Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

a demokráciáért...

#5101 Nem is baj, ha lezárják a fórumot, mert már jó ideje nem a rendeltetését szolgálja

2011-11-09 10:57

Ezt helyesen látják, értelmetlen, ostoba káromkodások sokasága lelhető fel a hozzászólásokban. Ez méltatlan a Baloldalhoz, úgy gondolom, hogy ehhez semmi kétség nem fér. Magam részéről, azt kívánom és remélem, hogy elsöprő baloldali győzelem tanúi leszünk, az általam favorizált politikus neve: GYURCSÁNY FERENC. Amit Ő el akart érni, lásd: öszödi beszéde, számomra egyet jelent az igazsággal, ami a mai politikai palettán nem létező elem. Bizton állítom, hogy amíg ilyen alacsony színvonalú a felhozat, hozzá fogható politikus nem lesz egy darabig, ezért becsüljük meg és örüljünk, hogy van és, hogy a miénk. Kívánok neki jó egészséget és erőt, kitartást tervei megvalósításához, és a demokráciánk megmentéséhez !!!

Válaszok


Vendég

#5107 Re: Nem is baj, ha lezárják a fórumot, mert már jó ideje nem a rendeltetését szolgálja

2011-11-09 12:41:38

#5101: a demokráciáért... - számomra egyet jelent az igazsággal

Tessék az igazságod:

..elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.”; „Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.

 

"Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot,"


Vendég

#5189 A baloldali stílus

2011-11-10 19:14:54

#5101: a demokráciáért... - Nem is baj, ha lezárják a fórumot, mert már jó ideje nem a rendeltetését szolgálja ostoba káromkodások sokasága lelhető fel a hozzászólásokban. Ez méltatlan a Baloldalhoz, úgy gondolom, hogy ehhez semmi kétség nem fér.

Már hogy lenne méltatlan? Ellenkezőleg!  Figyeljük csak ezt a mértékadó baloldali stílust...

"…a szarból visszahoztuk a kormányzást… egymással szarakodjunk… nem kell beszarni… arra szarok… tenni és nem szarakodtak azon, hogy hogy a francban lesz… párak, akik nem szarakodtak azon, hogy a megyei… és be vagyunk szarva… egy lószart, mama…írok majd kibaszott jó…meg kibaszott sok elemzést… Bassza meg, ugyan nem… útiköltség elszámolásunk, bassza meg… ebben a kurva országban… ez a kurva ország… ami kurva fontos… kurva sok bort… ezt a kurva országot… a kurva életbe!... kurva jól meg lehet… egymás közötti faszkodás… húzzatok már a picsába ezzel."