Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#4653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :)

2011-10-28 13:31

#4650: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :) A macskákról: nem sajnálom, hogy nincs, sunyi állat.

Sunyi embernek talán sunyi lehet a macskája is.  :)   Én a kutyákat  és  a macskákat is kedvelem. (Mondjuk  csak a nagytestű, igazi kutyákat, mert egy pincsibe vagy hasonlóba azonnal belerúghatnékom van!).  A kutya tényleg hűséges, ezzel szemben a macska egy önálló személyiség és nem keresi állandóan az ember kegyeit.

Válaszok

Vendég

#4681 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :)

2011-10-30 16:42:30

#4653: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :) 

Magadról beszélsz? Vannak jelzők, amikre különösen kényes vagyok. Rám eddig a hülyén becsületes jezőt ragasztották, arra sem vagyok büszke. A hülyén becsületeseket az olyan sunyik, mint lehet hogy Te is vagy, általában kihasználják. Sokáig hagytam magym, amikor először azt mondtam, hogy, na, itt a vég, váltok,  azok ragasztották rám a negatyv jelzőket, akik legjobban visszaéltek a kiszolgáltatottságomaal. Nem lesz több ilyen - remélem. Megtanultam viszont szelektálni, a rongy emberektől távol tartani magam. Sokan vannak.  A kutyákról egyezik a véleményünk, de mint mondottam, addig nekem nem lesz, míg a mindkettőnsz számára megfelelő körülményeket ehhez meg nem teremtem. Addig viszont, míg ez nincs meg, mindkettőnknek így jobb.

Ui: ne ítélj ismeretlenül és elhamarkodottan, mert akkor azt hiszem, Te is a negatív kategóriába tartozol.