Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5189 A baloldali stílus

2011-11-10 19:14

#5101: a demokráciáért... - Nem is baj, ha lezárják a fórumot, mert már jó ideje nem a rendeltetését szolgálja ostoba káromkodások sokasága lelhető fel a hozzászólásokban. Ez méltatlan a Baloldalhoz, úgy gondolom, hogy ehhez semmi kétség nem fér.

Már hogy lenne méltatlan? Ellenkezőleg!  Figyeljük csak ezt a mértékadó baloldali stílust...

"…a szarból visszahoztuk a kormányzást… egymással szarakodjunk… nem kell beszarni… arra szarok… tenni és nem szarakodtak azon, hogy hogy a francban lesz… párak, akik nem szarakodtak azon, hogy a megyei… és be vagyunk szarva… egy lószart, mama…írok majd kibaszott jó…meg kibaszott sok elemzést… Bassza meg, ugyan nem… útiköltség elszámolásunk, bassza meg… ebben a kurva országban… ez a kurva ország… ami kurva fontos… kurva sok bort… ezt a kurva országot… a kurva életbe!... kurva jól meg lehet… egymás közötti faszkodás… húzzatok már a picsába ezzel."

Válaszok

SZERÉNKE

#5192 Re: A baloldali stílus, AMI TORONYMAGASAN VERI AZ EGÉSZ JOBBOLDALIT

2011-11-10 19:40:17

#5189: - A baloldali stílus,  NEM HASONLÍTHATÓ A TIÉDÉHEZ, TE ORDINÁRÉ .....

EZ NEM NEKED VOLT SZÁNVA, EL TUDOM KÉPZELNI MIKOR LÁZÁR-ORBÁN PÁROS ÜTIK-VERIK AZ ASSZONYT, MIT ORDÍTOZNAK ÖSSZE-VISSZA ÉS NEM CSAK AZÉRT, MERT MÁSKÉPP NEM TUDNAK, MERT PIPÁK ÉS OTTHON VANNAK, LEGALÁBB OTT HAD LEHESSEN ÁLLAT AZ EMBER, HA FELHÚZZÁK. DE TE ITT IS AZ VAGY , IDŐSSEL, FIATALLAL EGYARÁNT.