Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#4259 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mesterházy rapportra rendeli Gyurcsányt

2011-10-18 18:13

#4258: KÉRDEZD DEUTSCHOT - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mesterházy rapportra rendeli Gyurcsányt :) 

Én tudom, én csak azt észrevételeztem, hogy erre soha nem reagálnak azok, akik a koncepciós perben fröcsögő pofával vádolják a majdnem üzletet kötött Gyurcsányt, akinek ez miniszterelnökként feladata is volt. Az, hogy 2500 munkahely nem valósult meg, senkit nem érdekel, de még az is lehet, mert ezektől kitelik, hogy azzal is megvádolják, hogy Sukoróban miatta nem jött létre 2500 új munkahely. A tényleges kár pedig nem kár, pláne, ha egy fidesznyik bájgúnár csinálja.

Apropó: Ki látta Dajcstomi uniós irodáját Hódmezővásárhelyen? Mert neki van ám olyan is!!! Aki arra jár, látogassa meg. Most ott él, ha nem Brüsszelben van, a legújabb asszony miatt Hódmezővásárhelyhez van kötődése.

Válaszok

THOMI EGY KÖTŐDŐS TÍPUS

#4261 DEUTSCH TOMI A FIDESZ ARCA

2011-10-18 18:42:49

#4259: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mesterházy rapportra rendeli Gyurcsányt

IGEN, ÚJ ASSZONYHOZ ÚJ VÁROS KELL,  DAJCS VON THOMAS EGY GRÁL LOVAG, FULL  ÚRIEMBER /mellett ment el annak idején egy párszor a Váci utcában/.  MERT EGYÉBKÉNT EGY NAGYKÉPŰ TAHÓ, MINT LÁTHATJUK AZ IROMÁNYAIT, EZ IS EGY AGYONVERT SENKI, EGY SEMMI.