Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#4608 Re: Re: Re: : Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 16:12

#4606: - Re: Re: : Re: Re: Re: Minden lehet! 

Kedves Vendég!

Fel ne idegesítse magát ennek a ........fejnek a beírásai miatt!

Azt kérdezem, hogy jön ide a Juszt László, az 1 db.őzgida, meg az 1 db. nyuszika?! T.i. én egy szólással érzékeltettem /volna/, hogy Mesterházy A. levele nem éppen a legkedvezőbb az új frakció létrehozása szempontjából, de nem is kabinetkérdés.

Erre, ez a fogalmi gondolkodásra képtelen csórika, rögtön nyulat lövetett Juszt L.-val, még 2002-ből. Hajjaj!

Nagyobb itt a baj, mint Ön gondolja! Nem agyérelmeszedés ez. /A fogalmi gondolkodás szintje ugyanis a 4-7. életév között alakul ki./

Nem is használ mást végső érvként /ha nem lenne annyira pejoratív, azt mondanám: végső megoldásként/ mint az elcsépelt, gusztustalan sértegetést.  És még ez se talál!!!!

Válaszok

Vendég

#4609 Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 16:26:28

#4608: - Re: Re: Re: : Re: Re: Re: Minden lehet!

Úgy jött ide, kérlek szépen, hogy nyulak lövöldözését emlegetted (vagy a társad), mire nekem eszembe jutott az a gyurcsányista patkány, akit orvvadászatért elítéltek.

Vendég

#4613 Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 17:11:47

#4608: - Re: Re: Re: : Re: Re: Re: Minden lehet! 

Dehogy izgatom magam. Még az elején felrobbantam tőle, de aztán lehiggadtam. Nem azt nézem, hogy mit mond, alkottam róla egy képet, így tudaom azt nézni, hogy ki mondja. Ettől kezdve nem veszem komolyan - oszt' jó napot.

Azt kérdezi, hogy kerül ide Juszt László, megmondom. Eddig őt nem sértegette, ideje volt, hogy sorra kerüljön.

Van még a palettán néhány híres ember, akit nem vett a szájára, azért nem nevezem meg őket, mert nem akarom, hogy nekik is kellemetlenkedjen. Ilyen emberbe az ember még a cipőjét sem törli, mert az is koszos lesz.