Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#5149 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A 9 HÓNAPJA TARTÓ RÉMÁLOM

2015-12-11 08:13

#5148: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A 9 HÓNAPJA TARTÓ RÉMÁLOM 

Persze, hogy így van. Senki sem gondolhatja komolyan, hogy ezek a fórumok befolyásolják a döntéshozókat. Itt infot cserélünk, kiéljük indulatainkat, nem kell pszichológushoz menni stb. . De azért nyilvánvalóan teli van trollokkal, mert -mint tudjuk- az embereket befolyásolni kell.  Olvassa végig a fórumot, látni fogja. Szerintem az "agymosottat" nem Önnek címezték, de sok esetben indokolt a jelző.

Válaszok

Vendég

#5150 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A 9 HÓNAPJA TARTÓ RÉMÁLOM

2015-12-11 08:24:46

#5149: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A 9 HÓNAPJA TARTÓ RÉMÁLOM 

Persze, hogy - mint mindenhol - itt is vannak trollok, nem idevalók. De ezzel sem lehet mit csinálni - nem is kell szerintem, demokrácia van, ha a trollnak más az elképzelése mint a károsultaké írja le, max nem olvasom el, vagy elolvasom, mosolygok egyet és kész. Kívülről, nem érintettként mindenkinek más a véleménye mint a mienk, akiknek kézzel fogható vesztesége van... (saját ismerőseim "sajnálkoznak" szemtől szembe, majd hazamennek s röhögnek egyet a káromon - ja meg majd elfelejtettem, ugyanezek az ismerősök szidják a jelenlegi kormányt, de azért elmentek eddig is/s el is fognak menni ezután is rájuk szavazni, hiszen van az a réteg akinek az ország jelenlegi állapota maga a megtestesült kánaán... Hisz mindenkinek az ismerőse kormányellenes, csak akkor azt tudnám mégis kik szavazták meg ezeket 2x egymás után 2/3-dal...)