Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Quaestor károsultak megmentéséért petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#4376 Re: Re: Re:2015-11-15 16:43Hát igen. Kísértetiesen hasonlít, csak ott sokkal kisebb a kárösszeg és a károsultak száma. "Hatvanezer oldalnyi aktát termelt a Postabank-ügy
A Princz Gábor nevével és a Postabankkal kapcsolatba hozható ügyek nyomozása öt évig tartott, a per végül 2004 őszén kezdődött. Korábban egyes politikusok a Postabanknál történteket az évszázad bûntényének nevezték. Az ügyekbe annak idején vezető politikusok - mindkét oldalról - és neves közéleti személyiségek is belekeveredtek."
|
Vendég |
#43772015-11-15 16:44Az AB ele nem szabad demonstraciot tervezni, ez ugyanis a fuggetlen birosag befolyasolasa latszatat kelthetne. Ne tegyetek, kerlek. Kontraproduktiv lehet. |
Vendég |
#4378 Re: Re: Re: Re: Re:2015-11-15 17:44Az adóból leírás nem megvalósítható magánszemélyek esetén. Sokan más országban dolgoznak (én magam is) vagy nyugdíjasok azaz nincs bejövő jövedelme amiből bármit is le tudna írni. |
Vendég |
#4379 Re:2015-11-15 18:08Ez független bíróság már úgy is döntött. A demonstráció- figyelemfelkeltés nem befolyásolási kísérlet. Majd a döntés következményei…. |
Vendég |
#4380 Re: Re:2015-11-15 18:50"Ez független bíróság már úgy is döntött"
|
Vendég |
#4381 Re:2015-11-16 06:18Te is tarts velünk az AB elé, söprüzzük ki a korrupt alkotmánybirokat Hajrá Quaestoros áldozatok, hajrá ébredő magyarország |
Vendég |
#4382 Re: Re: Re:2015-11-16 09:10Bővítsd a leütés számot, mert ez így nem sokat hoz a konyára! |
Tomboy |
#4383 Van egy sanda gyanúm!2015-11-16 14:02Kedves Sorstársaim! Szükségem lenne a segítségetekre. Hátha jobb a memóriátok. Figyelve az eddigi kiszivárgott összes hírt, rövid ideig lehetett olvasni arról, hogy nemcsak a Külügy 3.8 milliárdját, hanem sokkal több 10 milliárdot is fiaztatni szerettek volna a QUAESTOR-ban. Én legalább 70 milliárdra emlékszem. Ezt a hírt nagyon hamar meg is cáfoltak. Miért érdekes ez? A közpénzt rövid időre azért adták oda a Q-brókereinek, hogy FOREX-el nagy tőkeátéttel hízlalják meg. A FOREX tudtommal még megengedett, legálisan brutális szélhámosság. Akik a deviza keresztárfolyamokkal ügyeskedtek, iszonyú veszteséget szenvedtek el, mert nem tudtak időben kiszállni belőle. A Svájci jegybank döntése miatt ezidőben szaladt el a CHF árfolyama 400 Ft-ig! A sejtésem tehát az, hogy a beadott közpénzeken nagyon nagyot buktak. A közpénz meg nem veszhet el, ezért kapadozva ki is vették, amennyit sikerült. Ezeket a tranzakciókat mi nem láthatjuk meg soha. De a számítógépeken még a nyomát talán nem tüntették el. Nem hiszem el, hogy a Külügy pénzén kívül nem volt még sokkal több haveri pénz kölcsönadva. Márpedig ha a FOREX-en sokat vesztettek, akkor csak a fiktív kötvényekre a mi valós befizetéseinket voltak képesek visszaadni a haveroknak. Ha nem találják meg a pénzünket, akkor ez lehet a magyarázata. Mi egyikünk sem adott megbízást, hogy FOREX-ezzék el. Amit meg a kormánytagok csináltak, az enyhén szólva hűtlen kezelés és bűncselekmény. A fiam saját szemével látta Kecskeméten, hogy a csőd ideje alatt is még mindig futottak FOREX-es programok az irodában. Ha a sejtésem igaz lenne, akkor nagyon bűnösök. Hova lett a Tarsoly listája a megvesztegetett kormánytagokról? Ha a papír elveszik, ezt a listát miért nem szedik ki a Tarsolyból, amíg életben van? Meg lehetne kérdezni tőle? A Tarsoly segélykérő levele körüli időzavar nem furcsa egy kicsit? A felszámoló lecserélése miért történt? Rosszul dolgozott, vagy lassú volt? A felszámoló csere sok idő, mert át kell mindent adni. Ez kinek az érdeke, miért csinálják mindezt? Holnap AB ülés. Sokáig már nem húzhatják. Most olvastam a Magyar Közlönyben, hogy az MTVA 47 milliárdos adósságát, veszteségét átvállalja a Kormányunk, mely olyan jól teljesít! Úgy írja a közlöny, hogy ellentétel nélkül. Ez nekik ennyiből van. Ki felel a veszteségért, arról nem lehet olvasni. Két kézzel szórják a közpénzt, amire szerintem nem adtunk nekik felhatalmazást! Mikor lesz OV megkoronázása? |
Tomboy. |
#4384 Orbánnak már régen mennie kellett volna!2015-11-16 17:47Legalább a Q-va Fidesz Kormányról a véleményt olvashattuk már április 21-én. Most akadtam rá véletlenül: www.facebook.com/glazertimea/posts/370998636419847:0 Kész röhej ez az egész! Ki lesz képes leváltani, meneszteni ezt a szemétláda bagázst?
|
Vendég |
#43852015-11-16 19:04Végünk van!:-((( index cikk:
Elutasította az Alkotmánybíróság a Quaestor-törvényt |
Vendég |
#4386 ?2015-11-16 19:06http://vs.hu/kozelet/osszes/elkaszalta-az-alkotmanybirosag-a-quaestor-torvenyt-1116? utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main |
Vendég |
#43872015-11-16 20:19Már előre félek a dörzsölt, szakértő kormányunk ujabb törvényétől, majd megint 2 év mulva alkotmányellenesnek találják.
|
Vendég |
#4388 Re:2015-11-16 20:30Nem lesz itt új törvény, nyugodt lehetsz. Nincs rá szükség. A morzsákat szétosztották - az is lehet az ellopott pénzből visszaosztattak 88 milliárdot - s ezzel befogták a pofákat (200 valahányból 88 vissza maradt még haszon ezen a bolton rendesen) Az ügy kifúlt, nem érdekel senkit sem már, nyomozás nulla, más a téma, az kell a magyarnak, migráns van minden sarokban... :) Az otthon ülő, leső és a csodára váró károsultakat most éri majd a sokk, most majd puffognak, de nem most kell meglepődni, hanem mikor tüntetni kellett volna jönni akkor kellett volna nem otthon tespedni... mikor június végén előjöttek, hogy csak 6 millióig a BEVA fizet mert az AB-on megtámadták, akkor borítékoltam mi lesz a vége, meg hogy ebben valami csont van. Nos bejött. Érdemes ezután (is) az OTP-t gazdagítani, a Fideszre szavazni, no meg a magyar virtust (dögöljön meg a szomszéd tehene is - lásd BudaCash) hangoztatni. |
Vendég |
#43892015-11-16 20:41A BC károsultak valóban az igazi magyar mentalitás szerint viselkedtek.:-( Szó szerint: dögöljön meg a szomszéd tehene is...azonnal ez jutott róluk eszébe mindenkinek. Most örülhetnek. Jobb lett nekik ettől? |
Vendég |
#4390 Re: Re:2015-11-16 20:42Nem tudom, sok az a kb. 100 000 szavazó. Amennyien elmennek mostanság szavazni, 100 000 ember simán eldönthet egy választást. |
Vendég |
#4391 Re:2015-11-16 20:44MÉg azt hinné az ember, hogy jogászok (ráadásul a legjobbak) készítették elő ezt a törvényt. Ki gondolná, hogy a sok jól megfizetett ilyen-olyan tanácsadó, millió jogász a minisztériumokban ennyire szarul teljesít? Még jó, hogy őket is mi fizetjük. |
Baby |
#43922015-11-16 20:53Remélem a törvényhozók és a ķàrokozók is elveszitik ami nekik a legfontosabb . |
Vendég |
#4393 Re: Re: Re:2015-11-16 21:06100000 szavazó ? Ugyan már. Van 32000 károsult. Egy részük sajnos meg sem éri a következő választást. A 32000-ből eleve mondjuk harmada biztos nem Fidesz szavazó, tehát őket nem veszítik el. Marad 20e ember aki eddig Fideszes volt. A 20e embernek a gyereke ha kicsi nem szavazhat, tehát a 32e ember családostul sem több mint 90e. Gyanítom itt maximum 40e ember szavazatáról lehet szó amit ez az ügy befolyásolhat. Az meg semmi. Főleg nem a mai világban, mikor mind Orbán, mind a Fidesz soha nem látott magasságokban, sőt európai támogatottsággal - az európai agymosott polgárokéval persze. Arról nem beszélve, kit fog meggyőzni a Q károsult a környezetében, hogy csak azért mert őt becsapták ne szavazzon a Fideszre ? Tojnak ránk a népek, az én ismerősi köröm is inkább jót röhög, hogy a 10 évnyi garasoskodásomnak ime az eredménye... 2018-ban erre senki sem fog emlékezni, viszont lesz újabb 10 Ft-os rezsicsökkentés, 1 % szja csökkentés, ingyen pelenka a nagycsaládosoknak, sőt lesz újra vasárnapi bevásárlás is... Bónusz kérdés: kire lehetne szavazni, aki ezeket képes leváltani ? Én nem szavaznák rájuk, de hiába nézegetek alternatívát, max behúzok olyat aki TUDOM hogy nem fog nyerni... akkor az elméleti 100e szavazat kit befolyásol ? 10 baloldali pártot ? Ha összefognának sem lenne 30%-uk. A Jobbikkal meg baloldali nem fog összefogni - sajnos. Ráadásul az ő kártalanítási "ajánlatuk" sem ismert... menjünk bíróságra buzdít a Jobbikos... |
Vendég |
#43942015-11-16 22:26ÉGJEN RÁ A FIDESZRE A QUESTOR ÜGY Ez az ügy elejétől fogva egy tragikomédia, a károsultaké a tragédia, a kormányé, az MNB-é, a törvényhozásé meg Orgováné a komédia.
|
vendég |
#4395 Re:2015-11-16 22:34Holnap még tartanak egy szeánszot, honnan tudod mi a vége?! Ja a firkászok, eddig is pontosak és naprakészek voltak, most már a jövőbe látnak:) |
Vendég |
#4396 Re: Re: Re: Re:2015-11-16 22:37„Gyanítom itt maximum 40e ember szavazatáról lehet szó amit ez az ügy befolyásolhat.” Kiindulásként nagyjából jó becslés lehet. Ez a max. 40 ezer fő elvileg ugyan befolyásolhatná a 2,5 év múlva történő választásokat, de a jelek szerint korántsem biztos, hogy emiatt a kormány leváltására fognak szavazni. Ez a nagyságrend a legszélsőségesebb esetben is bakkfitty, nulla! Kezdettől fogva ezért is volt röhejes volt a sok tébolyultnak az a „fenyegetőzése”, miszerint 100 ezer érintett van, akik majd egy emberként, mindenkit meggyőzve (a sógortól a házmesterig) elsöprik a kormányt. A károsultak túlnyomó többsége nem kormánybuktatást, hanem a pénzét akarta! Teljesen másként élte meg és kezelte ezt az ügyet, mint azok a fejjel a falnak rohanó, vadnyugati seriffnek beöltöző, vagy a néhány tucat bárgyún bégető, papírmasékkal bohóckodó, vagy éppen a netes fórumokat uraló véresszájú hangadó. A károsultak túlnyomó többsége már eddig is lábbal szavazott, baszott elmenni az egyre demagógabb, elsősorban politikai jelszavakat hangoztató demonstrációkra. |
Vendég |
#43972015-11-17 05:12Most már biztos! Elbukott a törvény. Végetért a mese, oda a remény. |
Manó |
#4398 Re:2015-11-17 07:23Na ezt én nem értem ! Index cikkből " Az Ab szerint a diszkrimináció tilalmába ütközik, hogy jelentős eltérés van a befektetők kártalanítása között, az pedig a káronszerzés tilalmába ütközik, hogy a csődbe ment cég ügyfeleit olyan kötvények után is kártalanítsák, melyek hozamait már felvették korábban. " Kérdem én ha vásároltam kötvényt aminek ellenértékéhez nem jutottam hozzá akkor milyen hozamait vettem már fel ? |
Vendég |
#4399 Re: Re:2015-11-17 07:44Vannak olyan kötvények (elsősorban a QFH-s és QFF-esek) amik több éven keresztül mentek, s a lejárat valamikor később lett volna (2017, 2018, 2019, stb) Na ezekből vett fel esetleg pénzt az ember, bár ez sem 100%, hisz vehette azt a fordulónap után, s a fordulónap és a csőd közötti nap, hogy mit vett fel belőle az izgalmas, hisz ott hozamfizetés nem volt. Az is érdekes, ha teszem azt, volt ilyen kötvénye, s felvett 2 éven keresztül mondjuk 8-8% BRUTTÓ éves hozamot a fordulónapokon, akkor ezek alapján a teljes kötvényértéke 100%-át elbukja, csak mert felvett 16% hozamot a 2 év alatt ? Ráadásul ha a fordulónapon eladta, s vett belőle diszkont kötvényt akkor ott mi az ábra ?Eszetlenség. Ez megint arra mutat, hogy a vállalati kötvényekkel járhatott "jól"/"jobban" az ember, hisz azok rövidtávúak, így azokból semmit sem vehetett fel az ember hozam gyanánt - ráadásul nagy többségében éppen ezek voltak a nagyobb százalékban fiktívek, azaz ezek után fizetett elsősorban a BEVA. Ez kb olyan mintha valaki 10 évig fialtatja a pénzét (évenkénti új szerződéssel persze) a bankban, elkezdi 100 Ft-tal, az éves kamatokat mind benntartja, s a végén lesz 170 Ft-ja. Elbukik a cég, s csak a 100 Ft-ját akarnák kifizetni kártalanítás cimszóval, mondván a többit kamatként megkapta. Vagy kiveszi a 70 Ft-ját az évek folyamán, s akkor már csak 30 Ft jár, mondván a többit már kivette 10 év alatt ??? |
Vendég |
#4400 Re: Re:2015-11-17 07:50Ez már megint egy ferdítés? Miféle hozamot vettünk fel előre?? |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1330 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1224 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
637 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
394 Létrehozva: 2024-12-09
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5396 Létrehozva: 2024-06-21
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
215 Létrehozva: 2024-12-14
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
202 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1645 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
125 Létrehozva: 2024-12-06
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
317 Létrehozva: 2024-11-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
167 Létrehozva: 2024-10-13
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
78 Létrehozva: 2024-12-24
Követelünk egy tiszta, átlátható szavazást a debreceni Fészek Lakópark közlekedési rendjéről!
72 Létrehozva: 2024-12-11
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
244 Létrehozva: 2024-10-28
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
49893 Létrehozva: 2024-02-07
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6775 Létrehozva: 2023-07-26
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
183 Létrehozva: 2024-10-31