Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre

Quoted post

Vendég

2016-01-14 06:35

Mi ez a Sz.Á.T meg egyebek. Nem meri vállalni a nevét? Cinikus a hangvétel, a bosszú motiválja. A feltevése számomra egyáltalán nemtetsző, nem érzi a nevelési célzatú büntetést. Mert nem ért hozzá. Már aláirtam más által iródott peticiót, nem tudok azonosulni az effajta hirnévre törekvéssel.

Válaszok

Vendég

#30 Re:

2016-01-14 06:54:41

#22: -  

Egyszerűen barom vagy. Ezt talán még te is megérted.

Coopernagyi

#41 Re:

2016-01-14 07:33:51

Tisztelt Levélíró! Sok petíciót olvastam, és írtam alá már, amik kevésbé voltak szofisztikáltak, mint ez. Sokkal inkább az elkeseredést látom mögötte, mint a bosszúszomjat. Azt gondolom, hogy nevelni csak azt lehet, akiben van némi érzékenység a környezetét illetően. Kimondottan sokra tartom a petíció megírójában azt, hogy törvényes úton próbálja intézni ezt az ügyet. Azért is csodálom, mert én nagyon szeretem az állatokat, akár a gyerekemet, így én biztos nem szőröznék ennyit egy ilyen szociálisan deviáns emberrel. Csak megfognám a legélesebb késem, és elmetszeném a combartériáját.....

Vendég

#67 Re:

2016-01-14 09:34:08

Mar atirtam, mert ebbe belekotni a legegyszerubb! A levelet normalisan irtam ala, gondolhatja! De itt nem az a lenyeg, hogy ki vagyok, hanem, hogy egy celert vagyunk. Amugy meg nem torekszem hirnevre, mert egy mezei magyar allampolgar vagyok...udv