Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

DR. CSERNUS

#3882 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokraták, déli litániára!

2011-10-10 22:51

#3875: vidéki - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokraták, déli litániára!

IGEN, Ő EGY RÉGI BETEGEM ÉS SAJNOS AZ EGYIK LEGGYÓGYÍTHATATLANABB. ÜDVÖLETTEL, CSERNUS

Válaszok

Vidéki

#3884 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokraták, déli litániára!

2011-10-10 23:03:51

#3882: DR. CSERNUS - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokraták, déli litániára! 

Doki, nekünk kellene okosnak lenni és nem válaszolni a hülyeségeire. Megint átment nyuggerezőbe és büdöskomcsizóba. Ilyenkor felfordul a gyomrom és be kell vennem egy quamatelt. Esetleg a daedalon jobb rá, vagy próbáljam meg gyógyszer nélkül? Nyugtatókat elvből nem szedek, ezeket az embereket anélkül kell kibírni. Egyébként cukkor minket, és a Fasiszta színházról is azért írt. Az a mai kormány legújabb szégyenek.

Én most, mára kiszállok, elfáradtam. Az egész délutánomat a helyi NYUGDÍJAS (nem nyugger) klubban töltöttem tisztességes, munkában elfáradt nyugdíjasok között. Próbáltunk az október 23-i ünnepélyre, melyen a falunkban az összes párt képviselője résztvesz, az ovodások és az iskolások ünnepi műsort ad elő, a helyi független polgármester megtartja ünnepi beszédét. Az ünnepségen résztvesz a helyi református lelkész, a keresztény pap és a falu apraja-nagyja a legnagyobb békességben. Lehet rólunk példát venni. Ebben a faluban még nem jelentek meg a büdöskomcsizó, nyuggerező fasiszták, itt az emberek segítik egymást, ahogy tudják. Én ezért jöttem ebbe a faluba a fővárosból, amely számomra élhetetlen lett.

Kívánok mindenkinek nyugodalmas, fasisztamentes jó éjszakát.