Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#4648 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :)

2011-10-28 02:15

#4647: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :)

1. Az ATV a Hit Gyülekezetének többségi tulajdonában van 2003 óta. Emellett vannak  MSZP-s hátterű kisebbségi tulajdonosok is.

2. Mesterházy.  Gyurcsány már nem MSZP-s, ha esetleg nem hallottad volna.

3.  Hanem még ki szabja meg egy magántulajdonú TV-ben a tulajdonosokon (ill. az azok által megbízott operatív vezetőkön) kívül,  hogy kit rúgjanak ki?  Talán a mindenható Zorbán ? :D

Azt meg nem tudom, hogy mit erőlködsz azon a napnál világosabb tényen, hogy az MSZP-Gyurcsány szakítás legelső napján az MSZP kirúgatta a TV-jéből Gyurcsány embereit.  A Klubrádió  szerintem az osztozkodás alapján Gyurcsányé marad.

Válaszok

Vendég

#4651 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :)

2011-10-28 13:12:04

#4648: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :)

Hoppá ! Tehát ez a vezérvonal. A Fidesz lekötelezett többségi tulajdonos HIT gyüli Vidám Vasárnapot tartott, amikor a kisebbségi tulajd. MSzP suttyomban kirugta az eleddig neki játszó Désy - t, mivelhogy Ő hoppmerter volt a frissiben kivált Gyurcsánynál. Vazze. De bonyolult! Végre értem. A Zorbán meg MSzP - s. és vallásos is. És mindíg igazat mond.

Az már nem is zavar, hogy nem a levelemre válaszoltál, pedig bőven hagytam kiskapukat arra nézvést, hogy a tendenciát figyelhesd, kiegészítve a való életben körülötted zajló történésekkel.