Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Quaestor károsultak megmentéséért petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#4926 Re:2015-12-04 09:20
„még minimális szinten sincs tisztában …. Ezekből a megfogalmazásokból az látható, hogy a levél írói továbbra sem a törvényhozási folyamatnak a károsultak érdekében történő érdemi befolyásolását, a döntéshozók magunk mellé állítását, a konstruktív együttműködést tekintik céljuknak. Ilyen fennhéjázóan kioktató, kifejezetten sértő, megalázónak szánt levél –jó esetben - el sem jut a címzetthez, már az előszobában a szemétbe dobják. Rosszabbik esetben a bumeráng hatás érvényesül, a címzett úgy reagál, hogy abban nekünk nem lesz köszönet! |
Vendég |
#4927 Re: Re:2015-12-04 09:26Ne köpj bele a kútba. Iszol még belőle! |
Vendég |
#4928 Re: Re:2015-12-04 09:40a szerzők talán olvassák ezt a peticiós fórumot és majd reagálnak ezekre a véleményekre |
Vendég |
#4929 Re: Re: Re:2015-12-04 09:59Tőlük annyira telik, hogy elkezdenek anyázni, fidesznyikezni, bértollnokozni stb. |
Vendég |
#4930 Re: Re: Re: Re:2015-12-04 10:44Miért is kell neked provokálni? Egy ellenvéleményt kulturáltan is meg lehet(ne) fogalmazni. Már ha egy hajóban evezünk és valóban te is a károsultak összefogását szeretnéd valamint a közös fellépést az azonos cél érdekében. Nos ha a pálya széléről…..már más a helyzet. |
Vendég |
#4931 Re: Re: Re: Re: Re:2015-12-04 10:55Az ellenvéleményem a 4926-ban van. Mégis, mi a bajod vele, mitől nem eléggé kulturált a megfogalmazása? Mivel provokálok? azzal, hogy más a véleményem, mint a levélíróké, és mindannyiunk érdekében a józanságra figyelmeztetek? Végre vegyétek már tudomásul, hogy ez a fórum nem az FB csoport hitbizománya! Kiváncsian várom a válaszodat! |
Vendég |
#49322015-12-04 11:15Ez a levél egy hatalmas öngól. Nem feltétlen a tartalma, célja, hanem a stílusa, megfogalmazása miatt. Nem értem hogy gondolhatta bárki is azt, hogy egy ilyen stílusú levél (igazságtartalmának mértékétől függetlenül) előrébb viszi a dolgokat. |
Vendég |
#49332015-12-04 14:48aki azt nyilatkozza, hogy mi már felvettük a kamatokat, azzal hogy visszaforgattuk ezáltal tőkésedett, mi károsultak átmenetileg TBSZ. esetében lemondtunk jobb életkörülményeinkről, a jövőbeni polgárosodó társadalom érdekében, néhány év nélkölözésnek kitéve magunkat családunkat, hogy a nyilatkozó addig is kocsival járhasson, mindeközben nekünk ez nemjut, befektetéseinkkel addig biztosítsuk agyőri stadion teljes befejezését, és más elkezdett projektek befejezését, amely befektetéseinkkel az ország érdekét is szolgáltuk, azaz közérdeket. akkor ki is a káron szedő?!!!!!
|
Vendég |
#49342015-12-04 15:01engem kitiltottak a teljes kártalanítást Baumag és Dunaprofit oldaláról, mit tudsz erről, persze felvázoltam milyen bűncselekmény történt, amiről valakik hallani sem szeretnének. ebben az ügyben nagyon durva dolgok történtek. ugygondolom mindenkinek jogában áll tudni mivel áll szemben, és azzal a ténnyel, hogy minden befektetés visszajár, nem csak a környező országokban, hanem magyarországon is. |
Vendég |
#4935 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-12-04 17:47 Ha már megszólítottál… |
Vendég |
#49362015-12-04 17:52Nyugalommal varjunk a kormany javaslatara, merthogy lesz, abban tuti vagyok. |
Vendég |
#4937 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-12-04 18:12Na és a címzett stílusa nem zavar ? Az , ahogy már sokadjára megnyílvánult a közös /?/ ügyünkben ?Széles mosollyal , hatalmas cinizmussal szokott a károsultak mellé állni , és valótlanságokat állítani a köztelevizióban , segítve ezzel , hogy szimpatikusabb legyen a követelésünk a kivülállók számára ! |
Vendég |
#4938 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-12-04 18:24#4937: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A címzett olyan amilyen, sokaknak nem tetszik társai közül sem, tehát abból ne induljunk ki, hogy milyen ember. (elég baj az, hogy ma a hozzá hasonlók a politika legkisebb lépcsőfokára is fel tudnak állni, az meg még nagyobb, hogy ilyen poziciókban csak ilyen emberek jutnak nálunk Mo-on, mint a címzett, vagy Szijjártó, Matolcsy, Rogán és a többiek... a főnökről nem is szólva... talán Vargában még néha néha lehet értelmest, normális elképzelést látni - persz a másik oldallal sem vagyunk ki a vízből, tehát nem csak "ezeknél" van probléma) Az a baj, most mégis az ő kezükben a sorsunk. Nem mondtam, hogy nyaljuk ki a seggüket, de haragítani, piszkálódni nem kell(ene). Lázár egy ember a csoportban, nem valószinű, hogy éppen az ő véleménye lesz a mérvadó, éppen ezért felesleges neki kiselőadást tartani mi is ez az egész, nem érdekli, s nem is fogja soha igazán, tehát vele kár is foglalkozni. Viszont ha felmérgesíti BÁRKI - legyek az én, a Facebook csoport, vagy te - akkor nagyon de nagyon könnyen úgy eshetünk pofára, hogy onnan már a jó isten sem fog nekünk adni semmit sem. Ezért mondom, VÁRJUNK csendben egyelőre, aztán ha majd látszik mi a helyzet, s az NEM jó nekünk, akkor lehet kiabálni, levelezni, "magyarázgatni", vitára hivni. (ezeknek magyarázni amúgy felesleges az ügyet, azt hiszed ebben nem volt benne többségük NYAKIG ??? Max azon mehet most a téma náluk, hogy KIVEL és HOGYAN fizettessék ki a disznóságot...) |
Vendég |
#4939 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-12-04 18:51#4937: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Szerintem nekünk nem a címzettre, hanem saját ügyünkre kellene koncentrálni! A profi politikusról különben is lepereg a személyeskedő kritika. Lassan-lassan már mi is „profi” károsultakká válunk, ezért a módszereinknek is ennek megfelelőnek kell lennie. A síp dob és nádi hegedű ideje lejárt. Volt amikor figyelem felkeltése miatt szükséges volt, de most a stratégián is változtatni kell a cél érdekében. Nehezen de kimondom: türelem, kitartás (még tíz nap) |
Vendég |
#4940 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-12-04 19:17#4939: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tehát 10 nap . Jó , legyen így . December 14.-én visszajövök ! |
Vendég |
#4941 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-12-04 22:16#4935: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Hogyan?? Éppen ti lennétek azok,akik „ kulturált hangnemű és hasznos információcserével igyekeznek segíteni egymást.”?? Ilyen szókinccsel és hangszerelésben? „- Szerintem az AB elsőpri a tôrvényt hissz televan faxopo fideszesel És ezek a fehérjehalmazok vinnyognak állami apanázsért? |
Vendég |
#49422015-12-05 08:472015.12.05. -én Kecskeméten az Erdei Ferenc Művelődési Ház előtt 14 órakor tüntetés lesz a károsultak részéről. |
Vendég |
#4943 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-12-05 09:40#4941: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitiv, értelmes, jószándékú hozzászólást Ön itt még nem olvasott? Pedig azokból van a több! A többség itt normális hangot használ, és bizonyára nem ért egyet a durva hangvétellel, de Ön itt most ugyanúgy beszél, mint azok, akiket elítél! |
Vendég |
#4944 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-12-05 12:08#4943: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Természetesen olvastam normális, trágárságtól, gyűlölködő uszítástól, alpári megnyilvánulásoktól mentes kommenteket is. De általában azt nem szoktuk számon kérni, vagy szóvá tenni, ha valami jól, normálisan működik. Márpedig a kritizált stílus és tartalom korántsem tekinthető ritka kivételnek, hanem igenis jellemzi ezeket a fórumokat. |
Vendég |
#4945 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-12-05 14:07#4944: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hát, azért azok, akiknek ezt a mondatot szánta, nevezetesen "És ezek a fehérjehalmazok vinnyognak állami apanázsért?", nem biztos, hogy így gondolják. Mindamellett távol állt tőlem, hogy Önt megbántsam, sőt azt is ki tudom mondani, hogy sajnálom, ha a beírásomat sértőnek találta. Egyáltalán nem ez volt a célom! Éppen azért írtam, hogy ez a stílus ne folytatódjon, mert nyilván nem vezet sehová. Azzal meg teljesen egyetértek, hogy az ilyen hozzászólásokat ki kéne tiltani. Na ehhez kéne egy kis kurázsi, ami mintha alig nem lenne meg bennünk, helyette ott van inkább a "cinkos közöny", nagyon is igaza van. De azért megkérdezném, Ön tett már ilyet? Bevallom, hogy én még nem. De ezentúl meg fogom tenni, s bízom, hogy Ön is megteszi, ha tényleg fontosnak tartja a Fórum színvonalát. Szerintem inkább ezt próbáljuk meg, mindannyiunk érdekében. Öszintén számítok Önre! |
Vendég |
#4946 Re:2015-12-06 06:08Én is írtam még tavasszal a felszámolónak a NYESZ és TBSZ számlákkal kapcsolatban. Nekem a mai napig nem válaszoltak. Még szerencse, hogy van ez a fórum, így legalább valami információhoz juthatunk. |
Vendég |
#49472015-12-06 06:58Visszakapjuk a kormanytol a penzunket. |
Vendég |
#4948 Re:2015-12-06 10:38Nem visszakapjuk, hanem kiverjük belőle! KÖVETELJÜK!!! |
Vendég |
#4949 Re:2015-12-06 12:50Mikor? |
Vendég |
#4950 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-12-07 11:04#4945: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Azt hiszem, a legfontosabb érveket elmondtam arról, hogy miért nem lehet közösséget vállalni a FB csoport szélsőséges hangadóival, így a továbbiakban nem kívánom bizonygatni, hogy a Nap keleten kél fel, úgyhogy részemről ezt a stílusvitát be is fejezem. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
556 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
456 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1488 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1357 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
157 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
139 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
114 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
51 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26
Tiltakozzunk a csepel.hu-n közölt óvodaösszevonási tervezet ellen
44 Létrehozva: 2024-11-22
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
156 Létrehozva: 2024-03-18