Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

#4676 Re:

2011-10-30 13:11

#4675: - rég olyan országban lennék, amelynek nincs kiadatási szerződése sem az EU-val, sem Mo-val, pl, Dél-Afrikában,

Szökjön Izraelbe, az ilyen szempontból is megfelelő a bűnözőknek.

Vendég

#4677 Mi e...? Valami szövetség ?

2011-10-30 13:34

Úgy érződik, hogy a jobb oldal kezdi "tutujgatni" a Mesterházi féle bal oldalt. Ennyire f.stok a Gyurcsánytól? Pedig azt hazudta, hogy hazudott.
De hát uccu neki.Szabad a menyasszony.

Vendég

#4678 Re: Mi e...? Valami szövetség ?

2011-10-30 14:08

#4677: - Mi e...? Valami szövetség ?

Nekünk az a jó, ha minél jobban kicsináljátok egymást, büdöskomcsi. Úgyhogy Gyurcsányt is "tutujgatni" fogjuk Mesterházyval szemben, ha kell.

Vendég

#4679 Re: Re: Mi e...? Valami szövetség ?

2011-10-30 14:20

#4678: - Re: Mi e...? Valami szövetség ?

Te semmit nem csinálsz. Te egyedül vagy.

Vendég

#4680 Re: Re: Re: Mi e...? Valami szövetség ?

2011-10-30 14:21

Vendég

#4681 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :)

2011-10-30 16:42

#4653: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :) 

Magadról beszélsz? Vannak jelzők, amikre különösen kényes vagyok. Rám eddig a hülyén becsületes jezőt ragasztották, arra sem vagyok büszke. A hülyén becsületeseket az olyan sunyik, mint lehet hogy Te is vagy, általában kihasználják. Sokáig hagytam magym, amikor először azt mondtam, hogy, na, itt a vég, váltok,  azok ragasztották rám a negatyv jelzőket, akik legjobban visszaéltek a kiszolgáltatottságomaal. Nem lesz több ilyen - remélem. Megtanultam viszont szelektálni, a rongy emberektől távol tartani magam. Sokan vannak.  A kutyákról egyezik a véleményünk, de mint mondottam, addig nekem nem lesz, míg a mindkettőnsz számára megfelelő körülményeket ehhez meg nem teremtem. Addig viszont, míg ez nincs meg, mindkettőnknek így jobb.

Ui: ne ítélj ismeretlenül és elhamarkodottan, mert akkor azt hiszem, Te is a negatív kategóriába tartozol.

Vendég

#4682 Re: Az osztozkodás állása

2011-10-30 16:48

Vendég

#4683 Re: Re: Egy megoldás...

2011-10-30 16:50

#4657: - Re: Egy megoldás... 

nyald ki  -  neki

Vendég

#4684 Re:

2011-10-30 16:51

#4659: nick -  

Akkor Istenednek hol a helye? A pokolban.

Vendég

#4685 Re: Re: Re: Re:

2011-10-30 16:53

#4664: - Re: Re: Re:  

Elakadt a tű? Egy mondaton lovagolsz öt éve, te idióta. Nem próbálnád meg ennyi idő után értelmezni azokat a mondatokat?

Vendég

#4686 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-30 16:55

#4669: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Nagyon elakadt a tű, a szánalmas Te vagy, aki miniális értelmezési problémákkal küzd.

Vendég

#4687 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-30 16:57

#4671: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

pedig nagyon ideje lenne, te ócska, ótvar.

Vendég

#4688 Re: AZ EGÉSZ FIDESZ VEZÉRKAR BÜDÖSKOMCSI FÉREG????

2011-10-30 16:57

Vendég

#4689 Re: Re:

2011-10-30 17:00

#4676: - Re:  

Hülye rasszista. Lehet, hogy a Te gyökereid sokkal inkább izraeliták.

Vendég

#4690 Re: Re: Mi e...? Valami szövetség ?

2011-10-30 17:01

#4678: - Re: Mi e...? Valami szövetség ? 

Van a földön ember, aki még nem köpött Téged szemen? Ilyen alávaló, gusztustalan, rohadt féreggel még nem találkoztam soha, pedig van belőletek pár.

Vendég

#4691 Re: Re: Re: Re: Mi e...? Valami szövetség ?

2011-10-30 17:02

#4680: - Re: Re: Re: Mi e...? Valami szövetség ? 

Ő nincs egyedül. A jó emberek megtalálják a társukat is.

Vendég

#4692 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t

2011-10-30 19:13

#4681: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :)

Te mondtad, hogy "a macska egy sunyi állat".  Én meg erre azt mondtam, hogy a sunyi embernek lehet sunyi a macskája. Szerintem a macskák egyedi és különleges állatok.  De, mint írtam a (nagytestű) kutyákat (pl. komondor, vizsla, németjuhász, stb.) is imádom.

Vendég

#4693 Re: Re: Re:

2011-10-30 19:27

#4689: - Re: Re:

Rasszista? :) Miért?  Mert Izrael nem szokása kiadni az odaszökött bűnözőket?  (No, persze ez csak a pedigrésekre vonatkozik)

Vendég

#4694 Re: Re: Az osztozkodás állása

2011-10-30 19:29

#4682: - Re: Az osztozkodás állása

Attól, hogy olvasni kell a híreket.  Pl. Gyurcsány embereinek az ATV-ből való azonnali kirúgásáról.

Vendég

#4695 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-30 19:33

#4685: - Re: Re: Re: Re:

A mondatok értelme az, amit mondanak:  Gyurcsány és bandája évekig nem csinált semmit és évekig hazudott, éjjel, nappal és este, hogy megnyerjék a választásokat.

Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük

...Egy nagyon szűk csapat dolgozik Petrétei Jóska mögött, mert hogy nem engedhetjük be a minisztérium egészére ebbe a fázisban még, 5-6-7 ember reggeltől éjszakáig, a szó legszorosabb értelmében, hogy nehogy baj legyen.

Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni, nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.

És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?

BÜSZKÉK LEHETNEK RÁJJJA...

#4696 Re: Re: FITYÓ VITYÓ BÓVLI KATEGÓRIÁBA DÖNTI AZ ORSZÁGOT:

2011-10-30 20:03

#4695: - Re: MERT OLYAN SOKAT TESZNEK, CSAK A BIBI AZ, HOGY MIT ???

ÉVI 500 MILLIÁRDOT TESZNEK A GAZDAGOK,  TEHÁT A SAJÁT ZSEBÜKBE IS, A 16 SZÁZALÉKOS ADÓKULCCSAL.   A LOPACSEKOLÁST  TÖRVÉNYBE IKTATTÁK,  ÍGY NEM KELL ELSZÁMOLNIUK,  AZT HISZIK...!!!!  HAZUDNI ÍGY IS LEHET....!!!!   AZ ÖSSZES INTÉZKEDÉSÜK HASONLÓ CÉLT SZOLGÁL. JOBB LETT VOLNA,  HA NEM TESZNEK SEMMIT, LEGALÁBB NEM TASZÍTOTTÁK VOLNA A KÖZÉPRÉTEGET A SZEGÉNYEK, A SZEGÉNYRÉTEGET PEDIG A CSÖVESEK KÖZÉ, VALAMINT AZ ORSZÁGUNKAT A " BÓVLIBA".  1000 , AZAZ EGYEZER MILLIÁRDDAL NŐTT AZ ÁLLAMADÓSSÁGUNK,  MÉG ÚGYIS,  HOGY A BANKOKAT LEVÁGTÁK,   ÉS A MAGÁNNYUGDÍJ MEGTAKARÍTÁST,  3000, AZAZ HÁROMEZER MILLIÁRDOT  ÁLLAMOSÍTOTTÁK.  TÖRVÉNYES LOPÁS ÉS ALANTAS HAZUGSÁG  A MESÉJÜK,  AMIT MÁR EGYRE INKÁBB NEM VESZ BE NEMCSAK A BALOLDAL, DE A JOBB SEM, ÉS A VOLT SZAVAZÓIK SEM.  AZÉRT ALANTASABBAK " MINDENNÉL" , MERT  MÉG BÜSZKÉK IS RÁ !!!!  SHAME !!!!   CSAK ÍGY TOVÁBB......  HAJRÁ BÓVLI:  MAGYARORSZÁG !!!!  OH, EZ CSAK A VÁLSÁG MIATT VAN, MOST TÖRT KI,  E G Y   É V E .  EZ IS AZ EGYIK IGAZMONDÁSUK,   MERT KI, HA NEM ŐK:  A " MÁTYÁSKIRÁLYOK".

Vendég

#4697 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-30 20:42

#4695: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Ez rögeszméddé vált. Még mindig azt mondom, mert így van,. hogy sajátos felfogásban olvasod az öszödi beszédet, illetve kiragadsz belőle valamit és azt átmagyarázod, holott Te is nagyon jól tudod, hogy a lényege nem ez volt. A szövegkörnyezetből kiragadsz pár sort, ami előtte, utána van, együtt kerek az egész - csak nem nálad. Nem baj, mi azért azt is értjük, amit GyF. mondott. Te meg magyarázd magadnak a semmit.

Egyébként még mindig tetszik, amit jelen kormányunk művel? Lassan a lakosság zöme belerokkan! A menyem édesapja éppen ma délelőtt rokkant bele, magyarra lefordítom: meghalt. Ő is jó ember volt, mielőtt elkezdenéd mocskolni. Ha nem Te vagy a büdöskomcsizós, akkor vedd ezt az utolsó mondatomat tárgytalannak.

Vendég

#4698 Re: Re: Re: FITYÓ VITYÓ BÓVLI KATEGÓRIÁBA DÖNTI AZ ORSZÁGOT:

2011-10-30 20:43

#4696: BÜSZKÉK LEHETNEK RÁJJJA... - Re: Re: FITYÓ VITYÓ BÓVLI KATEGÓRIÁBA DÖNTI AZ ORSZÁGOT:  

Az a baj, hogy büszkék is rája, holott szégyenkezniük kéne. Nem kicsit, nagyon.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-10-30 20:58

Vendég

#4700 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-30 22:21

#4695: - Re: Re: Re: Re: Re:

Ez itten nagyon veszélyes, egy ílyen fórumon nem lehet megbeszélni, hiszen minden mondatával szembe lehet állítani egy másik oldalról jövőt - vagy tizet - és két napig megy a szófosás.

1; Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt 1/a lesznek bejelentések, de majd jönnek a jogászok, oszt' jónapot.

2.Egy nagyon szűk csapat dolgozik Petrétei Jóska mögött 2/a  mit keresett Orbán, Simicskó és talán Kövér /?/ a választások után közvetlenül az APEH központban hétvégén,  úgy hogy a dolgozók ki voltak tiltva. az országos szerver hálózat le volt zárva ?

3;    nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél-két évet. 3/a vajon mit válaszolna erre igazmondó Viktor ?

4;Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk azon túl, hogy a szarból  visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk? 4/a ezt a kérdést rövidesen fel fogják tenni a Viktornak és az igazmondó mit fog mondani. Nagy siker volt? Mindenki minket utánoz? Mo.-ot támadás érte de mi lekokiztunk mindenkit?

Mennyi még a 2/3- ad ?

Nos, hát ezért nem lehet az öszödi beszédet ezen a fórumon megbeszélni. Meg már azért sem, mert annak fényében a sz.r visszahull arra, aki feldobálta. Csak ép ésszel végig kell gondolni. Hát mindazok akik a Gyurcsányt - jogosan - hazugnak nevezik, vajon nem fogják látni, hogy a másik oldalon mi folyik - már évek óta. Ismét leírom, Gyurcsány még midíg a legőszintébb politikus, az öszödi beszéd ellenére, vagy éppen azzal együtt.