Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Józan

2011-10-24 16:46

Nem únjátok még ezt a büdöskomcsizást? Attól,hogy lépten, nyomon ezt hajtogatjátok, még nem lesz igaz. Ha nem vettétek volna észre, egyre több embernek kinyílik a szeme és megveti, lesajnálja az ilyen alakokat. Szedjétek össze magatokat és tanuljatok meg hallgatni, méghozzá mélyen, mert a tömeg gyűlik, és ha elszabadulnak az indulatok a jóérzésű emberek között is, akkor vagy megfutamodtok, vagy az ország lángba borul. Ha egy picurka jó érzés szorult belétek és valamelyest képesek vagytok gondolkodni, abbahagyjátok ezt a stílust és engeditek békében élni azokat az embereket, akiknek a véleménye nem egyezik a tiétekével. (a kisbetű szándékos)

Válaszok

Gyurcsánydrukker

#4571 Re:

2011-10-24 16:58:00

#4570: Józan -  

Kedves Józan!

Végre még egy ember, akinek elege lett ebből a sz. alakból. Számtalanszor kértük, hogy szálljon ki, senki nem hívta, folyamatosan itt provokál. Én csak azért nem szállok ki és nem hagyom válasz nélkül, mert a végén azt hiszi, hogy győzött. Ritka alávaló féreg. Az előbb burkoltan zsidózott is, ezt még korábban nem tette, amikor kifogásoltam, leantiszemitázott. Ő engem. Ennyit a jelleméről. A válaszomban már én sem fogtam vissza magam. Egyébként igazad van, ezekkel tényleg nem szabana szóbaállni. Ez az a fajta, aki székházat, utvakövet, kordont bontott.

Üdv.

Vendég

#4573 Re:

2011-10-24 17:20:15

#4570: Józan - Nem unjátok még ezt a büdöskomcsizást?

Nem. :)   Ezzel kapcsolatban szíves figyelmedbe ajánlom ezt: http://www.youtube.com/watch?v=Cs7eqtPucd4

"Attól,hogy lépten, nyomon ezt hajtogatjátok, még nem lesz igaz."

Nem attól igaz, hogy ezt hajtogatom.

Ahogy ti, gyurcsányisták sem lesztek attól demokraták, mert lépten-nyomon ezt hajtogatjátok..