Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Józan

#5230

2011-11-11 21:59

Nevetséges, hogy a közvélemény kutatók 1000 személy megkérdezése alapján ítélik meg a népszerűségét egy-egy pártnak vagy személynek. Ajánlom mindenki figyelmébe a webszolga/választás szavazásának jelenlegi állását! Most 65 ezer szavazat körül adtak le, és az MSZP vezet fölényesen, a Fidesz a 2. helyen van, és a DK a 3. helyezett.

Válaszok

EGY CSÓRÓ DEMOKRATA

#5231 Re : EZ A VALÓ VILÁG , 1, AZ MSZP, 2 AZ ÖR-DESZ, 3. A DK .

2011-11-11 22:45:40

#5230: Józan - EL IS HISZEM,  HOGY AZ ÖREG DEMOKRATÁK SZÖVETSÉGE HÁTRAFELÉ TIPEG, LÉP MAJD NAGYOBBAT IS..

A FENTI SORREND MÁR KÖZELEBB ÁLL AZ IGAZSÁGHOZ, MINT AZ  1000-1500 FŐ  MEGKÉRDEZETT VÁLASZA.  ELŐSZÖR IS, MERT BAROMI KEVÉS,  MÁSODSZOR PEDIG,   HÁÁÁT, VANNAK AGGÁLYAIM,  HOGY EGYÁLTALÁN MERNEK-É  "VALÓS" VÁLASZT ADNI ???  NO,  DE MAJD EZ IS KI FOG DERÜLNI,  ELŐBB  VAGY UTÓBB.  AZT A KÖVETKEZTETÉST BÁRMIBŐL LEVONNI,  HOGY A FIDESZ VEZET,   MÁR EGY 2 ÉVES GYERMEK SEM HINNÉ EL.  CSAK GONDOLJUNK AZ IDŐKÖZI VÁLASZTÁSOKRA, EL SEM MENNEK SZAVAZNI AZ EMBEREK, CSAK A ZEMBEREIK, AZ PEDIG  -AZ OTTHON MARADOTTAKKAL EGYÜTT-  20-25 SZÁZALÉK,  A ROKONOK, BARÁTOK ÉS A FELSŐBB TEHETŐS RÉTEG,  AZ A BIZONYOS 20 % KEDVEZMÉNYEZETT.  A FIDESZ GAZDASÁGPOLITIKÁJA KIFEJEZETTEN SZEGÉNY ELLENES ÉS OLY SOKSZOR LEÍRTUK, HOGY ORSZÁGUNK LAKOSSÁGÁNAK HÁROMNEGYEDE BIZONY KÖZÉJÜK TARTOZIK, ENNEK A RÉTEGNEK A FELE PEDIG A MÉLYSZEGÉNYSÉGBE, VAGY A HATÁRÁN ÉLDÖGÉL.  EZÉRT  HIHETETLENEK  A KÖZV.KUTATÁSI EREDMÉNYEK !!!  HOL VAN OLYAN SZEGÉNYEMBER,  AKI EGY  GAZDAGOKAT TÁMOGATÓ PÁRTRA SZAVAZ,  ÉS MIÉRT SZAVAZZON RÁJUK,  AMIKOR AZOK VASTAGON LESAJNÁLJÁK ŐKET,  ÉS MAJDNEM MINDEN INTÉZKEDÉSÜK  MÁZSÁS SÚLYKÉNT NEHEZEDIK RÁJUK.  AZÉRT ENNYIRE NEM KELLENE LENÉZNI BENNÜNKET, HOGY MÉG AZT SEM TUDJUK MI A JÓ NEKÜNK,  CSAK, MERT CSÓRÓK VAGYUNK.  TUDJUK, HOGY EGY EMBER ANNYIT ÉR, AMENNYI A VAGYONA, - SZERENCSÉRE, CSAK A ÖR-DESZES LÁZÁR JÁNOS FRAKCIÓVEZETŐ NAGYÚR ÉS TSAI. SZERINT.


Vendég

#5232 Re:

2011-11-12 01:03:15

#5230: Józan - Nevetséges, hogy a közvélemény kutatók 1000 személy megkérdezése alapján ítélik meg a népszerűségét egy-egy pártnak vagy személynek

Az a nevetséges, ti mocskos büdöskomcsi férgek, hogy bár halvány segédfogalmatok sincs a valószínűségszámításról és a statisztikáról, de azért ilyeneket ugattok itt. :D   Ha az 1000 embert megfelelően (vagyis a teljes sokaság jellemzőit leképező módon) választják ki, akkor a statisztikai hiba 2,5% 8 millió emberre vetítve.

Az akármilyen webszavazás meg nem mond semmit semmiről, csak esetleg arról, hogy melyik párttal szimpatizálók látogatnak az adott lapra vagy melyik párttal szimpatizálók valamelyike veszi a fáradságot, hogy írjon egy triviális programot, amellyel lead pár tízezer szavazatot.