Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

még egy vendég

#4035 Re: Re: Mesterházy ultimátumot adott Gyurcsányéknak

2011-10-13 18:06

#4034: - Re: Mesterházy ultimátumot adott Gyurcsányéknak 

Neked tök mindegy, Te is a minél rosszabb, annál jobb elvét követed. Hogy holnapig nem tudsz gondolkodni, az nem baj, de remélem, egyre kevesebben vagytok, akik ennyire nem látjátok azt, hogy mi folyik ebben az országban. Rettegtek Gyurcsánytól, belétek szuggerálták, hogy kötelező Gyurcsányt gyűlölni. Ezzel egyidőben belétek szuggerálták azt is, hogy a szlogenjüket idézzem: "Csak a FIDESZ" és még mindig nem akarjátok meglátni, hogy mekkora rombolást visznek véghez. Mikor ébredtek fel? Itt nem annak kéne a fontos dolognak lenni, hogy szakad-e az MSZP -szerintem bár szakadna- és lenne két különféleképpen, de közös célért gondolkodó baloldali párt, amely a lényeges kérdésekben egyformán gondolkodik, egyfelé húz. Ez kellene az országnak, nem az acsarkodás és akkor a sok ellendrukker, többek között Te is csak bámulna ki a fejéből. 

Válaszok

DR. CSERNUS
Vendég

#4037 Re: Re: Re: Mesterházy ultimátumot adott Gyurcsányéknak

2011-10-13 18:19:04

Vendég

#4042 Re: Re: Re: Mesterházy ultimátumot adott Gyurcsányéknak

2011-10-13 18:38:44

#4035: még egy vendég - Re: Re: Mesterházy ultimátumot adott Gyurcsányéknak

Nem tökmindegy nekem.  Én a "minél rosszabb az MSZP-nek és környékének, annál jobb az országnak" elvét követem.

Gyurcsánytól meg fölösleges "rettegni", bukása óta (ill. még régebben) stabilan a legnépszerűtlenebb politikus. Gyurcsány most ténylegesen hasznos az országnak, hiszen az MSZP-t sikerült teljesen tönkrevágnia. :))