Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

2011-11-08 08:21

Jó reggelt, Szerénke!
Itt nálunk napsugaras a reggel, vídáman csiripelnek a nem költöző madarak. Kedvenc vörösbegyemnek vittem az etetőbe magokat, egészen közelről nézte, hogy mit csinálok. Amikor kiraktam, beszélgettem vele, és szinte azt láttam, a szemében, hogy azt kérdezi, hogy mikor megyek már, hogy ő ehessen? Olyan szép kis madarak. Esténként, a szürkületben megérkeznek a kert végébe a szarvasok, körülnéznek majd legelésznek. Vannak vagy 40-en. A kert végében folyik a falu patakja, ami egy halastóban ér véget. A tó másik oldalán egy nagy rét van, meg egy kisebb csalitos. Szerénke, hogy Te mennyi mezei egeret meg pockot tudnál itt szedni, Neked is jó világ lenne!
Az úton a szomszéd faluba menet száguldoznak az autók, ilyenkor az ittlakók kórusban kiáltják, hogy "Hülye F..eszes..." Szóval mindenkinek kezd velük telelenni a hócipője.
Most itthagylak, mert megyek kirakni a kukát, szemetes nap van.
Üdv. L.

Válaszok

SZERÉNKE

#5041 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...

2011-11-08 09:36:35

#5039: Lukrécia -

HALI, LUKRÉCIA !!!  ITT IS MEGLEPŐEN GYÖNYÖRŰ AZ IDŐ, ÚGY HÍRLIK, HOGY PÉNTEKEN VÉGE SZAKAD. KÁÁÁR..     A ZALAKAROSI BARÁTNŐM IS MESÉLT HASONLÓKAT, MINT TE, NEKI A HEGYEN VAN A KECÓJA ÉS MÉG VADDISZNÓVAL IS ÖSSZEFUTOTT, EGY SIKLÓT TERELGETETT KI A KONYHÁBÓL, A RÓKÁK MEG KAJÁLJÁK A DIÓJÁT.  ÚGY VÁLTUNK EL TŐLE, HOGY  "ÚGYE LEJÖSSZ",   NOS,  BIZTOS, HOGY NEM.   NEKÜNK IS VAN A DUNAKANYARBAN HASONLÓ TELEK, 30 NM-ES KISHÁZIKÓVAL, SZINTÉN A HEGYEN, ERDŐ MELLETT . AMIKOR A FIAM MÉG KISSRÁC VOLT, SŰRŰN JÁRTUNK KI ÉS AKKOR ÉN ILYENEKET NEM TAPASZTALTAM. MOST A FIAM+BARÁTNŐJE SZOKTAK HÉTVÉGEKEN KIMENNI, AZT MONDTA, HOGY A ZSALUGÁTER ÉS AZ ABLAK KÖZÉ FÉSZKELTEK A DARAZSAK. A SZOMSZÉD KÉT TELEK A KÉT NAGYNÉNIKÉMÉ, MONDJÁK, HOGY A VADAK A RENGETEG GYÜMÖLCSFÁT, SZŐLLŐT LETAROLJÁK, PEDIG VAN DRÓTKERÍTÉS A 3 TELKEN KÖRBE. A ZALAKAROSI BARÁTNŐMNEK NINCS KERÍTÉSE A HEGYEN. AZT MONDJA, HOGY A KÉT SZOMSZÉDJA NÉMET ÉS, HOGY EGYÉBKÉNT IS AZOKKAL VAN TELE A HEGY, DE ŐSSZEL HAZAMENNEK, CSAK NÉHÁNY ŐSLAKOS MEG Ő MARAD KINT TÉLEN IS. SZERET OTT LENNI.   BIATORBÁGYRÓL KÖLTÖZÖTT LE ZALÁBA, ÉN MEG OTT SZÜLETTEM,  BIZTOSAN EZÉRT LETTÜNK NAGYON JÓ BARÁTNŐK ???!!!  PUXY