Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vidéki

#4742 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terrorcselemény gyanúja miatt is eljárás indulhat Gyurcsány ellen

2011-11-01 15:54

#4735: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terrorcselemény gyanúja miatt is eljárás indulhat Gyurcsány ellen 

Amióta ez a petíció életre kelt, jómagam legalább 50x küldtem el hol szépen, hol csúnyán melegebb éghajlatra. A szépet nem érti, a csúnyára nekem kisebb a hajlamom, én szégyenlem magam helyette - is, pedig csak neki kéne. Igaz, vannak cselekvések, amiket nem ismer, ezek közé tartozik a meghúzom magam, ha nincs igazam, vagy nem szemétkedünk, ha nincs miért és tudnám még naphosszat sorolni. Az egyetlen  ellenszer az lehet, ha nem veszünk róla tudomást. Tudom, ezt is nehéz, mert néha megtévesztésül egészen emberi hangot üt meg, a gyanútlan ember válaszol neki, arra egyből ott a büdöskomcsis válasz. Egyetlen ellenszer, hogy nem vesszük emberszámba, igaz, hogy nem is lehet.

Üdvözöllek ismeretlenül is. 

Válaszok

Vendég

#4751 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terrorcselemény gyanúja miatt is eljárás indulhat Gyurcsány elle

2011-11-01 16:42:44

#4742: Vidéki - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terrorcselemény gyanúja miatt is eljárás indulhat Gyurcsány ellen

Azért nem veszlek bennetek emberszámba benneteket, büdöskomcsi férgek, mert nem is vagytok azok, csak valami emberre hasonlító undorító fehérjehalmazok. Utolsó, mocskos, tetű, söpredék banda.