Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#4390 Re: Re:

2015-11-16 20:42

#4388: - Re:  

Nem tudom, sok az a kb. 100 000 szavazó. Amennyien elmennek mostanság szavazni, 100 000 ember simán eldönthet egy választást.

Válaszok

Vendég

#4393 Re: Re: Re:

2015-11-16 21:06:28

#4390: - Re: Re:  

100000 szavazó ? Ugyan már. Van 32000 károsult. Egy részük sajnos meg sem éri a következő választást. A 32000-ből eleve mondjuk harmada biztos nem Fidesz szavazó, tehát őket nem veszítik el. Marad 20e ember aki eddig Fideszes volt. A 20e embernek a gyereke ha kicsi nem szavazhat, tehát a 32e ember családostul sem több mint 90e. Gyanítom itt maximum 40e ember szavazatáról lehet szó amit ez az ügy befolyásolhat. Az meg semmi. Főleg nem a mai világban, mikor mind Orbán, mind a Fidesz soha nem látott magasságokban, sőt európai támogatottsággal - az európai agymosott polgárokéval persze. Arról nem beszélve, kit fog meggyőzni a Q károsult a környezetében, hogy csak azért mert őt becsapták ne szavazzon a Fideszre ? Tojnak ránk a népek, az én ismerősi köröm is inkább jót röhög, hogy a 10 évnyi garasoskodásomnak ime az eredménye... 2018-ban erre senki sem fog emlékezni, viszont lesz újabb 10 Ft-os rezsicsökkentés, 1 % szja csökkentés, ingyen pelenka a nagycsaládosoknak, sőt lesz újra vasárnapi bevásárlás is... Bónusz kérdés: kire lehetne szavazni, aki ezeket képes leváltani ? Én nem szavaznák rájuk, de hiába nézegetek alternatívát, max behúzok olyat aki TUDOM hogy nem fog nyerni... akkor az elméleti 100e szavazat kit befolyásol ? 10 baloldali pártot ? Ha összefognának sem lenne 30%-uk. A Jobbikkal meg baloldali nem fog összefogni - sajnos. Ráadásul az ő kártalanítási "ajánlatuk" sem ismert... menjünk bíróságra buzdít a Jobbikos...