Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Azért is Gyurcsány Ferenc

#3388 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-02 16:33

#3379: - Re: Re: Re: Re: Re:

Alja nép a famíliád  és az, akiket képviselsz. Itt irogatsz párezerért, fidesz kasszából. 37 évi munka után lettem nyugdíjas, a gyermekeim külföldön dolgoznak, nem az önös érdekeimért írtam alá a petíciót és emelek szót. HANEM AZÉRT A DEMOKRÁCIÁÉRT, AMELYBEN TE ÖSSZE-VISSZAIROGATHATSZ egyenlőre. A nyugdíjasoknak egyébként is, mint minden idős embernek, illő volna megadni a kellő tiszteletet. Nem tudom ki fia, borja vagy, mindenesetre azonosultál a gazdáddal, akik nyomorba kívánják dönteni a nyugdíjasokat. Majd a szavazásnál kellenének. TANULJ TINÓ, ÖKÖR LESZ BELŐLED.

Válaszok

Mindhalálig Gyurcsány

#3389 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-02 16:52:55

#3388: Azért is Gyurcsány Ferenc - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ez az a típus, akinek apuka nyolcadikos korában céget vásárolt, lakást írattak a nevére és simogatták okos kis buksiját, hogy neki mindent szabad. Szabad az iskolában a tanárnőnak azt mondani, természetesen szigorúan peruban, hogy nekem te ne ugass, vén k... és természetesen életében nem mondták még neki azt, hogy ejnye-ejnye. Másik verzió, hogy hiperaktyv, kezelhetetlen lévén ugyanúgy gyepálták a fejét, hogy meg ne sántuljon, mint Miniszterelnök diktátorunknak. Az eredmény hasonló. A TISZTELET szót egyik sem ismeri, csak akkor, ha elvárja. Ez a beírogató SENKI a nagyanyját is képes agyonvágni, ha nem szépen szól hozzá, hiszen ő is csak a beírogató kenyerét eszi. Szép új jövő - és hányan vannak!!!