Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#4515 Re: Re: Két párt.ja lett a baloldalnak, HÁT NEM CSODÁS, VIKTORKA?

2011-10-23 09:06

#4508: ÜDVÖZÖL: SZERÉNKE - Re: Két párt.ja lett a baloldalnak, HÁT NEM CSODÁS, VIKTORKA? 

Szerénke, ne izgasd fel magad egy ilyen féreg miatt. Remélem, azért jól aludtál és rápihentél előre a mai nagy napra.

Más: a Ria,ria, Hungária-t hagyjuk meg a futbannhuligánoknak, legalább már az elején látni lehet majd, hogy ki milyen szándékkal érkezik a tüntetésre. Látod, ez is borzalmas, hogy minden, valamikor minden magyar jelszavát kisajátította a narancsos banda vagy a futballhuligánok. Majdnem azt mondtam, hogy a mi jelszavunk legyen Hajrá magyarország, de azt meg a Viktorkirály szokta kiabálni, hogy: Hajrá, Magyarország, hajrá magyarok, mintegy kisajátítva ezt is a jobboldalnak. Vagy lássuk a kokárda viselését. Egy időben a sok buta jobbos akkora kokárdát tűzött magára, hogy az egész mellkasát beborította.Ebben is helyre kell tenni a fejeket, hogy ezek a szimbólumok az egész olszágé, bármilyen nézetet vall is, aki viseli. Ki kell találni egy jelszót, amit ilyen megmozduláson a baloldal skandál. IGEN-IGEN!

Válaszok

SZERÉNKE

#4519 Re: Re: Re: Két párt.ja lett a baloldalnak, HÁT NEM CSODÁS, VIKTORKA?

2011-10-23 11:16:55

#4515: Lukrécia - Re: Re: Két párt.ja lett a baloldalnak, HÁT NEM CSODÁS, VIKTORKA?

JÓ REGGELIT,  LUKRÉCIA !!!  ÉN NEM SZOKTAM SEMMIT KIABÁLNI,   AZ ELŐZŐ KOMMENTBEN  "MACSKAKÖRÖMBE" TETTEM VIKTORKÁÉK  " FOCISZURKOLÓS'   JELSZAVÁT.   VILMA NÉNI MONDTA, HOGY EZ AZ IDÉZET JELE, AMIT VIKTORKÁÉK SKANDÁLNAK.  MIAÚÚÚÚÚ....,  ÉN CSAK ENNYIT.