Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#4174 Re:

2015-10-20 20:23

#4171: -  

Ez a Petíció önmagában "A JOGÁLLAMISÁG LÁBBAL TIPRÁSÁRA"

A Questorba befizetett pénzed ne tőlem adófizetőptől követeld hanem a tolvajoktól!

Mélyen egyetértek a jogsérelmekkel szembeni maximális fellépéssel, de ezt az Alkotmányellenes törvényt elítélem és aki e mellett kampányol az a szememben egy tolvaj aki minden magyar állampolgárt igyekszik meglopni.

Ilyen bohóckodások helyett a felszámoló és a bűnösök felelősségrevonását kellene kezdeményezni!
Indíts eljárásokat, tegyél feljelentéseket! És ne mástól akard visszalopni a buktád!
watson

Válaszok

Én, a károsult!

#4175 TRe: Re:

2015-10-20 21:16:50

#4174: - Re:  

Tisztelt "Lábbal Tipró!" nem tudom, hogy hol élsz, és hol érzel "jogállamiságot" amikor arról kárálsz, hogy a károsultak, a meglopottak követelik vissza, ami az Övék!  Mi a károsultak, nem a magyar állampolgároktól kérjük vissza a megtakarításunkat, hanem a bankoktól, a kormánytól, akik szemet hunytak az egész folyamatnak, hogy ezt tették Velünk, s ki tudja még hányan fognak a mi sorsunkra jutni. A kormány egyre azt sulykolta a lakosságba, hogy takarékoskodjon a nyugdijas éveir! Íme meg is történt, én effektív 9 éve ezt tettem, mindent , amit lehetett nyugdíj melletti munkabéremet félretéve csak spóroltam, de most mindent elvettek! Kérdem: jogos- e a követelésem, és a többi károsult követelése, hogy fizessék vissza azokat a befizetett pénzeket /megtakarításokat/, amit törvénytelenül elloptak Tőlünk!

Vendég

#4177 Re: Re:

2015-10-21 09:13:55

Mint ahogy SZÁMOMRA jogsértő a devizahitelesek/forinthitelesek megmentése, a trafikmutyik, a földmutyik, stb naphosszat sorolhatnám. Te aki nem voltál Q ügyfél, csak egy "sima" állampolgár most sírsz a "te pénzed" elköltése ellen a kártalanításra, közben azon nem agyalsz, hogy a pénzed millió más - szokszor haszontalanabbnál haszontalanabb dolgokra költi az allam - mégis AKKOR csöndben vagy. (a magánnyugdíj ellopásakor sem nagyon ment a hiszti a "nép pénzéről") FELHÁBORÍTÓ, hogy 100e ember VESZTESÉGE, BECSAPÁSA, LENYÚLÁSA, KIRABLÁSA ilyen ellenszenvet szül egy magát magyar állampolgárnak mondó valakitől. Akire maximum az IRIGY jelzőt tudnám ráaggatni. KÍVÁNOM SZÍVBŐL, HOGY SOSE ÉREZD AZT AMIT MI 100e-n (a 32e károsult, s a családtagok) AZ ELMÚLT FÉL ÉVBEN. Mindennek elmondotok minket TI, akik a helyünkbe ugyanúgy követelnétek a kárpótlást. Ráadásul ADÓZUNK eleget - lehet éppen a te gyereked reggelijét fizetik az ÉN adómból, s most kezdjem el szajkózni, hogy nekem meg AZ nem tetszik... Lementek dedóba, a "ne a mi pénzünkből" dumával. Ne, ne a mi pénzünkből legyen STADION, FOCI EB, OLIMPIA, PAKS 2 meg hasonlók, s akkor most ha ezt szajkózom akkor nem a mi pénzünkből lesz ? Értsétek meg, ez elvileg EGY ország ahol nem lehurrogni, meg irigykedni, meg röhögni kell, ha valaki rosszul jár, hanem összefogni, egymást segíteni, mert MA ÉN vagyok bajba és TE segítesz rajtam (épp a pénzeddel), lehet HOLNAP meg TE leszel bajba és én húzlak ki a bajból.

Tomboy

#4180 Adófizetők ne aggodalmaskodjanak, a kormány úgyis elkölti!

2015-10-21 10:54:26

A névtelen, lásd a fenti 4174 olvasásakor nagyon felháborodtam. Nem kívánjuk, hogy átéld azt, amit mi itt sokan károsultak. Nyugodjál meg, Nem a Te pénzedből, vagyis az adófizetők pénzéből lesz a károsultak kifizetése. A bankok és a pénzintézetek fogják úgy összedobni, hogy baj esetén mindig legyen miből fizetni. Az OBA és a BEVA is olyan, mint a biztosítások többsége. A bankokat ne sajnáld, mivel olyan alacsony a jegybanki alapkamat, hogy bőven lesz nyereségük a bankbetétek után. A hülye média mindent elferdít és tévesen tájékoztat. Elárulok Neked a mi ügyünknél sokkal fontosabb dolgot. A kormányunk olyan mértékben szórja el a Te adóforintjaidat, hogy még halvány elképzelésed sincsen róla!

A focira 4 éve eddig legalább 300 milliárd ki lett dobva. Nincsen semmi eredmény, nincsenek nézők. Az új M1, a sport M4 Neked tetszik? Tudod mibe került? Az MNB 200 milliárdot költött el. Korábban, ha szükség volt rá, a költségvetés tolta be a hiányzó összeget a jegybankba. Most nem magyarázom el, hogy miből lett a jegybank nyeresége, de Te is fölfoghatnád, hogy a nyereséget vissza is adhatná a költségvetésnek a jegybank, ha jólmegy neki. A devizahitelesek kisegítése, ami nem sokat ér, mégis közel 750 milliárdba kerül. Soroljam még az autóhiteleseket is, hogy nekik mennyit segít a kormány? Ukrajnában a tanárok fizetését 150 000 Ft-tal egészíted ki Te is meg Mi is. Székelyföldön pedig még a lekipásztoroknak is adunk évente kb. 700 millió Ft-ot. Orbán a Budai Várba szeretne felmenni, ami Neked és Nekünk is 19 milliárd Forintunkban fog kerülni. Ideje lenne már megkoronázni őfelségét! A Csíkszeredai focira is megy bő 1 milliárd. Látod milyen kurva sok pénz van itt ebben az országban?  Csak drága barátom Kórházba sohase kerüljél be!

Ha nem tetszik a rendszer, ne minket cseszegessél, hanem jelentsed fel Orbán Viktort és a sleppjét hűtlen kezelésért!

Pihenő idődben pedig olvasgassad az új Alaptörvényünket. Fogalmad sincsen affelől, hogy miket vettek bele!

Vendég

#4186 Re: Re:

2015-10-21 17:25:48

Kedves watson (másik nickneveden: pénznyelő)

Már a portfolio fórumán is kiborítottad a károsultakat, muszáj ezt itt is folytatni? Mit szeretnél ezzel elérni?

Vendég

#4187 Re: Re:

2015-10-21 17:28:07

Tisztelt (???) watson

Az állami töketlenkedés miatt tűnt el (???) a károsultak pénze, így helyt semmi gond nincs azzal, hogy némileg az állam segíti a kártalanítást.

A bankok nem fognak díjakat emelni, mert a felszámolás során értékesített vagyonból részesülnek a befizetéseik arányában, és ha ebből nem telik ki, akkor a bankadóból leírhatják.

Ezért banki költségeid sem fognak emelkedni.