Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#3213 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-09-29 16:13

#3207: - Re: Re: Re: Re: Re: Nocsak, Gyurcsány rajongó van, kispofám! Engem még megtanítottak helyesen írni az általános iskola  második osztályában

Neked tényleg sokkal jobb a helyesírásod a többi Gyurcsány-rajongónál (figyeljünk a kötőjelre!), de pl. az "ott leszünk"-et neked is külön kellene írnod.

De az is probléma az első mondatoddal ("Nocsak, Gyurcsány rajongó van, kispofám!"), hogy teljesen értelmetlen (vagyis szintaktikailag majdnem helyes, de szemantikailag nem).  Arra gondolok, hogy esetleg ezt szeretted volna írni, te nyomorult gyurcsányista barom: "Nem csak Gyurcsány-rajongó van itt, kispofám!".

Válaszok

jóérzésű

#3216 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-09-29 16:28:50

Mintha éreztem volna, hogy reagálsz, így megelőztelek. Mielőtt írsz, olvasd el a bejegyzéseket, mert korábban helyesbítettem. Nagyon siettem a levelemmel, ezért került bele hiba, nem tudatlanságból. Az ott leszünk esetében kivétekesen igazad van, Te ORBÁNISTA GÖRÉNY. A levelezést Veled is befejeztem, eljött az a szint, ami alá nem süllyedek. Örülök, hogy nem ismerlek személyesen (remélem).

Még annyi: nem kell kimenni a D-Day-re köpködni, mi sem mentünk soha a Ti randalírozásotokat tönkretenni. Bár mi soha nem randalírozunk, ha arra sor kerül, a magadfajták jelentek ott meg. Undorítóak vagytok, egyszer Te is rájössz. Nézz tükörbe, köpj egy méreteset, vagy felfelé és állj alá.

Ég Veled.