Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

a demokráciáért...

#5101 Nem is baj, ha lezárják a fórumot, mert már jó ideje nem a rendeltetését szolgálja

2011-11-09 10:57

Ezt helyesen látják, értelmetlen, ostoba káromkodások sokasága lelhető fel a hozzászólásokban. Ez méltatlan a Baloldalhoz, úgy gondolom, hogy ehhez semmi kétség nem fér. Magam részéről, azt kívánom és remélem, hogy elsöprő baloldali győzelem tanúi leszünk, az általam favorizált politikus neve: GYURCSÁNY FERENC. Amit Ő el akart érni, lásd: öszödi beszéde, számomra egyet jelent az igazsággal, ami a mai politikai palettán nem létező elem. Bizton állítom, hogy amíg ilyen alacsony színvonalú a felhozat, hozzá fogható politikus nem lesz egy darabig, ezért becsüljük meg és örüljünk, hogy van és, hogy a miénk. Kívánok neki jó egészséget és erőt, kitartást tervei megvalósításához, és a demokráciánk megmentéséhez !!!

Éljen a DEMOKRATIKUS KOALICIÓ !!!

#5102 Húzzon innen a f.szba ez a fideszes bérenc !!!

2011-11-09 11:12

Na, nem! én nem értek egyet a fórum lezárásával, azzal igen, hogy mellőzzük őt, oszt majd csak eleszi a franc innen. Nem kell itt irogatni egész nap, én csak egy-egy 10 percet szánok erre, így nem teszem ki magam annak, hogy egy beépített büdösnáci felidegesítsen. Milliószor leírtuk itt, hogy ez egy kódolt farek, akinek ez a fő munkaideje, tán fizetik is érte. Én továbbra is szeretném támogatni Gyurcsányt, ehhez szűkséges ez a fórum, mert itt tudom ezt megvalósítani. Én már megszoktalak Benneteket, szinte Barátaim lettetek, kérlek, ne adjátok fel! Remélem meggyőztelek Benneteket és még sokszor találkozunk itt. Addig is, igen:   GYURCSÁNY FERENC !!!!!!!!!!

SZERÉNKE

#5103 Re: Húzzon innen a f.szba ez a fideszes bérenc !!!

2011-11-09 11:52

#5102: Éljen a DEMOKRATIKUS KOALICIÓ !!! - Húzzon innen a f.szba ez a fideszes bérenc !!!

ÉN SEM ÖRÜLNÉK A FÓRUM BEZÁRÁSÁNAK,  MERT,  AKIK IDE KEZDTEK IROGATNI, A  ROHADTNARANCSOS KIVÉTELÉVEL,  MIND  BALOLDALI KÖTŐDÉSŰ  ÉS GYURCSÁNY FERENC MEGHURCOLTATÁSA ELLEN KIÁLLÓ EMBEREK, AKIK ÖSSZETARTOZÁSA NEM EGY UTOLSÓ SZEMPONT.  ÉN NAGYON ÖRÜLTEM MINDENKINEK.  SAJNÁLATOS, HOGY EGY ÉRTELMES, INTELLIGENS RÉTEG AZ ORBÁNISTA BÉRENC ATROCITÁSAIT  NEM TŰRI TOVÁBB, DE, MINT KIFEJTETTEM MÁR,  NEM SZABAD MEGFUTAMODNUNK A SAJÁT FÓRUMONKON, UGYANÚGY, AHOGY A SAJÁT HAZÁNKBAN SEM.  JELENLEG EGY NÉPNYOMORÍTÓ, EMBEREKET MEGFÉLEMLÍTŐ POLITIKAI - EGYRE ERŐTLENEDŐ-  ERŐ VAN KORMÁNYON, DE MÁR A FÉLIDŐNÉL VAGYUNK. TARTSUNK KI ÉS TOVÁBBRA IS TÁMOGASSUK GYURCSÁNY FERENCET, AKI, MINT AZ UJONNAN ALAKULT " KIS DK"  ELNÖKEKÉNT NEM FOG NEKÜNK CSALÓDÁST OKOZNI, HISZEN MINDNYÁJAN ISMERITEK KIMAGASLÓ KÉPESSÉGEIT. AZÉRT IS FOLYIK ELLENE EGY FOLYAMATOS LEJÁRATÓ KAMPÁNY.  ÜDV.


Vendég

#5104 Re: Re: Re: Re: Re: NagyBETűS féregSZABÁSÚNAK

2011-11-09 12:33

#5097: - Re: Re: Re: Re: NagyBETűS féregSZABÁSÚNAK Kívánom, hogy ... fulladj bele a saját hányadékodba. Egyszerűen szólva: dögölj meg.

Viszont kívánom, kedves büdöskomcsi féreg.  Tehát dögölj meg, lassan és fájdalmasan.  "Lehetőleg máma még", ahogy Karinthy Frigyes írta az "Így írtok ti" című remekében Szabolcska Mihályt parodizálva.


Vendég

#5105 Re: Re: Húzzon innen a f.szba ez a sok gyurcsányista büdöskomcsi féreg!!!

2011-11-09 12:35

#5103: SZERÉNKE - Re: Húzzon innen a f.szba ez a sok a gyurcsányista büdöskomcsi féreg !!! ÉN SEM ÖRÜLNÉK A FÓRUM BEZÁRÁSÁNAK

Annak én sem örülnék.


Vendég

#5106 Re: Re: Húzzon innen a f.szba ez a sok gyurcsányista büdöskomcsi féreg!!!

2011-11-09 12:40


Vendég

#5107 Re: Nem is baj, ha lezárják a fórumot, mert már jó ideje nem a rendeltetését szolgálja

2011-11-09 12:41

#5101: a demokráciáért... - számomra egyet jelent az igazsággal

Tessék az igazságod:

..elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.”; „Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.

 

"Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot,"

HÚZZUNK BELE, FECÓ !

#5108 Re: Re: Húzzon innen a f.szba ez a fideszes bérenc !!!

2011-11-09 12:45

#5103: SZERÉNKE - Re: Húzzon innen a f.szba ez a fideszes bérenc !!!

TAKARODJON INNEN EZ A SENKIVÁRI KUTYA! BÁNNA A FENE,  HOGY ITT VAN, HA NEM EGY ELMBETEG, CSŐLÁTÁSÚ DIKTÁTOR LENNE, AKI FEL SEM MÉRI A JELEN GAZDASÁGPOLITIKAI HELYZETET, MERT NEM AZ A FONTOS NEKI, HOGY ÉPPEN VÁGJÁK HAZA A HAZÁJÁT,  NEKI CSAK AZ A FONTOS,  HOGY BÜDÖSKÖMCSIK ÉS GYURCSÁNY DÖGÖLJÖN MEG, A SZOCI NYUGGEREKKEL EGYÜTT.  AZ ILYEN AZ MI ???  A WALTER CLOSETRŐL ELNEVEZETT WC?  BÁR AZ TÚL ÚRI HOZZÁ. INKÁBB CSAK EGY KERTVÉGI BUDI,  VAGY TRÁGYADOMB!            MEGÜTI A GUTA ŐKET, HOGY GYURCSÁNY PÁRTOT ALAPÍTOTT ÉS ÖSSZETROTTYANTJÁK A GATYÁJUKAT A FÉLELEMTŐL, HOGY GAZDÁJUKAT MEGINT LESÖPRI, ODA, AHOVA VALÓ.    UI.: SENKI NE MARADJON EL A FÓRUMRÓL MIATTA, NEM ÉR EZ AZ ELMEBAJOS ANNYIT, MINT KÖRMÜNK ALATT A PISZOK,  JELE:  00.


Vendég

#5109 Re: Re: Húzzon innen a f.szba ez a sok gyurcsányista büdöskomcsi féreg!!!

2011-11-09 12:49

#5108: HÚZZATOK EL, FECÓ ! - Re: Re: Húzzon innen a f.szba ez a sok gyurcsányista büdöskomcsi féreg !!!

Takarodj, kérlek szépen, te (undorító büdöskomcsi féreg)!  Magyarországot a te tetves fajtád, élén a hamarosan börtönbe kerülő Gyurcsánnyal,  vágta haza, de (persze) továbbra is van bőr a mocskos pofátokon  ugatni, rohadék büdöskomcsi férgek...


Vendég

#5110 Re: Re: Re: Húzzon innen a f.szba ez a sok gyurcsányista büdöskomcsi féreg!!!

2011-11-09 12:53

#5109: - Re: Re: Húzzon innen a f.szba ez a sok gyurcsányista büdöskomcsi féreg!!!

Az Orbán-kormány meg lassan-lassan kezdi rendbehozni az országot:

"Az augusztusi élénkülés után tovább nőtt a külkereskedelmi termékforgalom, szeptemberben az év eddigi legmagasabb kiviteli értékét regisztrálták: az első becslés szerint az export értéke 2024 milliárd forint, az importé 1809 milliárd forint volt – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán."

 

"A várakozásokat jóval meghaladta a szeptemberi külkereskedelmi forgalom és az aktívum – mondták az MTI által megkérdezett elemzők, akik szerint azonban úgy tűnik, hogy ez nem jelent támaszt a forintnak."

A HAZA JAVÁRA

#5111 ORBÁN-KORMÁNY, PANCSER KORMÁNY, EZÉRT MONDJON LE...

2011-11-09 15:04

A FITYISZ GAZDASÁGPOLITIKAI INTÉZKEDÉSEI TÖBB, MINT 1000 MILLIÁRDOS LUKAT ÜTÖTTEK A KÖLTSÉGVETÉSEN, ANNAK ELLENÉRE, HOGY 3000 MILLIÁRD MAGÁNNYUGDÍJ-MEGTAKARÍTÁST ÁLLAMOSÍTOTTAK, TOVÁBBÁ A BANKOKAT, ÁRUHÁZLÁNCOKAT LEKOPASZTOTTÁK, VALAMINT 25 FÉLE ADÓT KIVETETTEK. NÁLUK EZ AZ ADÓCSÖKKENTÉS. NEM LEHET EZEKET AZ INTÉZKEDÉSEKET MÁSRA HÁRÍTANI, MERT AZ Ő "ALKOTÁSUK", HA TETSZIK, HA NEM.   MINDEZT AZÉRT TETTÉK, HOGY A SAJÁT ZSEBÜKET ÉS VÉGTÖRLESZTÉSÜKET, VALAMINT A SZÍVÜKHÖZ OLY KÖZEL ÁLLÓ FELSŐ 20 % ZSEBÉT ÉS VÉGTÖRLESZTÉSÉT RENDEZZÉK. EZT NEVEZZÜK LEGÁLIS LOPÁSNAK. A TRAGÉDIA AZ, HOGY EZ A LEGSZEGÉNYEBB RÉTEGEKET VÁGJA LEGJOBBAN HAZA, PEDIG ÉPPEN NEKIK KELLETT VOLNA ADNI A KÖZBŐL, HOGY FELLENDÍTSÉK A GAZDASÁGOT A FOGYASZTÁSUK RÉVÉN. NEKIK MÉG NINCS PLAZMA TV-JÜK, AUTÓJUK STB., CSAK ÉHEZŐ GYERMEKEIK. ŐK KÖLTÖTTEK VOLNA SZÍVESEN, HA LEHETŐSÉGET KAPNAK. A FELSŐ 20 %-NAK MÁR MINDENE MEGVAN ,ÍGY BETOLTA A SVÁJCI BANKOKBA A KÖZÖSBŐL SZÁRMAZÓ TÖBBLETÉT, -A BAHAMAI UTAZÁS PEDIG SZINTÉN NEM ITTHON HOZ HASZNOT. AZ ORBÁN-KORMÁNY EGYCSAPÁSRA RENDBE HOZNÁ AZ ORSZÁGOT, HA VISSZAMENŐLEGES HATÁLLYAL AZ ELMÚLT ÉV LENYÚLÁSAIT VISSZAADNÁ. ERKÖLCSI JÓVÁTÉTELKÉNT PEDIG A HÁROMCSAPÁS HELYETTI EGYCSAPÁSRA TÖRTÉNŐ LEMONDÁS DUKÁLNA. REMÉLJÜK A LEGJOBBAT.


Vendég

#5112 Re: ORBÁN-KORMÁNY, PANCSER KORMÁNY, EZÉRT MONDJON LE...

2011-11-09 15:28

#5111: A HAZA JAVÁRA - ORBÁN-KORMÁNY, PANCSER KORMÁNY, EZÉRT MONDJON LE...

Jó kis hazugsággyűjtemény ez, te undorító büdöskomcsi féreg... :)  A förtelmes fajtádra jellemző, hihetetlenül pofátlan és demagóg hazugságok.   Amúgy pedig a tetves büdöskomcsi bandád még az őszödi lebukás után sem volt semmiképp hajlandó lemondani, görcsösen és mindenáron kapaszkodott a hatalomba  négy évig,  miközben hihetetlen romolást végzett.  Ezért igazság szerint nyilvános olajbafőzést érdemelnének a kedvenceid.  Na, de gondolod, hogy most van valamilyen esélye annak, hogy a bombabiztos parlamenti támogatottsággal és meggyőző választói támogatottsággal rendelkező Orbán-kormány lemondjon? :)))

Zuhan a Ft,, hajrá OV. !!!!!!!!!!!!!!!!!! köszönjük

#5113 Uristen, mit tett ez a söpredék???????

2011-11-09 15:48

Zuhan a Ft, már ma bóvli lesz Magyarország? Persze, nekik ez a jó, mert lázár jános fidesz vezető ilyenkor el tudja adni a felvásárolt valutáját, amit ugye mindenkinek melegen is ajánl, meg a 6 éves fiát, hogy milyen jó parti lesz itt Hódmezővásárhelyen. Ebül jött pénz ebül vész el, lázár úr, - ingyen meg köll a francnak a fajtája!


Vendég

#5114 Re: Uristen, mit tett ez a söpredék???????

2011-11-09 16:10

#5113: Zuhan a Ft köszönjük - Uristen, mit tett ez a söpredék???????

Eladósította az országot a füle búbjáig. 2002-ben 54%-nyi volt az államadósság, 2010-ben már 80%. Ezért is volt az euró 322 Ft  Gyurcsány bukása előtt pár nappal.

NEM TETSZIK A RENDSZER, TAKARODJATOK, PANCSER JÓZSIK !

#5115 Re: Uristen, mit tett ez a söpredék???????

2011-11-09 16:28

#5113: Zuhan a Ft,, hajrá OV !!!!!!!!!!!!!!!!!! köszönjük - Uristen, mit tett ez a söpredék???????

EZ A PANCSER KORMÁNY IMMÁRON MENETRENDSZERINT DÖNTI BE A FORINTOT,  KO-ra TESZIK EZT A SZERENCSÉTLEN ORSZÁGOT. MEGTEREMTETTÉK A NAGYKÉPŰ,  KI, HA NEM ÉN A KAKASKA A SZEMÉTDOMBON, TIPUSÚ  DIPLOMÁCIAI FELFOGÁSUKKAL A  FOLYAMATOSSÁ VÁLT LEJTMENETET.


Vendég

#5116 Re: Re: Uristen, mit tett ez a söpredék???????

2011-11-09 16:56


Vendég

#5117 Re: Re: Re: Uristen, mit tett ez a söpredék???????

2011-11-09 17:15

#5116: - Re: Re: Uristen, mit tett ez a söpredék???????

Te viszont egy undorító büdöskomcsi féreg vagy. Az #5114-ben emlegetett söpredék támogatója. Vagy esetleg része is.

KÖZEL A ROBBANÁSHOZ A MAGYAR ÁLLAMPAPÍR PIAC IS..

#5118 A HÍRADÁSOK SZERINT ZUHAN A FORINTUNK !!!!!!!!!!!!!!!!

2011-11-09 17:38

KEDVES HONFITÁRSAIM ! ŐRIZZÜK MEG HIDEGVÉRÜNKET, BÁR TUDOM, HOGY EZEK NEM KÖNNYŰ PERCEK, A HÍREK SAJNOS A FORINT HATALMAS BEDŐLÉSÉRŐL SZÓLNAK, ELÉRKEZETTNEK LÁTSZIK A BÓVLI KATEGÓRIÁBA SOROLÁSUNK, VALAMINT KÖZEL A ROBBANÁSHOZ A MAGYAR ÁLLAMPAPÍR PIAC IS. AZ EKB ELÍTÉLTE KORMÁNYUNK GAZDASÁGPOLITIKÁJÁT, ÉS FELSZÓLÍTOTTA, HOGY A JÖVŐBENI ÖNKÉNYES INTÉZKEDÉSEIK ELŐTT EGYEZTESSENEK SZAKÉRTŐIKKEL (GONDOLOM, MERT NEKIK NINCS OLYAN, AKI HOZZÁÉRTŐ LENNE.).   FESZÜLTEN VÁRJUK A FEJLEMÉNYEKET ÉS TÉNYLEG -MAGAM RÉSZÉRŐL- AZT KÍVÁNOM, HOGY EZ NE TÖRTÉNJEN MEG, MERT BELÁTHATATLAN KÖVETKEZMÉNYEK ELSZENVEDŐI LESZÜNK ÉS ÉN SZERETEM A HAZÁMAT, MINDENEK ELŐTT.

ÍME, AZ IGAZMONDÓ FIDESZ

#5119 JOBBNÁL JOBB HÍREK.....

2011-11-09 17:56

ROGÁN VISSZAVONTA AZ INGATLANADÓVAL KAPCSOLATOS MÓDOSÍTÓ INDÍTVÁNYÁT... ELSZABADULHAT A POKOL.... EZT KÖVETŐEN AZ ÖNKORMÁNYZATOK FANTÁZIÁJUKTÓL FÜGGŐEN BÁRMILYEN ADÓT KIVETHETNEK !!!!!!!!!!!!


Vendég

#5120 Drámai mértékben megnövekszik a pedagógusok bére

2011-11-09 17:58

A tanárok bére a 2013/2014-es tanév kezdetétől „drámai mértékben megnövekszik”. Az új rendszerben a pedagógusok a mindenkori minimálbér legalább 180 százalékát keresik majd; attól függően, hogy az adott pedagógus mióta dolgozik a szakmájában, az összeg a minimálbér többszörösét is kiteheti.
egy nyitott szemmel járó

#5121 Re: A HÍRADÁSOK SZERINT ZUHAN A FORINTUNK !!!!!!!!!!!!!!!!

2011-11-09 18:00

#5118: KÖZEL A ROBBANÁSHOZ A MAGYAR ÁLLAMPAPÍR PIAC IS.. - A HÍRADÁSOK SZERINT ZUHAN A FORINTUNK !!!!!!!!!!!!!!!!

Ez várható volt, már érett a végtörlesztés megszavazása óta.   Én is azért szorítok, hogy ne történjen már nagyobb csapás, mert az eddigieket sem lesz fehér ember, aki korrigálni tudja.


Vendég

#5122 Re: JOBBNÁL JOBB HÍREK.....

2011-11-09 18:03

#5119: ÍME, AZ IGAZMONDÓ FIDESZ - JOBBNÁL JOBB HÍREK.....

Újraindul a szénbányászat Ózdnál

Forrás: MTI
Az Ózdi Szénbányák Zrt. megkapta az engedélyt a farkaslyuki Gyürky-táró újranyitásához. 2012-ben a feltárás és a rekonstrukció lesz a feladat, a termelés pedig 2013-ban kezdődhet meg a több mint két évtizeddel ezelőtt bezárt aknában, amely jelentős szénvagyont rejt.

A bánya ezer embernél is többnek adhat majd munkát.

pimasz alakok

#5123 Re: JOBBNÁL JOBB HÍREK.....

2011-11-09 18:16

#5119: ÍME, AZ IGAZMONDÓ FIDESZ - JOBBNÁL JOBB HÍREK.....

Igen, én is olvastam hírt, jöhet a tetemes ingatlanadó címmel.  ..nem lesz adóemelés, sőt csökkentés lesz, ahan, ühüm,  a gazdagoknak...  ...csak azt figyeljék, amit teszek...

LEGYEN VÉGE !!!

#5124 RIA, RIA, HUNGÁRIA...

2011-11-09 18:20

DRÁMAI MÉRTÉKBEN EMELKEDIK A MEZÍTLÁBAS ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK ALAPBÉRE, KITESZI A MINIMÁLBÉR TÍZSZERESÉT PONTOSAN. A TÖBBI  ILYEN-OLYAN MÉZ MEG -KORTÓL FÜGGETLENÜL- A MÁSIK FELÉT.


Vendég

#5125

2011-11-09 18:38

Természetesen aláírok, mert véleményem szerint is koncepciós eljárás szenvedője Gyurcsány miniszterelnök úr. Tisztelettel.