Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5330

2011-11-14 08:52

Gratulálunk. A százalékban kimutatott  /időközi választási/ eredmények meggyőzőek!
Viszont a 39%-nyi résztvevő 52%-a, az nem több, mint a választókör teljes létszámának 20%-a.
Ez olyan messze van a kétharmadtól, mint Makó Jeruzsálemtől, és akár mindegyik Fidesz szavazóval "koccinthattál volna pohárt".

Azt azért megállapítottam, hogy teljes mélységében nem érzékeled a körülötted zajló eseményeket, mert a napok óta tartó röhögőgörcsöd nem szűnik! Eleinte azt hittem, hogy azért tört ki rajtad ez a nyavalya, mert elolvastad a szóvivőitek közleményét, és csatlakoztál a fél világhoz. Tudod, arról beszélek, mikor az országunk hitelminősítőit - ők személyesen - "visszaminősítették". Már látom, hogy nem csak erről van szó....! Szóba jöhet még: az üzemanyag ára, a forint árfolyama, az elszegényedettek helyzete, a Kerényi- féle megrendelések témája, kivitelezése; az új zongora, padlószőnyeg... és sorolhatnám napestig. De! Azt hiszem, nálad mindent visz az az álomkép, hogy - még néhány 10 milliós "ráfordítással" - Gyurcsány F. bíróság elé KERÜLHET!

Végül újfent jelzem, hogy - a rövid időn belül érkező - gyalázkodás helyett, nyugodtan használd az ismétlőjelet! /Két vonal, két ponttal/

Válaszok


Vendég

#5331 Re:

2011-11-14 09:41:46

#5330: -  

 Gratulálok!

Jól összefoglaltad a lényeget, bár büdöskomcsizós barátunk nem valószínű, hogy ezt megérti. Nála más a gondolkodás, mást kell mondania. Mert, hogy nem érti, amit írsz, nem akarom elhinni.


Vendég

#5334 Re: A büdöskomcsi róka és a szőlő esete

2011-11-14 10:41:37

#5330: -

"Kár, hogy savanyú a szőlő!" - mondta a büdöskomcsi róka, miután hosszas erőlködés után sem tudta elérni az illatos, finom szőlőszemeket.

(Aesopus után szabadon)