Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#4614 Re: Re: Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 17:37

#4611: Gyurcsánydrukker - Re: Re: Re: Re: Minden lehet! Kötél Laca szövegkörnyezetéből ugyanúgy kiragadtak egy szövegrészt

Na, hát akkor még egyszer,hogy mit mondott Gyurcsány maga Kövér köteléről:

:D :D :D

Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.” – Debreczeni József: Az új miniszterelnök (Budapest, 2006, Osiris Kiadó)

Tehát a bálványod, maga Gyurcsány mondja itt házi propagandistájának, Debreczeni Józsefnek, hogy "semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható."

Mit ragadott itt ki  és miből, te idióta büdöskomcsi féreg? :D  Ja, hát Gyurcsány ragadott ki egy mondatot Kövérnek egy lakossági fórumon elhangzott,  "egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható" fejtegetéséből?  Ez igaz. És az MSZP megcsinált rá egy velejéig rohadt, cinikus és aljas hisztériakampányt.  Gyurcsány ötlete és irányítása alapján.

A könyv antikváriumban amúgy biztosan megvásárolható vagy megrendelhető a kiadónál.

Válaszok

Vendég

#4615 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 18:23:14

#4614: - Re: Re: Re: Re: Re: Minden lehet! 

Már azt hittem, hogy kitérsz Dajcstomi ügyére.

Vendég

#4616 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 20:05:31

#4614: - Re: Re: Re: Re: Re: Minden lehet! 

Gondolkodtam, hogy válaszoljak-e, teljesen felesleges. Ez megint a kettős mérce kategória, olyan eszes, olyan okos vagy, hogy tudod, miért írtam.

Most pedig befejezem a veled való további társalgást, most kaptam egy rossz hírt, nagyon kedves ismerősöm meghalt. És mielőtt írnád, hogy nem kár érte, szoci nyugger volt, hát nem volt az. Sőt, nem is volt magyar, de 30 éve itt élt, ide jött férjhez. Európai volt, politikamentes, végtelen rendes ember. Mocskolódhatsz.