Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

lázár átállt ???
Vendég

#4946 Re: Re: Re: Re: Re: Re: EGY EMBER ANNYIT ÉR, AMENNYI P ÉNZE VAN !!!

2011-11-06 03:50

#4938: - Re: Re: Re: Re: Re: EGY EMBER ANNYIT ÉR, AMENNYI P ÉNZE VAN !!! lázár jános úgy látszik már tud valamit, ha ily gyalázatos módon leértékelte Orbánt.   Mert, hogy szerintem százezerszer értéktelenebb Orbán, mint Gyurcsány és Bajnai, ezt a mai napon hazánkban több millióan így érzik, na, de ez a baloldal.  Hát, mi van azzal a lázárral, csak nem átállt ??? Na, isten ments,  megtarthatjátok !!!

Válaszok

M.H,Gy.

#4947 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EGY EMBER ANNYIT ÉR, AMENNYI P ÉNZE VAN !!!

2011-11-06 04:31:48

#4946: lázár átállt ??? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: EGY EMBER ANNYIT ÉR, AMENNYI P ÉNZE VAN !!! 

 Háborog a lelkem. Most néztem végig a Hódmezővásárhelyi gimnáziumban felvett video-t az ORIGO-n. Kövér László történelemórát tartott fiataloknak. Aki nem látta és 50 éven felül van, nézze végig, tanulságos. Me fogja tanulni, hogy hogy kell történelmet hamisítani. Ami hazugságot abban a nem egészen 5 perces videoban összehordott, nem semmi. Hogy 1984-ben a KISZ - belekeverve természetesen Gyurcsányt- engedélye kellett az útlevélkérelemhez. Hát kérem szépen: 1984-ben már világútlevél volt, mindenféle KISZ-es aláírás nélkül. Nagynéném Bécsben élt, minden hónapban kimentem hozzá 2 napra, bérletünk volt a bécsi Zeneakadémián. Az útlevelet mindenkinek megadták, aki nem volt köztörvényes, vagy nem volt priusza. Ha már történelemórát tartott és hamisított, kicsit belekeverte Horn Gyulát is, miért is ne, hiszen úgysem tud védekezni. Megint elővette a pufajkás múltat, csak azt nem fűzte hozzá, hogy Horn Gyula sorkatonaként volt karhatalmista. Mint sorkatona, mondta volna, hogy nem, elvtársak, én ezt nem. Mondja meg nekem valaki, mi járt akkor parancsmegtagadásért?

Ilyen ocsmányságokkal fertőzni 15-16 éves fiatalok lelkét, és azok el is hiszik. A végén nyilatkozta egy srác, hogy nagyon színvonalas előadás volt. Szegény gyerek mit tud a színvonalról!!! Felháborító.

M.H,Gy.
Vendég

#4948 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EGY EMBER ANNYIT ÉR, AMENNYI P ÉNZE VAN !!!

2011-11-06 04:37:55

#4946: lázár átállt ??? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: EGY EMBER ANNYIT ÉR, AMENNYI P ÉNZE VAN !!! 

 Lázár biztosan nem állt át, annál sokkal jobban félti a pozícióját. Ő néha előbb beszél, utána gondolkodik, mint a jobboldali forintbedöntögetők általában. Át nem tudna állni, a baloldal nem engedné magához.


Vendég

#4951 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EGY EMBER ANNYIT ÉR, AMENNYI P ÉNZE VAN !!!

2011-11-06 05:02:53

#4946: lázár átállt ??? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: EGY EMBER ANNYIT ÉR, AMENNYI P ÉNZE VAN !!!

Ne túlozz ekkorát, te utolsó, nyomorult, tetves büdöskomcsi féreg, jó?  Kiszámoltam neked, hogy Gyurcsány pontosan 35-ször értékesebb  Orbánnál. Ha 100 ezerszer lenne értékesebb, akkor (feltéve, hogy Orbán vagyonát vesszük állandónak) Gyurcsánynak  20000 milliárdos forintos vagyonnal kellene rendelkezni. Az meg nagyjából Magyarország teljes éves nemzeti összterméke.