Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

SZERÉNKE

#5226 Re: Re: Re: Re: Egy vélemény, AMI HÁRMAT ÉR....

2011-11-11 15:44

#5225: - Re: Re:  A BALOLDAL SZEMÉLYENKÉNT 3X ANNYIT ÉR....

ELÉGGÉ NAGY BAJ AZ,  HOGY NEM  EMBERRE SZABOTT A SZAVAZAT,  AKKOR NEM ITT TARTANÁNK,  MERT A MAGADFAJTA KIESNE A SZÓRÁSBÓL !!!  ÖRÜLÖK, HOGY  LEGALÁBB NEVETSÉGESNEK TARTASZ, MERT ÉN TÉGED SEMMINEK, ZÉRÓ A KÖBÖN.


Vendég

#5227 5220-ra

2011-11-11 15:59

El vagy tévedve öreg! Én írtam a 1518-at. Sem nem nyáladzottam, sem nem gyalázkodtam benne. Olyan TÉNYEKET soroltam fel, amelyeket grafikonnal is szemléltetni lehetne.
Jó lenne, ha a saját bejegyzéseidet felismernéd, és sem a stílust, sem a tartalmat nem kennéd másra!
Egyre biztosabb vagyok abban, hogy neked ez az oldal biztosítja a kenyérkeresetet. Tény, hogy sokat "dolgozol". Így biztosan nagyon sokat keresel, s élvezheted a 16%-os adókulcs jótékony hatását. /Mármint amit rád gyakorol, nem amit a többségre./

Vendég

#5228 Re: Re: Re: Re: Re: Egy vélemény, AMI HÁRMAT ÉR....

2011-11-11 16:28

#5226: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Egy vélemény, AMI HÁRMAT ÉR....

Szerintem is elég baj, hogy nem emberre szabott a szavazat, mert akkor a büdöskomcsi férgek nem szavazhatnának. Mint például te.

FRISS: eltűnik a fi-desz, helyette lesz az ör-desz

#5229 Re: Re: : minden fidesz vélemény nullát ér, ezért megalakul helyette az ÖRDESZ.

2011-11-11 17:51

#5228: - Re: Re: Re:        Egy fideszes,    Akinél  HÁROMSZOR többet ér minden magyar állampolgár...

Pöcsike, kapd be az általad büdöskomcsiknak nevezettek f.rkát,  bőnyállal és szákszájjall,  legalább ehhez értsél,  ne csak a fidesz se.gnyalásához,  legyél úriember,  egy párttatlan kiskatona,  ha mán a  KÖZPÉNZBŐL fizetnek..

Józan

#5230

2011-11-11 21:59

Nevetséges, hogy a közvélemény kutatók 1000 személy megkérdezése alapján ítélik meg a népszerűségét egy-egy pártnak vagy személynek. Ajánlom mindenki figyelmébe a webszolga/választás szavazásának jelenlegi állását! Most 65 ezer szavazat körül adtak le, és az MSZP vezet fölényesen, a Fidesz a 2. helyen van, és a DK a 3. helyezett.
EGY CSÓRÓ DEMOKRATA

#5231 Re : EZ A VALÓ VILÁG , 1, AZ MSZP, 2 AZ ÖR-DESZ, 3. A DK .

2011-11-11 22:45

#5230: Józan - EL IS HISZEM,  HOGY AZ ÖREG DEMOKRATÁK SZÖVETSÉGE HÁTRAFELÉ TIPEG, LÉP MAJD NAGYOBBAT IS..

A FENTI SORREND MÁR KÖZELEBB ÁLL AZ IGAZSÁGHOZ, MINT AZ  1000-1500 FŐ  MEGKÉRDEZETT VÁLASZA.  ELŐSZÖR IS, MERT BAROMI KEVÉS,  MÁSODSZOR PEDIG,   HÁÁÁT, VANNAK AGGÁLYAIM,  HOGY EGYÁLTALÁN MERNEK-É  "VALÓS" VÁLASZT ADNI ???  NO,  DE MAJD EZ IS KI FOG DERÜLNI,  ELŐBB  VAGY UTÓBB.  AZT A KÖVETKEZTETÉST BÁRMIBŐL LEVONNI,  HOGY A FIDESZ VEZET,   MÁR EGY 2 ÉVES GYERMEK SEM HINNÉ EL.  CSAK GONDOLJUNK AZ IDŐKÖZI VÁLASZTÁSOKRA, EL SEM MENNEK SZAVAZNI AZ EMBEREK, CSAK A ZEMBEREIK, AZ PEDIG  -AZ OTTHON MARADOTTAKKAL EGYÜTT-  20-25 SZÁZALÉK,  A ROKONOK, BARÁTOK ÉS A FELSŐBB TEHETŐS RÉTEG,  AZ A BIZONYOS 20 % KEDVEZMÉNYEZETT.  A FIDESZ GAZDASÁGPOLITIKÁJA KIFEJEZETTEN SZEGÉNY ELLENES ÉS OLY SOKSZOR LEÍRTUK, HOGY ORSZÁGUNK LAKOSSÁGÁNAK HÁROMNEGYEDE BIZONY KÖZÉJÜK TARTOZIK, ENNEK A RÉTEGNEK A FELE PEDIG A MÉLYSZEGÉNYSÉGBE, VAGY A HATÁRÁN ÉLDÖGÉL.  EZÉRT  HIHETETLENEK  A KÖZV.KUTATÁSI EREDMÉNYEK !!!  HOL VAN OLYAN SZEGÉNYEMBER,  AKI EGY  GAZDAGOKAT TÁMOGATÓ PÁRTRA SZAVAZ,  ÉS MIÉRT SZAVAZZON RÁJUK,  AMIKOR AZOK VASTAGON LESAJNÁLJÁK ŐKET,  ÉS MAJDNEM MINDEN INTÉZKEDÉSÜK  MÁZSÁS SÚLYKÉNT NEHEZEDIK RÁJUK.  AZÉRT ENNYIRE NEM KELLENE LENÉZNI BENNÜNKET, HOGY MÉG AZT SEM TUDJUK MI A JÓ NEKÜNK,  CSAK, MERT CSÓRÓK VAGYUNK.  TUDJUK, HOGY EGY EMBER ANNYIT ÉR, AMENNYI A VAGYONA, - SZERENCSÉRE, CSAK A ÖR-DESZES LÁZÁR JÁNOS FRAKCIÓVEZETŐ NAGYÚR ÉS TSAI. SZERINT.


Vendég

#5232 Re:

2011-11-12 01:03

#5230: Józan - Nevetséges, hogy a közvélemény kutatók 1000 személy megkérdezése alapján ítélik meg a népszerűségét egy-egy pártnak vagy személynek

Az a nevetséges, ti mocskos büdöskomcsi férgek, hogy bár halvány segédfogalmatok sincs a valószínűségszámításról és a statisztikáról, de azért ilyeneket ugattok itt. :D   Ha az 1000 embert megfelelően (vagyis a teljes sokaság jellemzőit leképező módon) választják ki, akkor a statisztikai hiba 2,5% 8 millió emberre vetítve.

Az akármilyen webszavazás meg nem mond semmit semmiről, csak esetleg arról, hogy melyik párttal szimpatizálók látogatnak az adott lapra vagy melyik párttal szimpatizálók valamelyike veszi a fáradságot, hogy írjon egy triviális programot, amellyel lead pár tízezer szavazatot.

Evangélista

#5233 Re: Re:

2011-11-12 02:26

#5232: - Re:

Egy tisztességes magyar nem komcsizik!Különbséget tud tenni a mai élete és a régi rendszerbeli élete között!!!Ezt a nyomort az emberek milliói nem akarták!Lehet,hogy Neked megszaladt és tetszik ami az országunkban folyik!Matekból jó vagy csak a leképező módon való kiválasztás nem tökéletes!!!Benne vagyok az ezerben,de az" elvárásoknak" megfelelően válaszolok.Ebben a nagy demokráciában hülye azért nem vagyok!Téged is lehallgatnak és beazonosítanak!Ha nagyon kíváncsiak Rád!


Vendég

#5234 Statisztikai hiba: csak 2,5%?

2011-11-12 09:07

"....Ha az 1000 embert megfelelően (vagyis a teljes sokaság jellemzőit leképező módon) választják ki, akkor a statisztikai hiba 2,5% 8 millió emberre vetítve."

Többször kértük, ne gyalázkodj - esetleg használj ismétlőjelet- megint így kezdődött a bejegyzésed, amelyikből idéztem.

Ettől függetlenül, néhány kérdés:
- A fejtágító szemináriumokat nem számítva, téged nem ugyanolyan iskolában képeztek, mint az országban mindenkit? Ha igen a válaszod, akkor tudomásul kell venned, hogy a tudásalapunk azonos. Az pedig már régen kiderült, hogy az elvont gondolkodási szinted sehol nem áll.
- Magad írod, hogy "megfelelően" kiválasztott csoport adja a választ. Hogyan? Telefonon, internet segítségével? Személyesen felkereséssel? De sok embernek nincs távkommunikációs lehetősége /soknak lakása sem/! Akkor ez a -becslésem szerint - 1,5 millió ember "kimarad" a válaszadásból. Maradna a személyes megkeresés. Talán nyilvántartást vezetnek arról,hogy ki melyik réteghez tartozik? Az jó. El tudom képzelni, mikor a kérdező egy szegény sorsú településen szelektál! A többi stimmel... Avagy a fenti réteggel a választásokon sem kell számolni, ezért kérdezni sem fontos őket?
- Igazat adva az előttem szólónak..... "hülye azért nem vagyok",.... amikor válaszolni kell.

Így is bejön a 2,5%?
Józan

#5235 Re: Re:

2011-11-12 10:48

#5232: - Re:  

 Ide figyelj büdöskomcsizó! Szögezzük le először is, hogy a jóanyád az.

Gondolkozz el először is azon (ha egyáltalán képes vagy még rá), hogy a közvélemény kutatóknak miért nem mondják meg a kérdezettek, hogy melyik pártot választanák. Azt pedig nem hiszem, hogy a www.webszolga.hu/valasztas bármelyik párt szimpatizánsainak a lapja. Azt pedig a narancsosokról a jelenlegi állás szerint semlehet elképzelni, hogy nem ragadnak meg minden lehetőséget pártjuk népszerűsítésére, tehát ha valakik, akkor ők veszik a fáradtságot és folyamatosan nyomnák a szavazógombot, de pechükre csupán 1x van rá lehetőség. (A jelenlegi szavazatok szerint egyre nagyobb a Fidesz lemaradása!)


Vendég

#5236 Re: Re: Re:

2011-11-12 13:57

#5233: Evangélista - Re: Re: Egy tisztességes magyar nem komcsizik

Tévedés. Pont ellenkezőleg, egy tisztességes magyar komcsizik igazán. Azok pedig akiket büdöskomcsinak nevez, azok nem tisztességesek, bár sajnos valószínűleg magyarok.


Vendég

#5237 Re: Statisztikai hiba: csak 2,5%?

2011-11-12 14:08

#5234: - Statisztikai hiba: csak 2,5%? a tudásalapunk azonos

Bruhaha, büdöskomcsi féreg... :D  Bruhaha, de nagyon.

"Maradna a személyes megkeresés."

Valóban, ezt is csinálják a minta egy részében, bár a költségek miatt a telefonos kérdezés a jellemző.


Vendég

#5238 Re: Re: Re:

2011-11-12 14:32

#5235: Józan - Re: Re:

Ide figyelj, büdöskomcsi féreg!

Ja, biztos rettegnek a Zorbántól, azért nem mondják meg. :)))

Ami pedig a webes szavazásokat illeti, semelyik sem lehet megbízható semmilyen szempontból, hiszen a minta összetétele ismeretlen és garantáltan nem reprezentatív a teljes választóközönségre nézve.

Józan

#5239 Re: Re: Re: Re:

2011-11-12 15:42

#5238: - Re: Re: Re:  

 Csúszó-mászó hosszúnyelvű alattvaló! Azt hiszed, hogy dícséretet kapsz ezekért a beírásokért a kis törpétől? Nagyot fogsz csalódni, ha erre számítasz.

Arra viszont kíváncsi lennék, hogy mitől van az az indulat, hogy aki józanul, elfogulatlanul nem a fideszt dicsőíti, hanem a valóságról őszintén beszél, miért kell azonnal komcsinak nevezni, és feltételezni a baloldali elfogultságot, sőt letámadni, le büdöskomcsizni. Ilyeg agresszió nem vezet jóra.

Én nem írtam, hogy a webes szavazások eredménye tuti, csupán azt, hogy sokkal jobban tükrözi a valóságos helyzetet, mint az 1000 főt megkérdező közvéleménykutatások. Ezt viszont nem lehet kétségbe vonni. A miértjét a büdöskomcsizóknak felesleges indokolni.


Vendég

#5240 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-11-12 16:08

#5239: Józan - Re: Re: Re: Re:

Csak nem magadról írtad, hogy "józanul, elfogulatlanul nem a fideszt dicsőíted és a valóságról őszintén beszélsz", te  alantas, undorító büdöskomcsi féreg? :D

"hogy sokkal jobban tükrözi a valóságos helyzetet, mint az 1000 főt megkérdező közvéleménykutatások. Ezt viszont nem lehet kétségbe vonni."

Bruhahaha, megint és sokáig... :)    Itt most csak két eset lehetséges:

1/ nem vagy képes felfogni a matematikai statisztikának a legalapvetőbb és legnyilvánvalóbb tételeit

2/ felfogod, de szépen hazudozol magadnak és a társaidnak, mert attól érzed jobban magadat

Az első esetben ezt az oldalt tudnám ajánlani első olvasmánynak:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Statisztikai_mintav%C3%A9tel

A közvéleménykutásoknál vagy "rétegzett mintavételt" vagy "többlépcsős csoportos mintavételt" alkalmaznak. Igény esetén elmagyarázom, hogy ezeknek mi a lényege, de ahhoz előbb az itt leírt alapdolgokkal kellene tisztába jönnöd.

Lukrécia

#5241 Re: Re: Re: Re: Re: Egy vélemény, AMI HÁRMAT ÉR....

2011-11-12 16:31

#5226: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Egy vélemény, AMI HÁRMAT ÉR....  

 Szevasz, Szerénke! Ide nem írok, mert megfogadtam, Téged üdvözöllek csak.

Üdv.

L.

SZERÉNKE

#5242 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Egy vélemény, AMI HÁRMAT ÉR....

2011-11-12 18:10

#5241: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Egy vélemény, AMI HÁRMAT ÉR....

SZIA LUKRÉCIA, ÉN SEM ERŐLTETEM AGYON MAGAM, BELEFÁRADTAM. ÜDV.: SZ.

reálisan

#5243 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, MÁR ÉRIK.

2011-11-12 18:14

#5236: - Re: Re: Re:

te elmeháborodott ör-desz bérenc, fizetett kutya !!!!!!!

Lukrécia
Vendég

#5244 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Egy vélemény, AMI HÁRMAT ÉR....

2011-11-12 18:14

#5242: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Egy vélemény, AMI HÁRMAT ÉR....  

 Tudod, ez a fórum hű tükörképe annak, ami az országban folyik. Van egy tisztességes réteg kisebbség, aki megpróbál észérvekkel vitatkozni. Aztán van egy másik réteg, aki a lelke mélyén egyetért a tisztességes ellenzékkel, de fél, nem mer vitatkozni. Aztán van még az a réteg, aki ma már az ellenzék felé hajlik, de még nem meri bevallani, szégyenli a hiszékenységét. Ezek után van egy réteg, akit nem érdekel az egész. Ezek után jön a maradék: Ez már jobb oldalról. Ez is többfelé osztható: van a szélsőjobb, amely többirányú: pl. Vona, Csurka, stb... És maradt a  végére a büdöskomcsizó réteg, aki ész nélkül nyomja a sódert valószínűleg havi fixért a kormány mellett. Ez az eszetlen is olyan, mint mikor a Szíjgyártó elkezdi az nemlétező eszét osztani, mikor hivatását gyakorolja, vagy interjút ad. Szegényt úgy bele szokták zavarni, hogy a végén azt sem tudja, hol van a kijárat.

Miután ezen a fóeumon nem tudok úgy eszmét cserélni, hogy egy hívatlan senkiházi bele ne böfögjön abba, amit mondok, nem adok neki lehetőséget a böfögésre. Gondolom, nem fog eltelni 5 perc sem és már itt fogja enni a fene, úgyhgy én kilépek.

Jó éjt. 


Vendég

#5245 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, MÁR ÉRIK.

2011-11-12 18:19


Vendég

#5246 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Egy vélemény, AMI HÁRMAT ÉR....

2011-11-12 18:21

#5244: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Egy vélemény, AMI HÁRMAT ÉR....

Ajánlom neked is a statisztikai mintavétel alapelveinek tanulmányozását.  Bocsánat, hogy 7 perc volt, nem 5.

Lukrécia

#5247

2011-11-12 18:23

Szerénke!
Mindjárt húzzák a lottót! Ha abba is így beletrafálok!....

Józan

#5248

2011-11-12 19:32

Nekem elegem van ebből a "büdöskomcsi féreg" szövegből. Biztosan annyiszor nyalhat be a kis törpének ahányszor ezt leírja. Mint látható rohama van a hosszúnyelvűnek, és láthatóan élvezi is.
Na visz lát. (Egyébként nem szorulok statisztikából sem és matematikából sem kioktatásra!)

Vendég

#5249 Re:

2011-11-12 20:05

#5248: Józan - Egyébként nem szorulok statisztikából sem és matematikából sem kioktatásra!

Rászorulnál, büdöskomcsi féreg, de nyilván nem lennél képes felfogni valamennyire is nemtriviális dolgokat. Na, akkor erről ennyit.


Vendég

#5250

2011-11-12 20:35

Büdöskomcsi ::::))))) DDDDD;;; és minden, amiről felismerhető vagy.
Ne haragudj, hogy felizgatott állapotodban zavarlak, a levelem gyakorlatilag nem neked szól, hanem az általad ócsárolt nyugger, b.komcsi stb. embereknek.
Ha eszed lenne, vélhetőleg látnád, hogy ez az oldal azokról az emberekről szól, akik semmi mást nem akarnak, mint nyugodt,tisztességes életet, kiszámítható jövőt és általában félelem nélkül élni.
Ezen az oldalon nincs Rákosi, Kádár, vagy a preferált kommunizmus.
A bal oldal az egyszerű emberek csoportosulása és nem pártválasztás. Az a tény, hogy a nép két alkalommal a szocikat választotta, azt jelenti, hogy úgy érezték, hogy kevesebbet hazudtak. Így is volt.
Nekünk nem a Gyurcsány a fontos, hanem amit képviselt. A hibáira ellenére is.
A statisztikára vonatkozó "eszmefuttatásaid" érdekesek, de nem mérvadók. A reprezentatív merítések jól alkalmazhatók egy zsák gabonára, de nem egy embercsoportra. A szubjektív válaszadás pontosan a z általad favorizált O.Viktornak okozott gondot, amikor azt mondta, hogy elege van abból, hogy a népszerűségi listákat rendre vezetik, de a választásokat elveszítik.
Azon nagyon el kellene gondolkodni, hogy kit sértegetsz, kit nevezel bk.-nak. Szerinted ez jól van?
Valószínű, hogy fizetett ügynök, vagy perverz barom vagy, utóbbi esetben elnézést kérek.
A politika nem olyan egyszerű, mint amilyennek gondolod. Nézd meg az alábbi listát! Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Győző - párttitkár, Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért.
Orbán Viktor; - Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár
Kövér László - KISZ titkár, és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB tag
Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Chikán Attila - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Mit fogsz mondani pl. a Viktor apádnak? :::::)))))))DDDDDD Vagy esetleg büdöskomcsi?
Vazze! nem irigyellek ha megkeresnek.
Megerősítem, hogy ez az írás nem a görénynek, hanem a balos barátaim támogatásának szól.