Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy nyitott szemmel járó

#5046 T. Kiscicák !

2011-11-08 11:05

Kedves KISCICÁK! Remélem hölgyek vagytok, kézcsók. Amit a Fidesz elkövetett ellenzékként a kormány és ezáltal az ország rovására, az utóbbi négy éven keresztül, nap, mint nap, az a sértettségükből fakadt, és a természetükkel lett fűszerezve. Már valóban azt lehetett gondolni, hogy ezek tudnak valami okosságot, mert végig ezt sugallták. No, így nem volt nehéz maguk mellé állítani a zembereket,  a nap, mint nap agyon ótvarolt kormánnyal szemben. Sajnos, az MSZP ezt a helyzetet rosszul kezelte, mert egyszerűen nem ilyenek és a folytonos védekezésre kényszerítés pedig ezt eredményezte, amit. SOSEM JÖN JÓKOR, DE A VILÁGVÁLSÁG ÉPPEN A LEGVÉGÉN, AZ AMÚGY IS LEJÁRATOTT KORMÁNY PECHÉRE, A LEHETŐ LEGROSSZABBKOR JÖTT. Bízom Gyurcsányban, ő nagyformátumú politikus, és meglehetősen okos ember, aki fel tudja venni velük szemben a kesztyűt, ami már -úgy néz ki- nem is lesz oly nehéz. EZT ŐK IS PONTOSAN TUDJÁK MÁR. Üdv.

Válaszok

Lukrécia

#5047 Re: T. Kiscicák !

2011-11-08 11:12:18

#5046: egy nyitott szemmel járó - T. Kiscicák ! 

Remélem, igazad lesz és a DK megerősödik és méltó ellenzéke lesz ennek a rohadt bandának, bár ők Kötél Laca elvtárssal az élen mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez ne valósulhasson meg. Nekem Mesterházi nagyon nagy csalódás.

A másik kérdésedre: igen, hölgycicák vagyunk, de ilyen névvel, mint Szerénke és Lukrécia mik is lehetnénk mások?

SZERÉNKE

#5049 Re: TISZTELT URAM !!!.

2011-11-08 12:00:14

ÜDVÖZÖLLEK A  "KISCICÁK" FÓRUMÁN,  A DEMOKRÁCIA JEGYÉBEN !!!  miaú....  ÉLJEN A BALOLDAL ÉS GYURCSÁNY FERENC !!!

Vendég

#5052 Re: T. Kiscicák !

2011-11-08 12:42:56

#5046: egy nyitott szemmel járó - T. Kiscicák ! Bízom Gyurcsányban, ő nagyformátumú politikus,

Tényleg nagyformátumú... Például nélküle nem jöhetett volna létre a Fidesz 2/3-os többsége.  Én is bízom benne... vagyis, hogy az új pártjával sikerül végképp szétvernie az egész úgynevezett baloldal maradékát.  Ebben 2010 óta is nagyon jó munkát végzett, ehhez legalább tényleg van tehetsége.

Vendég

#5054 Re: T. Kiscicák !

2011-11-08 13:33:54

Látod, nyitott szemmel járó Barátom, hogy az ellenség itt ólálkodik a fórumon? Van egy különösen aljadék kétlábú, akinek az összes öröme a büdöskomcsizás, nem érti meg, hogy nincs itt keresnivalója. Na, ezektől fogunk megszabadulni, remélem, minél előbb. Azt írja, hogy ha a különbséget zongorázni tudná, hogy  idézem, "ha a különbséget zongorázni tudná, mennyire utálja a büdöskomcsi férgeket, Liszt Ferenc elbújhatna mögötte". Hát én azt mondom, hogy még a kutyám is jobb nála, tehát még a kutyám mögött sem bújhatna el. No, de mindegy, az ember megnézi, kit választ vitapartnernek. Látod, nyitott szemmel járó Barátom, ezt a levelet Neked írom és nem fog beletelni 10 perc, magáénak érzi és válaszol rá. Hogy nem kérdezte senki, az teljesen mellékes. Na, én ezt az állatfajtát útálom. Nem kicsit, nagyon.