Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#4384 Re: Re: Re: Re:

2011-10-20 16:34

#4383: - Re: Re: Re:

Tényleg nagy.  Amit leírtam, az nem azért igaz, mert már leírtam valami hasonlót (mikor és hol?), hanem azért, mert igaz.

Meg lehet nézni a makrogazdasági mutatók alakulását Bajnai "szakértői" működése alatt. Annyit tett, hogy a Gyurcsány által teljesen falhoz állított Magyarországot az IMF utasításainak megfelelően jól megszorongatta. Elvégre azt a nagy kölcsönt vissza kell fizetni. Még pedig leginkább most ősszel és kisebb részben jövő tavasszal.

Válaszok

erre figyelj

#4386 Re: Re: Re: Re: Re: ez a fontos, persze nekünk, családos szegényeknek

2011-10-20 16:53:13

#4384: - Re: Re: Re: Re:

Gyurcsánytól kaptunk GÁZ- ÉS TÁVHŐTÁMOGATÁST, nem is keveset, kaptunk lakásfenntartásit és az ilyen háztartásokban élő kisiskolások ingyen ebédet a suliban, - kaptunk panelkéglinkre vissza nem térítendő házfelújítási, ill. korszerűsítési kölcsönt, pl.: el tudjuk zárni a fűtést egész napra, mikor nem vagyunk itthon... amit itt leírtam az cca. 40.000,- ft egy családra havonta...

Útálom a narancsot

#4390 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-20 17:26:48

#4384: - Re: Re: Re: Re:  

90 előtt az egyik legnagyobb külker.vállalatnál dolgoztam. Volt ott természetesen statisztikai osztály is. Ők is gyártották a gazdasági mutatókat minden szinten. Lényeges volt, hogy kinek készül. Mert pl. a Marjai elvtársnak más jelentést, más kalkuláció szerint kellett küldeni a parlamentbe, mint a KKM-be X elvtársnak. Ugyanez van ma is. Lehet, hogy Viktor  csak félre van vezetve, mert más jelentést kap, mint Kósa elvtárs, vagy éppen a többi csókosa. Nem tudom, de azt látom, hogy ma sincs másképp, vagy újra nincs másképp.