Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#5613 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-25 16:45

#5602: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 5602! Fogd a pénzt és fuss. Fuss az alamizsnáddal kezdjél máshol új életet. Vissza se gyere. De Ez a mi hazánk, a családunké a gyerekeinké marad. Mi itt akarunk élni boldogulni és a törvényes utat igen is végigjárjuk. Milyen dolog az, hogy bűnözők kapnak pénzt mert nincs Tv, welnesz meg konditerem minden börtön cellában? Mi akik egy élet ledolgoztunk nélkülöztünk takarékoskodtunk, hogy a gyerekeink jobban éljenek az ellopott pénzünkre se tarthatunk igényt? Hangsúlyozom: itt nem befektetési kockázat volt hanem a kormány és a felügyeleti szervek által hallgatólagosan támogatott LOPÁS. Erről már senki nem beszél.

Válaszok


Vendég

#5614 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-25 17:41:41

#5613: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Hát ha neked a 24 millió alamizsna, akkor sok ilyen "alamizsnához" kívánok neked szerencsét. Vissza biztos hogy nem jövök - többek közt már elnézést de a hozzátok hasonlók MIATT sem nagyon érdemes. Azon lovagolsz ami 32e embert ugyanúgy érint, de úgy állítod be mintha csak te lennél az egyetlen, aki "megdolgozott" a pénzéért, te lennél az egyetlen áldozat. Köszi, valahogy a jelenlegi hatalom UGYANEZT a maszlagot akarja lenyomni a torkomon - ők igen értenek mindenhez, én nem, ők okosok, én hülye vagyok, stb, stb, sőt szégyeljem magam mert más a gondolkodásom, más az elképzelésem az életem folytatásáról. Te is ezt vallod arról, azokról - köztük rólam - AKIKNEK más a véleménye a Q ügy megoldását illetően mint a tied.

Értsd meg, SOK SIKERT kívánok neked, nektek a perhez, legyen igazad, bizonyítsd be, hogy "Hangsúlyozom: itt nem befektetési kockázat volt hanem a kormány és a felügyeleti szervek által hallgatólagosan támogatott LOPÁS. Erről már senki nem beszél." Mondom LEGYEN IGAZAD, KAPD VISSZA A PÉNZED mindenestül, hozamostul, sőt verd le az időközben felmerűlő késedelmi kamatot IS rajtuk, Hajrá. Nekem erre se időm, se "merszem" nincs. Bele nem megyek egy bizonytalan, évekig tartó peres buliba, ha kiszállhatok MOST, MA "24 millió a zsebbe"-vel. 32 millió virtuális pénzből, minusz 2,5 millió tőke bukta, valamint elvi 5,5 millió hozambuktával. Nekem a maradék "alamizsna" 24 millió egy MINDENKI ÁLTAL BIZONYTALAN VÉGKIFEJLETTEL kikiáltott pernél többet ér. (Palotás is visszábbvett már az igéreteiből, 70% feletti kifizetésnél "fogd a pénzt és fuss"-t javasol ő maga is... vajon miért :D)

Csinálok a 24-ből majd ÚJRA 32-őt - amennyim virtuálisan volt a Q-nál - én persze nem egy fészekbe tettem az összes tojásom, így maradt még jócskán máshol is pénzem. Persze nem Mo-on, s nem TBSZ-ekkel bohóckodva. Nem lesz könnyű persze megkeresni a most kiesőt - de MÁSHOL sikerülni fog, ha már itthon az annó prosperáló bizniszem 2010 óta sikerült a kedvenc kormányunknak kb a béka segge alá "felemelni" - hisz Mo jobban teljesít, az emberek jobban élnek - csak az én ismerőseim, ügyfeleim nem érzik ezt... persze pár trafikot ha hozzámvágnának a város közepén lehet én sem panaszkodnák... De ELBUKNI esetleg 5 év pereskedés után MINDENT, na az már nekem is sok lenne - no meg mint mondom, most vagyok olyan korban, hogy még mozdulhatok - amihez meg nem ártana többek közt a 24 millió (a szavaddal élve) "alamizsnát" visszakapni. Azért remélem nincs harag, s mondom a pereskedéshez meg sok sikert, s jöjjön be a számításotok...