Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

#4601 Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 13:01

#4599: Gyurcsánydrukker - Re: Re: Minden lehet!

Kövér László házelnök remélhetőleg Mesterházy egyértelműsítő levele nélkül is a helyes döntést hozta volna meg, de legalább így most nincs min vitatkozni.  Köszönjük, Mesterházy! :)

"Nem véletlen a bece(gúny)neve: Kötél Laci."

Ezzel kapcsolatban hadd idézzem Gyurcsányt:

Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.” – Debreczeni József: Az új miniszterelnök (Budapest, 2006, Osiris Kiadó)

Vendég

#4602 Re: Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 13:03

#4600: - Re: Re: Re: Minden lehet! 

Na, így terjed a pletyka, vagy így emlékeznek egyesek. Mások meg, mint én is, úgy emlékszem, hogy Jusztra nem tudtak semmit rábizonyítani, igaz, begyűjtötték a vadászpuskáit, közvetlen azután, az előző Orbán kormány idején, amikor valami nem Viktornak tetszót szólt a TV-ben. Jött is az ejnye-bejnye 24 órán belül. Én még emlékszem arra is, hogy valamelyik újságban le kellett adni, hogy valótlant állítottak, amikor Juszt Lászlót meggyanúsították.... A legkisebb betűkarakterrel le is adták, nehogy per legyen ebből is. Nagyítóval kellett megkeresni, de Juszt megtalálta és másnap megvásárolt egy egész oldalt az akkor még megjelentetett KURIR-ban, ahol az egyik sarokban kinyomtatták a FIDESZ bocsánatkérését, a teljes lapon pedig Juszt László nyílt levelét és válaszát, miszerint a helyreigazítást és bocsánatkérést elfogadja. Emlékszünk? Én igen.

Vendég

#4603 Re: Re: Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 13:28

#4602: - Re: Re: Re: Re: Minden lehet!

Ja, így terjednek a büdöskomcsi legendák.

"Jogerősen is elítélték Juszt Lászlót lopás vétsége miatt
2004. december 9. 3:27

Jogerősen is elítélték Juszt Lászlót lopás vétsége miatt, mert a súri vadásztársaság területén a tilalom ellenére kilőtt egy őzgidát és egy vemhes nyulat, s az állatokat eltulajdonította. A közismert televíziós műsorvezetőt 250 ezer forintos pénzbüntetéssel sújtották, s elrendelték lőfegyvereinek elkobzását.

A Komárom-Esztergom Megyei Bíróság még a múlt hónapban zárt ajtók mögött, tanácsülésen hozta meg másodfokú határozatát – nyilatkozta a lapnak Fülöp Zsolt szóvivő. Elmondta: a vádlott felmentésére vonatkozó fellebbezést alaptalannak ítélték. A bíróság indokolásában részletesen kifejtette, hogy a műsorvezető tagadásával szemben milyen bizonyítékokra alapozta döntését, s miből következtetett bűnösségére.

A jogerős ítélet indokolása szerint Juszt Lászlónak a vadkár elhárítása érdekében nem lett volna joga az állatok elejtéséhez. Mindezt a vadászati hatóságra kellett volna bíznia. A vádlott ezzel tisztában volt, ráadásul a bíróság azt is megállapította, hogy nem a saját területén lőtte ki a vadakat. Ezért helybenhagyták az első fokon kiszabott pénzbüntetést.

Juszt László nem nyilatkozott: amint meghallotta, hogy a Magyar Nemzettől keresik, lecsapta a telefont. Védője, Papp Gábor viszont közölte, minden jogi lehetőséget kihasznál azért, hogy a megítélése szerint jogtalan ítéletet megváltoztassák. Hozzátette: felülvizsgálati kérelmet nyújt be a Legfelsőbb Bíróságra. A pénzbüntetést egyébként ügyfele befizette – jegyezte meg az ügyvéd. A lap megkérdezte a Magyar Televízió szóvivőjét, hogy a jogerős ítélet ismeretében Juszt László továbbra is vezetheti-e a Tévé ügyvédje című műsort a köztévé egyes csatornáján. Holub Katalin nem kívánt nyilatkozni.

Emlékezetes, Juszt László 2002. május 31-én a súri Táncsics vadásztársaság területén a tilalom ellenére lelőtt egy őzgidát és egy vemhes mezei nyulat, s az állatokat eltulajdonította. Juszt a helyszínen, a rendőrségi kihallgatáson és a bíróságon is azt állította, hogy azért végzett a két állattal a vadásztársaságnak bérbe adott csemetekertjében, mert azok rágták a frissen ültetett fanövendékeket, s ebből neki 1,2 millió forintos kára származott. Juszt ugyanakkor beismerte: hibázott, hogy a kármentesítést nem jelentette be előre. Az is kiderült, hogy nem volt nála sem a vadász-, sem a fegyvertartási engedélye, ráadásul a két puskáját szabálytalanul, tok nélkül a kocsija hátsó ülésén tartotta."

Vendég

#4604 : Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 13:34

#4603: - Re: Re: Re: Re: Re: Minden lehet! 

Megérkeztél, Te ócska bunkó, akadj már le erről a fórumról. Te mindig oda mész, ahol senki sem vár? Mennyél a Te fajtársaidhoz, ott oszd az észt, ott lehet, hogy még érdekesnek is tűnsz. Tán letagadod, amit Jusztról írtam? Megint hazudsz, véredben van, Te szar alak.

Vendég

#4605 Re: : Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 14:06

#4604: - : Re: Re: Re: Minden lehet!

A magadfajta büdöskomcsi féregnek van a vérében a hazugság.  Juszt-ügyben ld. fenn.

Vendég

#4606 Re: Re: : Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 14:28

#4605: - Re: : Re: Re: Re: Minden lehet! 

Hány éves vagy? A szomszédnénim agyérelmeszesedése 80 felett kezdődött, de hát nincs két egyforma ember. Nálad ez korábban bekövetkezett. Ez speciel nem bűn,  ez pech, viszont sok mindent megmagyaráz.

Lukrécia

2011-10-25 14:29

Szerénke, nagyon eltűntél.

Vendég

#4608 Re: Re: Re: : Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 16:12

#4606: - Re: Re: : Re: Re: Re: Minden lehet! 

Kedves Vendég!

Fel ne idegesítse magát ennek a ........fejnek a beírásai miatt!

Azt kérdezem, hogy jön ide a Juszt László, az 1 db.őzgida, meg az 1 db. nyuszika?! T.i. én egy szólással érzékeltettem /volna/, hogy Mesterházy A. levele nem éppen a legkedvezőbb az új frakció létrehozása szempontjából, de nem is kabinetkérdés.

Erre, ez a fogalmi gondolkodásra képtelen csórika, rögtön nyulat lövetett Juszt L.-val, még 2002-ből. Hajjaj!

Nagyobb itt a baj, mint Ön gondolja! Nem agyérelmeszedés ez. /A fogalmi gondolkodás szintje ugyanis a 4-7. életév között alakul ki./

Nem is használ mást végső érvként /ha nem lenne annyira pejoratív, azt mondanám: végső megoldásként/ mint az elcsépelt, gusztustalan sértegetést.  És még ez se talál!!!!

Vendég

#4609 Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 16:26

#4608: - Re: Re: Re: : Re: Re: Re: Minden lehet!

Úgy jött ide, kérlek szépen, hogy nyulak lövöldözését emlegetted (vagy a társad), mire nekem eszembe jutott az a gyurcsányista patkány, akit orvvadászatért elítéltek.

Gyurcsánydrukker

#4610 Re: Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 16:52

#4600: - Re: Re: Re: Minden lehet! 

Ez így igaz, ebben az az egy jó dolog van, hogy így a csapat összerázására és a frakció felkészülésére alaposabban tudnak felkészülni. Ez sem lebecsülendő. Majd elcsitulnak a kedélyek a két balos csapat körül, lehiggad mindenki és elkezdődhet az érdemi munka. Mestermázi nekem csalódás.

Gyurcsánydrukker

#4611 Re: Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 16:57

#4601: - Re: Re: Re: Minden lehet! 

Persze, mert a Kötél Laca szövegkörnyezetéből ugyanúgy kiragadtak egy szövegrészt, mint a híres Öszödi beszédből a hazudtunk reggel, délben, este részt, amit FIDESZ módra felhasználtak. FIDESZ-éknek lehet, Gyurcsányéknak nem Szokásos "egyenlő" mérce FIDESZ módra.

Vendég

#4612 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 17:02

#4603: - Re: Re: Re: Re: Re: Minden lehet! 

Önnek igen szelektív a memóriája, kedves büdöskommcsizó Patkány úr. Amire akar, emlékszik, amire nem, hát arra nem. Gyorsan idemásolja, a Gyurcsány mondatait, melyet Kötél Laca szövegkörnyezetéből kiragadott. Ez igaz, de az Öszödi beszédből kiragadott hazudós részért miért nem háborog? Ugyanaz mindkettő, csak amit szabad a FIDESZ-nek, azt nem szabad az Önök megítélése szerint az MSZP-nek. Szerintem meg vagy egyiknek sem, vagy másiknak is.

Más: az Ön szelektív memóriája már lassan példa értékű. Öntől, mióta ez a fórum beindult, legalább 100-an kérdezték meg, hogy Dajcstomi beléptetőrendszerének ügye hogy áll, mi lett a sorsa a néhány milliárdocskáért megvásárolt rendszernek, tán csak nem egy pincében porosodik. Hogy számol el vele a FIDESZ Casanovája? Nincs válasz se nekem, se másnak.

Vendég

#4613 Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 17:11

#4608: - Re: Re: Re: : Re: Re: Re: Minden lehet! 

Dehogy izgatom magam. Még az elején felrobbantam tőle, de aztán lehiggadtam. Nem azt nézem, hogy mit mond, alkottam róla egy képet, így tudaom azt nézni, hogy ki mondja. Ettől kezdve nem veszem komolyan - oszt' jó napot.

Azt kérdezi, hogy kerül ide Juszt László, megmondom. Eddig őt nem sértegette, ideje volt, hogy sorra kerüljön.

Van még a palettán néhány híres ember, akit nem vett a szájára, azért nem nevezem meg őket, mert nem akarom, hogy nekik is kellemetlenkedjen. Ilyen emberbe az ember még a cipőjét sem törli, mert az is koszos lesz.

Vendég

#4614 Re: Re: Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 17:37

#4611: Gyurcsánydrukker - Re: Re: Re: Re: Minden lehet! Kötél Laca szövegkörnyezetéből ugyanúgy kiragadtak egy szövegrészt

Na, hát akkor még egyszer,hogy mit mondott Gyurcsány maga Kövér köteléről:

:D :D :D

Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.” – Debreczeni József: Az új miniszterelnök (Budapest, 2006, Osiris Kiadó)

Tehát a bálványod, maga Gyurcsány mondja itt házi propagandistájának, Debreczeni Józsefnek, hogy "semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható."

Mit ragadott itt ki  és miből, te idióta büdöskomcsi féreg? :D  Ja, hát Gyurcsány ragadott ki egy mondatot Kövérnek egy lakossági fórumon elhangzott,  "egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható" fejtegetéséből?  Ez igaz. És az MSZP megcsinált rá egy velejéig rohadt, cinikus és aljas hisztériakampányt.  Gyurcsány ötlete és irányítása alapján.

A könyv antikváriumban amúgy biztosan megvásárolható vagy megrendelhető a kiadónál.

Vendég

#4615 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 18:23

#4614: - Re: Re: Re: Re: Re: Minden lehet! 

Már azt hittem, hogy kitérsz Dajcstomi ügyére.

Vendég

#4616 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 20:05

#4614: - Re: Re: Re: Re: Re: Minden lehet! 

Gondolkodtam, hogy válaszoljak-e, teljesen felesleges. Ez megint a kettős mérce kategória, olyan eszes, olyan okos vagy, hogy tudod, miért írtam.

Most pedig befejezem a veled való további társalgást, most kaptam egy rossz hírt, nagyon kedves ismerősöm meghalt. És mielőtt írnád, hogy nem kár érte, szoci nyugger volt, hát nem volt az. Sőt, nem is volt magyar, de 30 éve itt élt, ide jött férjhez. Európai volt, politikamentes, végtelen rendes ember. Mocskolódhatsz.

SZERÉNKE

#4617 Re: LUKRÉCIÁNAK !

2011-10-26 01:29

#4582: Lukrécia -

HELLO!  NEM KÓBOROLOK, CSAK EL VAGYOK TELVE A TÜNTITŐL,  AMELY SOKKAL JOBBAN SIKERÜLT, MINT GONDOLTAM. RENGETEGEN VOLTAK, SZINTE FÉLELMETESEN SOKAN,   ÉS A SZINVONAL OSZTÁLYON FELÜLI, - NAGY-NAGY DICSÉRETET ÉRDEMLŐEN-  K I E M E L K E D Ő  VOLT.   EZ MÁR A GYŐZELEM ELŐSZELE,   AKI OTT VOLT,  JÓL ÉRZÉKELHETTE.  AZ AZ INTELLIGENCIA,  HUMOR  ÉS  LEHENGERLŐ  ELEGANCIA,  AMELY  AZ  EGÉSZET  JELLEMEZTE,  NEM CSODA,  HOGY NAGYFOKÚ  IRÍGYSÉGET VÁLTOTT KI EZEKBŐL A VALAMIKBŐL.   EZEK  AHHOZ TULSÁGOSAN  BUGRISOK ÉS  ALULMŰVELTEK,  HOGY EHHEZ FOGHATÓT MEGSZERVEZZENEK,  NEM BESZÉLVE A LEBONYOLÍTÁSRÓL, AMELYHEZ AZ ALAPVETŐ  "EMBER-ANYAGGAL" SEM  RENDELKEZNEK.     MERT, TUDOD, AZ ÉSZ NEMZETI KINCS, JÓ AZ, HA VAN, NAGY BAJ, HA NINCS.       NAGY BAJBAN VANNAK !!!

Lukrécia

#4618 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK !

2011-10-26 08:53

#4617: SZERÉNKE - Re: LUKRÉCIÁNAK !  

Szia, Szerénke!

Nincs jó kedvem, tegnap meghalt a barátnőm, ma temetésre megyek a szomszéd falub, egy barátunk édesanyját temetik, úgyhogy most kicsit le vagyok taglózva.

Vendég

#4619 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-26 13:42

#4616: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minden lehet!

Semmiféle kettős mérce nincs itt. Ott van feketén-fehéren Gyurcsány beismerése a "Kövér kötele" néven ismert hecckampánnyal kapcsolatban.

Ha nem szoci nyugger volt, akkor kár érte. Nyugodjék békében.

Vendég

#4620 Gyurcsánytalanítják az ATV-t :)

2011-10-26 15:50

Azonnali hatállyal kirúgták az ATV-től a Demokratikus Koalíciónál hétvégén ceremóniamesteri szerepet vállaló Dési Jánost és nem vezethet műsort Gyurcsány tanácsadója, Gréczy Zsolt sem.

http://hvg.hu/itthon/20111026_greczy_desi_atv

Vendég

#4621 Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :)

2011-10-26 17:05

#4620: - Gyurcsánytalanítják az ATV-t :)

Na látod, ez itt a sajtószabadság, de ez a tetü banda nagyon fogja bánni. Itt szép lassan diktatúra lesz és ez már nem tulzás.

Innen üzenem Orbán Viktornak, hogy a népet nem lehet kirugni. A kormányt el lehet kergetni.

Qrva nagy kergetőzés lesz !!!

Vendég

#4622 Re: Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :)

2011-10-26 18:22

#4621: - Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :) 

Vannak, akiknek az ilyen hírek földöntúli örömöt okoznak. Nekem nem okoz, én már azt várom, hogy mikor, hová lehet menni egy kormány elleni tüntetésre. Utána meg a többire, sokszor egymás után, míg minden ember rá nem jön arra, hogy az ő jövőjét - is teszik tönkre. Szép, új világ.

Vendég

#4623 Re: Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :)

2011-10-26 18:49

#4621: - Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :) Na látod, ez itt a sajtószabadság,

Hű, hát ez aztán az öngól...  :D :)))

A saját elvtársai rúgják ki ezeket a gyurcsányistákat! :D

Az ATV a Hit Gyülekezete többségi tulajdonában álló és az MSZP-hez közeli körök tulajdonában álló magántulajdonú TV. Ehhez Orbánnak vagy a Fidesznek aztán végképp semmi köze sincs, te nagyon hülye... :)))

SZERÉNKE

#4624 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK !

2011-10-26 18:50

#4618: Lukrécia - Re: Re: LUKRÉCIÁNAK !

SZIA, LUKRÉCIA!   FOGADD   R É S Z V É T E M .   PUSZILLAK.

Vendég

#4625 Re: Re: Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :)

2011-10-26 18:55

#4622: - Re: Re: Gyurcsánytalanítják az ATV-t :) Vannak, akiknek az ilyen hírek földöntúli örömöt okoznak

Ha földöntúlit nem is, de kétségtelenül örülök neki. :)  Az MSZP és a Gyurcsány-szekta közötti bunyóban biztos, hogy minden ütés jó helyre megy...