Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#5026 Re:2011-11-07 21:41Amerikában politikai ellenfelek vannak. Ti viszont ellenségek vagytok, büdöskomcsi férgek. |
SZERÉNKE |
#5027 Re: Re: Re: Re: Re: Mi köze az MSZP-nek a kommunista diktatatúrához?2011-11-07 21:43#5022: - Re: Re: Re: Re: Mi köze az MSZP-nek a kommunista diktatatúrához? JÖN MÉG KUTYÁRA A DÉR, ÉS AKKOR A FÉLCÉDULÁSNAK ELÉRKEZNEK A VÉGNAPJAI, MEGY BUJDOSÓNAK VIKTÁTOR VAL.GÁBA. EZ MEG FOG ŐRÜLNI, BÁR ENNÉL JOBBAN MÁR MŰVÉSZET LENNE. |
Lukrécia Vendég |
#5028 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi köze az MSZP-nek a kommunista diktatatúrához?2011-11-07 21:44#5027: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Re: Mi köze az MSZP-nek a kommunista diktatatúrához? Ez már most is megőrül! Kíjába mindenhová odarondít, ha neki írnak, ha nem. Leginkább HA NEM. Remélem, nyilvános lesz a temetése, akkor én is elmegyek. Még egy szál virágra is áldozok, megéri. |
Vendég |
#5029 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi köze az MSZP-nek a kommunista diktatatúrához?2011-11-07 21:49#5027: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Re: Mi köze az MSZP-nek a kommunista diktatatúrához? JÖN MÉG KUTYÁRA A DÉR Vagy büdöskomcsi macskára teherautó. |
Vendég |
#5030 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi köze az MSZP-nek a kommunista diktatatúrához?2011-11-07 21:53#5027: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Re: Mi köze az MSZP-nek a kommunista diktatatúrához? már megint itt ólálkodik |
SZERÉNKE |
#5031 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...2011-11-07 21:53T. MŰVÉSZ ÚR !!! LÁTOM ELSZAKADT A FONAL, MEGINT KEVERED A KAKIT, MÍG HOMLOKON NEM CSAP. AKKOR TÁN RÁDÖBBENSZ, HOGY HETEK ÓTA EZZEL OLTOGATLAK, AMIT MOST MAGADÉVÁ TETTÉL, JOBB HÍJÁN. TE ÓTVAROLSZ BOLDOG BOLDOGTALANT, AKINEK CSAK K-VAL KEZDŐDIK A NEVE, DŐL A GYŰLÖLET MINDEN SZAVADBÓL. VAGY MÁR EZT IS ELFELEDTED ??? TE, TUDATHASADÁSOS NYOMORONC, AMNÉZIÁS BAROM. |
SZERÉNKE |
#5032 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi köze az MSZP-nek a kommunista diktatatúrához?2011-11-07 21:56#5029: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi köze az MSZP-nek a kommunista diktatatúrához? TUDOD, INKÁBB A TEHERAUTÓ, MINT TE. |
Lukrécia |
#5033 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...2011-11-07 21:57#5031: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY... Szerénke, jót szóltál. Most én el is köszönök, mert az újságíróklubot fogom nézni. Jó éjszakát, miaú |
Vendég |
#5034 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BÜDÖSKOMCSI BUKTA LESZ MEGINT, BIZONY...2011-11-07 22:00#5031: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BÜDÖKOMCSI BUKTA LESZ MEGINT, BIZONY... bár a 2010-es bukásotokat nyilván nem tudjátok már felülmúlni, büdöskomcsi férgek |
Vendég |
#5035 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi köze az MSZP-nek a kommunista diktatatúrához?2011-11-07 22:02#5032: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi köze az MSZP-nek a kommunista diktatatúrához? A kerék remélhetőleg jó helyen megy. |
SZERÉNKE |
#5036 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...2011-11-07 22:06#5034: - Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI, NEGYEDSZERI BUKTA LESZ, DE NEM LEKVÁROS.... MAJD ELVÁLIK, MINT TE A MÁJTÓL... |
Vendég |
#5037 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BÜDÖSKOMCSI BUKTA LESZ MEGINT, BIZONY...2011-11-07 22:15#5036: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BÜDÖSKOMCSI BUKTA MEGINT LESZ, BIZONY... Addig nézegessed a közvéleménykutatási adatokat és az időközi választások eredményét. Megint beidézzem ezeket? :) |
Vendég |
#5038 Alakul ez... :D2011-11-07 22:24Az MSZP Győr-Moson-Sopron megyei elnöksége felkérte Molnár Csabát, hogy adja vissza a párt területi listáján szerzett mandátumát, miután távozott az MSZP-ből. |
Lukrécia |
#50392011-11-08 08:21Jó reggelt, Szerénke! Itt nálunk napsugaras a reggel, vídáman csiripelnek a nem költöző madarak. Kedvenc vörösbegyemnek vittem az etetőbe magokat, egészen közelről nézte, hogy mit csinálok. Amikor kiraktam, beszélgettem vele, és szinte azt láttam, a szemében, hogy azt kérdezi, hogy mikor megyek már, hogy ő ehessen? Olyan szép kis madarak. Esténként, a szürkületben megérkeznek a kert végébe a szarvasok, körülnéznek majd legelésznek. Vannak vagy 40-en. A kert végében folyik a falu patakja, ami egy halastóban ér véget. A tó másik oldalán egy nagy rét van, meg egy kisebb csalitos. Szerénke, hogy Te mennyi mezei egeret meg pockot tudnál itt szedni, Neked is jó világ lenne! Az úton a szomszéd faluba menet száguldoznak az autók, ilyenkor az ittlakók kórusban kiáltják, hogy "Hülye F..eszes..." Szóval mindenkinek kezd velük telelenni a hócipője. Most itthagylak, mert megyek kirakni a kukát, szemetes nap van. Üdv. L. |
|
#5040 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...2011-11-08 09:14#5036: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY... Nagyon jó mondás, nem is ismertem. Gratula. |
SZERÉNKE |
#5041 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...2011-11-08 09:36HALI, LUKRÉCIA !!! ITT IS MEGLEPŐEN GYÖNYÖRŰ AZ IDŐ, ÚGY HÍRLIK, HOGY PÉNTEKEN VÉGE SZAKAD. KÁÁÁR.. A ZALAKAROSI BARÁTNŐM IS MESÉLT HASONLÓKAT, MINT TE, NEKI A HEGYEN VAN A KECÓJA ÉS MÉG VADDISZNÓVAL IS ÖSSZEFUTOTT, EGY SIKLÓT TERELGETETT KI A KONYHÁBÓL, A RÓKÁK MEG KAJÁLJÁK A DIÓJÁT. ÚGY VÁLTUNK EL TŐLE, HOGY "ÚGYE LEJÖSSZ", NOS, BIZTOS, HOGY NEM. NEKÜNK IS VAN A DUNAKANYARBAN HASONLÓ TELEK, 30 NM-ES KISHÁZIKÓVAL, SZINTÉN A HEGYEN, ERDŐ MELLETT . AMIKOR A FIAM MÉG KISSRÁC VOLT, SŰRŰN JÁRTUNK KI ÉS AKKOR ÉN ILYENEKET NEM TAPASZTALTAM. MOST A FIAM+BARÁTNŐJE SZOKTAK HÉTVÉGEKEN KIMENNI, AZT MONDTA, HOGY A ZSALUGÁTER ÉS AZ ABLAK KÖZÉ FÉSZKELTEK A DARAZSAK. A SZOMSZÉD KÉT TELEK A KÉT NAGYNÉNIKÉMÉ, MONDJÁK, HOGY A VADAK A RENGETEG GYÜMÖLCSFÁT, SZŐLLŐT LETAROLJÁK, PEDIG VAN DRÓTKERÍTÉS A 3 TELKEN KÖRBE. A ZALAKAROSI BARÁTNŐMNEK NINCS KERÍTÉSE A HEGYEN. AZT MONDJA, HOGY A KÉT SZOMSZÉDJA NÉMET ÉS, HOGY EGYÉBKÉNT IS AZOKKAL VAN TELE A HEGY, DE ŐSSZEL HAZAMENNEK, CSAK NÉHÁNY ŐSLAKOS MEG Ő MARAD KINT TÉLEN IS. SZERET OTT LENNI. BIATORBÁGYRÓL KÖLTÖZÖTT LE ZALÁBA, ÉN MEG OTT SZÜLETTEM, BIZTOSAN EZÉRT LETTÜNK NAGYON JÓ BARÁTNŐK ???!!! PUXY |
Lukrécia Vendég |
#5042 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...2011-11-08 09:57#5041: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY... Hát igen. A természet gyönyörű. Mi azért költöztünk le Pestről, mert ezzel támogattuk a fiamék lakáshoz jutását, nekik legalább ne legyen gondjuk a kezdéssel. Sajnos iszonyatosan fiatalon halt meg autóbalesetben, 4 árvát hagyva maga után, így most már őket kell támogatnom, amíg élek. Ez nekem nem gond, csak egyre nehezebb. Vissza a természethez: a szarvasok engem is meglátogattak a nyáron, akkor kicsit kiakadtam, mert: feldúlták a veteményt, majdnem minden káposztának kiharapták a közepét, kidöntögették a paradicsompalántákat, kirángatták a céklát. Ami legjobban fájt, hogy a 3 éve ültetett facsemetéket rágták szét, némelyiken első termés volt. Na, ez nagyon rosszul esett, férjemmel tavasszal naponta nézegettük, hogy megmarad-e az a pár szem gyümölcs, ami képződött. Férjem halála miatt kicsit úgy éreztem, hogy az ő emlékét szentségtelenítették meg. Egy hozzáértő helybéli megmetszette a megtépázott fákat, meglátjuk, túlélik-e. Valamit jövőre ki kell találni, hogy ne jöjjenek be. Rókával már 2x találkoztam, mióta itt élünk. Pofátlanok. Megáll szembe velem és néz a pofámba. Mondom, szevasz, kis Vuk, erre köszönés nélkül elsétál. Találkoztam már nádifarkassal is a kertben, azt a fél falu üldözte, nagyon kártékony, már Toldi Miklós is megküzdött vele. Kicsit nagyobb, mint egy róka, kicsit őszesebb, de mégis nagyon hasonlít rá. Ha az ember szemtől szemben áll vele, akkor első látásra azt hiszi, hogy egy öreg rókát lát. Vaddisznó ide nem jön föl, fácánok viszont vannak. Azt is tudni mindig, ha orvvadászok az éjszaka folyamán elejtenek valami vadat. Ezt a helyiek mesélték, ill. mondták, hogy miről lehet tudni. Újabban állítólag nyíllal lövik ki a vadat, mert annak nincs hangja, mint a puskának. Az elejtett vadat a helyszinen kizsigerelik, hogy a fölösleges hulladékkal ne kelljen foglalkozni, ill. az a rapsichoz elvezetheti a vadőrt. Szóval a helyszínen marad a bél, meg a felhasználhatatlan egyéb, aminek még a súlya is tetemes. Kivilágosodik és akkor beindul a vadaknál az élelemszerzés. Itt a környéken a kánya az a madár, amelyik lecsap rá. Azt pedig látni, hallani, mikor a zsákmányt megtalálják és eszik. A kánya a környék dögkeselyűje. Tudnék még sok mindent mesélni, majd biztos fogok is, többen mondták már, hogy ki kéne adni könyvalakban. Lehet, hogy a magam szórakoztatására hideg téli estéken, mikor nincs mit csinálnom, a magam szórakoztatására fogok írogatni. Jó dolog, levezeti a felgyülemlett feszültséget. Mondanivalóm pedig mindig van. L
|
SZERÉNKE |
#5043 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...2011-11-08 10:00#5040: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY... LÁTOM, ITT VAGY ?! JA, AZT CSAK ÁTKÖLTÖTTEM EGY KÖZMONDÁSBÓL. REMÉLEM, HOGY E SZÉPSÉGES, BÉKÉS ŐSZI NAPHOZ HASONULNAK A FÓRUM-LÁTOGATÓK IS. A "KISHAVER" IS FÉLRETEHETNÉ VÉGRE A GYŰLÖLKÖDÉSÉT, AKÁR SAJÁT MAGÁT IS, A JOBBOLDALI FÓRUMRA, AMIT JAVALLOTTAM NÉKIE. MI SEM TOLAKODUNK ODA. AZ Ő VISELKEDÉSE FELÉR MÁR SOK-SOK RENDBELI BIRTOKHÁBORÍTÁSSAL, AMIÉRT POLT PETYA, AMILYEN AGILIS "GATYÁBAN" JÁR MANAPSÁG, MÉG BE IS CSUKATHATJA, HA FELJELENTJÜK. JOBB A BÉKESSÉG !!! |
Lukrécia |
#5044 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...2011-11-08 10:18#5043: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY... Igen, itt vagyok. Az előbb írtam is egy hosszút, ma jobb kedvem van, mint az elmúlt napokban általában. Ezt a majmot nem hiányolom, bár biztos hamarosan idedugja azt a retkest. Én változatlanul nm méltatom válaszra, mert attól tartok, hogy kihozza belőlem egyszer az állatot, pedig azt nem könnyű. Hogy én mennyire utálom az ilyen embertípust, nem is tudom elmondani. Volt nekem egy ilyen főnököm. Őrá mondta egy kolléga, hogy ez mekkora patkány, mire a másik, nem patkány, hernyó, a patkánynak van gerince. Milyen igaza volt. Azt hiszem, ezt pár héttel korábban már megírtam, de ismétlés a tudás anyja, vagy atyja? L. |
SZERÉNKE |
#5045 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...2011-11-08 10:43IGAZAD VAN, ANNÁL IS INKÁBB, MERT A FIDESZ EGYFOLYTÁBAN CSAK ISMÉTELT, ISMÉTELT, MINT A PAPAGÁJ, EL IS HITTÉK A ZEMBEREK, HASZNOS VOLT. ANNYISZOR ORDÍTOZTÁK, HOGY NEM CSODA. A SZOCIK PEDIG ELMONDTÁK 1X2X, OSZT JÓNAPOT, ELLETT A VÉGE. IGEN, ITT JÓL LÁTHATÓ VOLT AZ INTELLIGENCIA ÉS AZ ÜVÖLTÖZŐ, FÁBA SZORULT FÉREG " ESETE... |
egy nyitott szemmel járó |
#5046 T. Kiscicák !2011-11-08 11:05Kedves KISCICÁK! Remélem hölgyek vagytok, kézcsók. Amit a Fidesz elkövetett ellenzékként a kormány és ezáltal az ország rovására, az utóbbi négy éven keresztül, nap, mint nap, az a sértettségükből fakadt, és a természetükkel lett fűszerezve. Már valóban azt lehetett gondolni, hogy ezek tudnak valami okosságot, mert végig ezt sugallták. No, így nem volt nehéz maguk mellé állítani a zembereket, a nap, mint nap agyon ótvarolt kormánnyal szemben. Sajnos, az MSZP ezt a helyzetet rosszul kezelte, mert egyszerűen nem ilyenek és a folytonos védekezésre kényszerítés pedig ezt eredményezte, amit. SOSEM JÖN JÓKOR, DE A VILÁGVÁLSÁG ÉPPEN A LEGVÉGÉN, AZ AMÚGY IS LEJÁRATOTT KORMÁNY PECHÉRE, A LEHETŐ LEGROSSZABBKOR JÖTT. Bízom Gyurcsányban, ő nagyformátumú politikus, és meglehetősen okos ember, aki fel tudja venni velük szemben a kesztyűt, ami már -úgy néz ki- nem is lesz oly nehéz. EZT ŐK IS PONTOSAN TUDJÁK MÁR. Üdv. |
Lukrécia |
#5047 Re: T. Kiscicák !2011-11-08 11:12#5046: egy nyitott szemmel járó - T. Kiscicák ! Remélem, igazad lesz és a DK megerősödik és méltó ellenzéke lesz ennek a rohadt bandának, bár ők Kötél Laca elvtárssal az élen mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez ne valósulhasson meg. Nekem Mesterházi nagyon nagy csalódás. A másik kérdésedre: igen, hölgycicák vagyunk, de ilyen névvel, mint Szerénke és Lukrécia mik is lehetnénk mások? |
SZERÉNKE |
#5048 Re: Re: T. Kiscicák !2011-11-08 11:57#5047: Lukrécia - Re: T. Kiscicák ! HELLO, LUKRÉCIA KISCICA ! NE LEGYÉL ILY SZIGORÚ EGY NYITOTT SZEMMEL JÁRÓVAL !!! A DK PEDIG MEG FOG ERŐSÖDNI, SEMMI KÉTSÉG, ÉS A LEGNAGYOBB ELLENFELE LESZ A FITYESZNEK. MESTERHÁZY PEDIG NYALVÁN A SAJÁT POZÍCIÓJÁT FÉLTI, MINT GYURCSÁNNYAL SZEMBEN MINDENKI. ÉN JOBBAN ÖRÜLTEM VOLNA, HA NAGYPÁRTKÉNT EGYÜTT MARADNAK, MERT A KISPÁRT AZ KISPÁRT, BÁR, A KISGYEREK IS KISGYEREK. HA A VÁLASZTÁSOK ALKALMÁVAL ÖSSZEFOGNAK, AMI VALÓSZÍNŰSÍTHETŐ (GYURCSÁNY -SAJÁT SZAVAIVAL- "SZERETEM AZ MSZP-T" MONDÁ), AKKOR AZ MAJDNEM UGYANAZ. NEKEM EZ A CÉCÓ, HOGY KILÉPETT, MEGALAKULT, NEM GÖMBÖLYŰ. AZ MEG NEM IS VOLT VÁRHATÓ AZ ELFOGULATLAN ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKÉTŐL, HOGY KORREKTÜL KEZELJE A DK- ÜGYET. ILYEN EMBER, INKÁBB "NEM TUD" A SZABÁLYZATRÓL, CSAK NE HOGY KEDVEZZEN GYURCSÁNYÉKNAK. SZÁMOMRA ÉPPEN EZÉRT UNDORÍTÓAK, MERT NEM TUDNAK FELÜLKEREKEDNI A GYŰLÖLETÜKÖN, JÓ LENNE, HA AZZAL VENNÉK FEL A HARCOT EBBEN A NAGY HÁBORÚBAN, AMIT VÍVNAK. |
SZERÉNKE |
#5049 Re: TISZTELT URAM !!!.2011-11-08 12:00#5046: egy nyitott szemmel járó - T. Kiscicák ! ÜDVÖZÖLLEK A "KISCICÁK" FÓRUMÁN, A DEMOKRÁCIA JEGYÉBEN !!! miaú.... ÉLJEN A BALOLDAL ÉS GYURCSÁNY FERENC !!! |
Vendég |
#5050 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...2011-11-08 12:30Én sem tudom elmondani, hogy mennyire utálom a büdöskomcsi féreg-fajtádat. Ha zongorázni tudnám, akkor Liszt Ferenc elbújhatna mellettem. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1292 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
326 Létrehozva: 2024-10-16
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6679 Létrehozva: 2023-07-26
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
160 Létrehozva: 2024-10-17
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
113 Létrehozva: 2024-10-08
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5051 Létrehozva: 2024-06-21
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
96 Létrehozva: 2024-10-20
Péteriben sebesség korlátozás a Petőfi utcában
94 Létrehozva: 2024-10-08
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
93 Létrehozva: 2024-10-07
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
341 Létrehozva: 2021-12-02
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
76 Létrehozva: 2024-10-13
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
73 Létrehozva: 2024-11-03
Adózás könnyítése
46 Létrehozva: 2024-09-19
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
42 Létrehozva: 2024-11-02
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
35 Létrehozva: 2024-10-31
Kerékpárutat Náraiba
230 Létrehozva: 2024-07-08
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
892 Létrehozva: 2024-03-21
Drosztengedélyek maximalizálása
30 Létrehozva: 2024-09-19
Nyilatkozat a gyűlöletbeszéd ellen
48 Létrehozva: 2024-10-03
Halasszák el a Rádió stúdiópalotájának bontását!
244 Létrehozva: 2024-08-26