Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Válaszok

Vendég

#4520 Re:

2015-11-20 16:38:41

#4518: -  

Legalább 3 x írtam le ide is, hogy nem lesz benne a BC vagy a Hungária, és igazam is lett. Nem is mondott, írt olyat az AB, hogy nekik feltétlenül benne kell lenniük, aki ilyet kiolvasott belőle, az rosszul olvasta. Megírtam, hogy azzal volt a baj, hogy nem volt jól megindokolva, hogy miért csak a Q., most jól megindokolják, és kész. Igenis speciális a Q. helyzete a többiekhez képest, nemlétező/fiktív kötvényeket kaptak, ráadásul alacsony kockázatúként beállítva. Ezt most jobban meg fogják indokolni. Úgyhogy mégis csak nekem lett igazam, üzenem ezt annak, aki vitázott, hogy muszáj benne lenni a BC-seknek. Mondtam (írtam), hogy nem muszáj!

Vendég

#4521 Re:

2015-11-20 16:40:50

#4518: -  

Ezek szerint ők is csak a fiktívek után kártalanítanak? Ajjaj, jó nagy bukó lesz, ha az "igaziakra" nem jár!!!!

Mivel ezt írják:

A hitelminősítők is pozitívan értékelhetik, hogy a magyar kormány megnyugtató, alkotmányos és általános megoldást keres a Quaestor-típusú fiktív vállalati kötvények károsultjainak...

Tehát csak a fiktívek után akarnak fizetni? Akkor lesz, aki semmit sem kap, mivel nulla, azaz 0 fiktív kötvénye van a szeerencsétlennek??????????????