Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre

Quoted post

Vendég

#1210 Re:

2016-01-12 16:48

#1177: -  

Ezen az alapon nem kellenének bűnüldöző és büntatésvégrehajtó szervek. Ezek szerint ha bármi törvénybeütközőt csinál valaki, bejelenthetné egy fórumon, aztán mindenki sajnálná.

Ezen gondolkozz el mielőtt ilyen baromságokat írsz.

Meg azon is, hogy lehet éppen börtönben ül az az ember, aki egyébként pont most gyilkolászná a fiadat, a lányodat, a kutyádat, ha nem lennének olyanok is a világon, akik nem csak sajnálkoznak.

Értem én, hogy ez itt szófosásnak tűnik számodra, és nem én vagyok aki megbünteti ezt a mocskot vagy a többit. De itt mi, akik indulatból felszólalunk csak a figyelmét akarjuk felkelteni azoknak, akinek feladata megtenni a szükséges lépéseket.

Válaszok

Unicum

#1216 Re: Re:

2016-01-12 16:57:18

#1210: - Re:  

Te hallottál már róla,hogy valakit is elítéltek állatkínzás miatt?Ők védtelenek!A tüntetés azért lesz,hogy felnyissuk a szemüket a seggükön ülő illetékeseket erre a súlyos problémára!De nem történik soha semmi előrelépés ebben az ügyben!Nem vagyok szadista hajlamú,de alaposan helybe kéne hagyni ezt a mocskot,mert a többi is elgondolkodna mielőtt ilyet cselekszik.Akkor talán komolyabban vennék odafent is!