Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

almeida

2011-10-24 17:12

Érdekesnek tartom a petíció szövegében a "koncepciós" kifejezést ! Kérdés : Bebizonyosodott már ez ? Vagy mégis MILLIÁRDON felüli kár keletkezett Hibbant Néró bűnös közreműködésével ????? Vagy az mszp által (Lendvai) körömszakadtig védett Hagyó elvtárs ellen is "koncepciós" gyanusítás folyik ? Hagyó ellen 100 tanu is van a korrupcióra. Csak a véres-szájú gyf vakhívek állíthatják biztosra a "koncepciós"-t. Azok meg amúgy sem beszámíthatóak!!!!!! Fizessen gyf SAJÁT VAGYONÁBÓL kártérítést, és bizony ülje le azt a pár évecskét a dutyiban !

Válaszok

Gyurcsánydrukker

#4576 Re:

2011-10-24 18:49:05

#4572: almeida -  

Ön hiszi is, amit leírt? Csak kérdezem. Minden szavából a gyűlölet és az irigység süt. Gyűlölet, amit önbe tápláltak a narancsosok féktelen gyűlöletükben, hogy elbukták 2x is a választásokat. Irígykedik pedig azért, mert nem ön a gazdag ember, hanem Gyurcsány. Igaz, ma már nincs benne a TOP 100-ban, de tény, hogy gazdag. Én nem irigylem érte, pedig én sem vagyok az, emberi tulajdonság mind a kettő.

Ön Börtönbe juttatná Gyurcsány Ferencet azokért a "bűnök"-ért, amit az Ön olvasatában elkövetett miniszterelnökként. Én legalább annyira börtönbe juttatnám a narancsos vezetőket, akik minden erejükkel, lehetőségükkel meggátoltak minden törekvését a kormánynak minél rosszabb, annál jobb elve alapján. Ma a fejére olvassák Gyurcsánynak, hogy mit nem hajtott végre, igaz hogy megakadályozták a végrehajtást, csak azt nek fűzik hozzá. Tisztességtelen ám ez a viselkedés, nem kicsit, nagyon. Fujj. Olyan igazi FIDESZ-es mentalitás, amiből ezen a fórumon nem kérünk, én egyébként sem.