Orbán Viktor mondjon le

Quoted post

almeida

2011-10-23 13:21

Orbán mondjon le !, arról , hogy a Mo-nak súlyos károkat okozó anti-demokrata gyuriccsányi szabadlábon védekezhessen. Orbán mondjon le arról, hogy a hazaáruló MSZMP illegitim UTÓDpártja benn ülhessen a parlamentben ! Kommandósokkal kell kipofozni őket onnan ! A 2006-ban megsérült tüntetőket (és rendőröket is) gyf magánvagyonából kártalanítsák, mert a hülye beszéde okozott minden tüntetést, és békétlenséget. Orbán mondjon le arról , hogy ferike egy olyan budai villában lakhasson, amit a kommunisták RABOLTAK EL jogos tulajdonosától. Orbán mondjon le arról , hogy a megszálló hatalommal kollaboráló, és a hazaárulásból vastagon személyes hasznot húzó főkomcsik sohasem lesznek megbüntetve. Az Apró Antal nevű MOCSKOS HAZAÁRULÓ által hátrahagyott minden vagyonelemet államosítani kell ! Orbán mondjon le arról, hogy ezt elmúlasztja.

Válaszok

Vendég

#15 Re:

2011-10-29 22:32:23

#1: almeida -  

ilyen ostobát régen hallottam ...

Vendég

#18 Re:

2011-10-30 10:40:37

Remélem,találsz magadnak olyan helyet,hol effélék élnek majd.!!De,hogy itt 2014 után ezek nem maradnak,az tuti!!Én nem kérek belőlük,sőt,szerintem egész Európa kiveti magából ezeket a zsarnokokat,akik éhnyomorna döntik azokat,akik termelnek!És furcsa nód,az elvándorlás,külföldre költözés is most indult meg.Remélem,te örök életedre egy ilyen országba fogsz élni!Sok sikert hozzá!Bár gondolom,jó messze kell majd menned!!

Vendég

#33 Re:

2011-10-31 17:30:00

De legfőkképpen a  zemberek további sanyargatásáról, az adófizetők pénzének eltőzsdézéséről, és a kormányzásról mondjon le a sleppjével együtt, és menjen szépen vissza a családi kőbányába éjjeli őrnek!

vendég

#35 Re:

2011-10-31 18:17:37

Ha orbán eljutna öszödig, már nagyot fejlődne. Azt is vedd észre, hogy az elmúlt "8 évben" az ellenzék sem az ország megmentésén dolgozott.     és most finoman fogalmaztam,

Szóval csak az első mondatoddal értek egyet. (de azt te átverésnek szántad, olyan vagy mint orbán és hidd el, ez nem dicséret)

Vendég

#43 Re:

2011-10-31 22:19:43

Két dologgal bizonyíthatna az öreg dakota!

1,Ha szerinte az Mszp tehet az államadóság nagyrészéről,akkor a bünösöket vesse börtönbe és kobozza el a vagyonukat.

2,Törölje el a mentelmi jogot,és mutasson példát,hogy a törvény rájuk is vonatkozik.

Kezdetben elég lesz!!!

GYM1956

#62 Re:

2011-11-03 15:55:04

Az első hozzászóló egy idióta fizetett fidesznyik [almeida] provokátor.
A hozzászólását ( mocskolódását) le kell szarni a bér hozzáugatónak.

Bull

#100 Re:

2012-08-22 00:23:01

Az antidemokratikus fideszes jó k*rva viktorka b*sszon pics*n,nyomorul!