lesz - de úgy néz ki, lehet itt 1 millió eggyező egyenlegközlő igazolása is valakinek ha a tranzakciókról nincs PONTOS szerződése akkor vár, vár, vár, s ki tudja mi lesz a vége... sok jó szerintem nem, ezek alig várják hogy valamibe belekötve ne kelljen fizetniük sajnos. |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
556 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
456 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1488 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1357 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
157 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
139 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
114 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
51 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26
Tiltakozzunk a csepel.hu-n közölt óvodaösszevonási tervezet ellen
44 Létrehozva: 2024-11-22
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
156 Létrehozva: 2024-03-18