Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#4236 Re: Szili Katalin Gyurcsányról

2011-10-18 13:46

#4234: - Szili Katalin Gyurcsányról 

Szili jobb, ha hallgat.

Ő volt az, aki, miután nem volt képes a köztársasági elnöki jelöléstől visszalépni, nyakunkra szabadította Sólyom Lászlót. Akkor még azt hittem, ennél rosszabb nem jöhet. Hát jött. Gyurcsány végig kiállt a választások idején Szili mellett, aki ezt "megköszönve" az első adódó alkalommal hátbaszúrta. Ezen ma már nem érdemes keseregni, ez már a múlt, visszacsinálni nem lehet. Azért azt is el kell mondani, hogy az a köztársasági elnökválasztási bohózat olyan szégyenletes volt a fidesznyikek  ellenőrzésével a szavazófülkék előtt, hogy olyanra addig még nem volt példa.

Visszatérve Szilire: nem tudom, hogy nekem miért ugrik be mindig Szili neve, mikor az "Öszödi beszéd"-ről hallok?

Válaszok

Vendég

#4271 Re: Re: Szili Katalin Gyurcsányról

2011-10-18 23:04:42

#4236: - Re: Szili Katalin Gyurcsányról Visszatérve Szilire: nem tudom, hogy nekem miért ugrik be mindig Szili neve, mikor az "Öszödi beszéd"-ről hallok?

Valószínűleg azért, mert Gyurcsány - magáról elterelvén a gyanút - azt sejttette, hogy Szili volt a kiszivárogtatás mögött.

A Fidesznek nyilvánvalóan nem érdeke tisztáznia a kérdést az iratok nyilvánosságra hozatalával, hiszen ez az egyik ügy, amely miatt az MSZP hamarosan múlt idő lesz.