Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#4945 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-05 14:07

#4944: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Hát, azért azok, akiknek ezt a mondatot szánta, nevezetesen "És ezek a fehérjehalmazok vinnyognak állami apanázsért?", nem biztos, hogy így gondolják.

Mindamellett távol állt tőlem, hogy Önt megbántsam, sőt azt is ki tudom mondani, hogy sajnálom, ha a beírásomat sértőnek találta. Egyáltalán nem ez volt a célom! Éppen azért írtam, hogy ez a stílus ne folytatódjon, mert nyilván nem vezet sehová.

Azzal meg teljesen egyetértek, hogy az ilyen hozzászólásokat ki kéne tiltani. Na ehhez kéne egy kis kurázsi, ami mintha alig nem lenne meg bennünk, helyette ott van inkább a "cinkos közöny", nagyon is igaza van. De azért megkérdezném, Ön tett már ilyet? Bevallom, hogy én még nem. De ezentúl meg fogom tenni, s bízom, hogy Ön is megteszi, ha tényleg fontosnak tartja a Fórum színvonalát. Szerintem inkább ezt próbáljuk meg, mindannyiunk érdekében. Öszintén számítok Önre!

Válaszok

Vendég

#4950 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-07 11:04:01

#4945: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Azt hiszem, a legfontosabb érveket elmondtam arról, hogy miért nem lehet közösséget vállalni a FB csoport szélsőséges hangadóival, így a továbbiakban nem kívánom bizonygatni, hogy a Nap keleten kél fel, úgyhogy részemről ezt a stílusvitát be is fejezem.
A visszataszító stílus mellett azonban nagyobb bajnak tartom, hogy mind a quaestoros fórumokat, mind a demonstrációkat és egyéb nyilvánosság előtti eseményeket uraló politikai uszítás nemcsak elriasztotta a károsultak túlnyomó többségét az érdekeik védelmében, ill. érvényesítésében történő aktív cselekvéstől és részvételtől, ezzel súlytalanná és komolytalanná téve az összes eddigi megnyilvánulásokat, hanem jó eséllyel akár meg is torpedózhatja, hogy az új törvény számunkra a legkedvezőbb megoldást eredményezze.